Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μα η κυβερνηση σημιτη ηταν καθαρα δεξια κυβερνηση!!!
πως τον κανει αυτο αριστερο???
Μπορεί να είναι αριστερός ο εκδότης της ΗΜΕΡΗΣΙΑς?
Κεντροαριστερος δηλωνε tomasso. Αλλο το θεμα αν στηριξε πολυ το κεφαλαιο. Εγω λέω τι δηλωνε. Για να μην παρεξηγούμαι δηλαδις.
Οτι δεν μπορούμε να απαντήσουμε το διάγράφουμε ε;
Κεντροαριστερος δηλωνε tomasso. Αλλο το θεμα αν στηριξε πολυ το κεφαλαιο. Εγω λέω τι δηλωνε. Για να μην παρεξηγούμαι δηλαδις.
Καλά, μην αγχώνεσαι, όλοι κάνουν λάθη (και δεν εννοώ το Μπομπολα)!
Ήθελα προηγουμένως, με το ερώτημά μου, να πώ ότι ένας κεφαλαιοκράτης είναι αριστερός ή δεξιός όσο χρειάζονται τα συμφέροντά του! Διότι το κεφάλαιο είναι υπεράνω ιδεολογιών, το ενδιαφέρει η αναπαραγωγή του!!!
ο Τσε Γκεβάρα δηλαδή εάν ζούσε σήμερα θα ήταν μέλος του ΚΚΕ;ενταξει. στην ελλαδα δηλαδη εισαι οτι δηλωσεις??
οι πραξεις το αποδυκνευουν αυτο και η σταση ζωης οχι τα λογια
τι κι αν δηλωνει αριστερος και στηριζει δεξια κυβερνηση.δεξιος ειναι.
κανει κακο στην αριστερα αυτο.
και ο καρατζαφερης δηλωνει θαυμαστης του τσε γκεβαρα
αλλα παντου διατυμπανιζει και αποδυκνυει οτι ειναι βαθυτατα αντικομουνιστης.
αυτοι παιδια ειναι απλα λαικιστες.
να πούμε λοιπόν στον γιωργάκη και τους λοιπούς φίλους μας τι σημαίνει αριστερών φρονημάτων επιχειρηματίας.
Ο μεν αριστερών επιτρέπει να λαδώνει το αντεράκι και της μαρίδας με ολίγο πλανγκτόν, ο δε δεξιών την μαρίδα (χοντρή-ψιλή) την τρώει τηγανητή ως ορντέβρ.....
η διαφορά ξέρεις που είναι?
ο των δεξιών φρονημάτων, δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει πως τρώει την μαρίδα
αυτό δεν ισχύει όμως για κάποιον που δηλώνει αριστερός, ειδικά όταν τρώει χαβιάρι και όχι μαρίδα
IMHO πάντα
ο Τσε Γκεβάρα δηλαδή εάν ζούσε σήμερα θα ήταν μέλος του ΚΚΕ;
κάτι σαν τον Φαράκο και τον Κύρκο ένα πράμα ε;
βαρυσήμαντη δήλωση από ένα βαρυσήμαντο νικ.o λαζοπουλος ειναι πολυ γλοιωδης. ΤΕΛΟΣ
ιμχο και ξείμχο εγώ που προέρχομαι από δεξιά οικογένεια και έχω γνωρίσει και αριστερών και δεξιών φρονημάτων επιχειρηματίες ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Τρανόν παράδειγμα ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης.
Και πάντα ομιλούμε στη σχέση εργοδότη-υπαλλήλου.......
Πάμε παρακάτω.
τι τσε γκεβαρα και κυρκος μου λες τυπεο Τσε Γκεβάρα δηλαδή εάν ζούσε σήμερα θα ήταν μέλος του ΚΚΕ;
κάτι σαν τον Φαράκο και τον Κύρκο ένα πράμα ε;
βαρυσήμαντη δήλωση από ένα βαρυσήμαντο νικ.o λαζοπουλος ειναι πολυ γλοιωδης. ΤΕΛΟΣ
μλκ...σταμάτα γιατί μου κάνουνε παρατήρηση από τα δίπλα γραφεία που γελάω τόσο δυνατά
υποθέτω ότι ένας από τους δύο που προαναφέρεις είναι αριστερός?
(όχι τι δηλώνει...τι είναι πραγματικά ψάχνουμε)
Ενταξει, με καλυπτει η απαντηση σου, απλά εγω το πηρα σαν ειρωνια.Καλά, μην αγχώνεσαι, όλοι κάνουν λάθη (και δεν εννοώ το Μπομπολα)!
Ήθελα προηγουμένως, με το ερώτημά μου, να πώ ότι ένας κεφαλαιοκράτης είναι αριστερός ή δεξιός όσο χρειάζονται τα συμφέροντά του! Διότι το κεφάλαιο είναι υπεράνω ιδεολογιών, το ενδιαφέρει η αναπαραγωγή του!!!
βαρυσήμαντη δήλωση από ένα βαρυσήμαντο νικ.