O "Λακης" ειναι για μενα απο τα γλοιωδεστερα υποκειμενα της ελληνικης πραγματικοτητας. Μου θυμιζει τις κατσαριδες, που ζουν απο τα σκατα. Χωρις σκατα δεν υπαρχει και "Λακης". Κριτης των παντων, η μιση του εκπομπη ειναι βιντεακια απο το Youtube, η αλλη μιση δειχνει κανενα γεροντακι που παιρνει 3.60 και το παιζει συγκινημενος και αγανακτισμενος. Ειναι ο μονος απο τον Αλφα που πηρε αυξηση μισθου, ενω ακομη και η Μενεγακη δεχθηκε μειωση.
Γλειφει τους νεους, μιλαει για τη μαχητικη νεα γενια (ποια μαχητικη? ολοι για φραπεδες ειναι), τους χαιδευει τα αυτακια για να εχει κοινο. Απο κατω, τα ζομπι-θεατες και τηλεθεατες χασκογελανε, και δεν καταλαβαινουν οτι ουσιαστικα χασκογελανε με τα χαλια τους. Μην ανησυχειτε αγαπητοι μαλακες, ο Λακης παιρνει σε καθε επεισοδιο οσα δεν θα παρετε εσεις σε 10 χρονια δουλειας. Ο "Λακης" εξυπηρετει το ιδιο το συστημα , γιατι περναει την αποψη οτι αυτο που κανει ειναι καυστικη κριτικη και αντισταση στο συστημα ! Πως ειναι δυνατον να αντιστεκεσαι στο συστημα οταν εχεις κολλητους ολους τους δημοσιοκαφρους, τους μεγαλοεκδοτες,τους καναλαρχες και τους μισους τουλαχιστον πολιτικους?
Οταν κανεις βολτες με κοτερα τιγκα στην κοκα?
Τι σε κοφτει εσενα Λακη αν ειναι στην εξουσια ο ενας ή ο αλλος? εσυ τι προτεινεις? την αριστερα? την αριστερα σαν ιδεα ή σαν ακολουθια καποιου ηγετισκου? Μαλλον το δευτερο, αφου ποτε δεν σε εχω ακουσει να προτεινεις εναν τροπο ζωης περα απο τα καθιερωμενα . Και γιατι οχι? αφου το κοινο σου που χασκογελαει με τα λογια σου, ειναι το κοινο που ψηφιζει ολους αυτους, ειναι το κοινο που γλειφει κωλους για να του διοριστει το παιδι, για να αποφυγει το στρατο (αλλα να το παιξουν πατριωτες απεναντι στους μεταναστες), για να παρει μια καλη θεση απο το αφεντικο του.
Ο "Λακης" μας λοιπον, κραζει, politically corect, κραζει τις γκαφες των, αλλα ποτε μα ΠΟΤΕ δεν θα πει οτι εμεις ΟΛΟΙ φταιμε που υπαρχουν αυτοι, ποτε δεν θα πει οτι το ιδιο το συστημα εξουσιας και ιεραρχιας σε διαφθειρει. Γλειψε Λακη, αλλα εμενα τηλεθεατη σου δεν θα μ'εχεις. Και μην πειτε οτι τον εχω παρακολουθησει. Εχω ακουσει δει μια εκπομπη του μονο και γνωμη γι'αυτον εχω εδω και καιρο, οταν το Αλ Τσαντιρ επιανε 0% ακροαματικοτητα και ο κολλητος του ο Χατζηνικολαου τον ειχε ταραξει στις συνεντευξεις για να μεινει με νυχια και με δοντια στο καναλι. Τελικα, ο Λακης βρηκε τη μαγικη συνταγη, αυξηθηκε η τηλεθεαση, και στο τελος οι θαυμαστες τους φευγουν ευχαριστημενοι πως "καναμε και εμεις την αντισταση μας απεναντι στο συστημα. Τους καναμε τα μουτρα κρεας με τον Λακη..."
ΧΑΙΡΟΜΑΙ που υπαρχουν ατομα απο εδω μεσα που δεν τον συμπαθουν και εχουν επιχειρηματα και βλεπουν πισω απο το προσωπειο του. Για πολλα γιαουρτια ο τυπος...