Νέα

Ο αριστερός/Εθνικός Ξερόλας Λάκης Λαζόπουλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εμενα προσωπικα μ αφηνει αδιαφορο το ποσα παιρνει
στην τι φι αφου τα φερνεις θα τα παρεις

απλα τον θεωρω ταγαρι

οσο για τους 10 μικρους μητσους που τον εκτοξευσε και πεταξε την γκλιτσα, δεν μπορω ουτε τριλεπτο να το δω
Προσωπικά έχω δει καμιά 10αριά επεισόδεια του Τσαντηριού (ΑΝ τύχει και βρεθώ Ελλάδα και ΑΝ τύχει και είμαι στο σπίτι την ώρα που παίζεται). Προσωπικά το θεωρώ μια παραλλαγή της εκπομπής που έκανε (δε ξέρω αν κάνει ακόμα) ο Θέμος (τουλάχιστον σε όσα επεισόδια είχα δει). Βιντεάκια από το γιουτίουμπ, καμιά πολιτική ανάλυση (πάντοτε χοντροκομμένη, μερικές φορές σωστή και μερικές φορές όχι) κανένα μισάωρο και παραπάνω τραγούδι, από τον ίδιο ή αν έχει έρθει κανένας φίλος του/φίλη του. 3 ώρες εκπομπή, αν βγάλεις τα 3/4 της ώρας με τις διαφημίσεις και την άλλη μισή ώρα με το τραγούδι ουσιαστικά μιλάμε για μιάμισης ώρας εκπομπη. Τελευταία φορά που είχα δει, είδα που είχε φωνάξει και κάποια άτομα που κάνανε μαζί τους 10 Μήτσους, πράγμα που για μένα σήμαινε ότι απλά δεν είχε κάτι άλλο να πει, κάτι άλλο να δώσει οπότε επέστρεψε σε "παλιές πετυχημένες συνταγές".  Από εκεί και πέρα έχει περάσει μια χαρά την εικόνα πως είναι αριστερός κάνοντας κριτική στη δεξιά και στο ΠΑΣΟΚ αφήνοντας στο απυρόβλητο την αριστερά. ΌΜΩΣ στο παρελθόν έχει ανεβάσει θεατρικές παραστάσεις, στυλ Μήτσων, τσαντηριού κτλπ που τα χώνει και στην αριστερά. Αυτό που έχει καταφέρει είναι οι μεν αριστεροί να τον παρακολουθούν για να τον ακούν να τα χώνει στην αριστερά οι δε δεξιοί να τον παρακολουθούν για να δουν αν θα πει καμιά μαλακία για να βγουν μετά και να λένε για τον ηλίθιο τον Λαζόπουλο κτλπ.
Όπως και να έχει, έχει πιάσει το νόημα. Κάνε πολλούς ορκισμένους φίλους, μα ακόμα περισσότερους ορκισμένους εχθρούς. Ότι και αν σου συμβεί στο μέλλον θα είσαι πάντα στην επικεροτητα και θα μιλάνε για σένα. Και άπαξ και είσαι στην επικερότητα ακόμα και αν έχεις γονατίσει θα έχεις πολλές πιθανότητες να σηκωθείς ξανά. Δες για παράδειγμα τον Κωστόπουλο. Έχει γονατίσει, έχει χάσει σχεδόν τ πάντα και όμως σε αυτό το σάιτ (που είναι τσοντοσάιτ) έχει 70σελίδες στο θρεντ του, τα κανάλια δε σταματούν να λένε γι αυτόν, τα κουτσομπολιά το ίδιο, τα μπλογκς το ίδιο. Αντί να τον αφήσουν και να μπει το όνομά του και η φυσική του και επιχειρηματική του παρουσία στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον συντηρούν. Και δε θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν μετά από 2-3-4 χρόνια δημιουργήσει τη νέα ΙΜΑΚΟ

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
o Λαζοπουλος ειναι γνωστος παιδεραστης

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
o Λαζοπουλος ειναι γνωστος παιδεραστης
μην γραφετε μαλακιες ρε

που το ξερεις εσυ αυτο
εχεις στοιχεια? ή το διαβασες σε κανα φορουμ? ή στο ειπε ΕΓΚΥΡΗ πηγη?

με παιδακια δεν παιζουμε μαλακα..αιντε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αυτο που ξερω ειναι οτι ο λακης κυκλοφορει τα καλυτερα μουνια...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν μπορέσεις να μου βρεις τις διαφορές των νεοελλήνων (της πλειοψηφίας τους) με τους νεοαμερικάνους (στη πλειοψηφία τους) τότε θα σου πω και εγώ για το πως θα πρέπει να λεγόμαστε.
Βλέπεις για καμιά 40αριά (ίσως και παραπάνω χρόνια) οι Έλληνες έχουν φάει πλύση εγκεφάλου του Αμερικάνικου ονείρου. Η Αμερική (η ΗΠΑ) το ένα, η ΗΠΑ το άλλο, η ΗΠΑ το παράλο. Τα περισσότερα στη ζωή μας πλέον είναι απομιμήσεις (καλές και κακές) μέιντ ιν τη Γιου Εσ μοδερφακερ οφ Έι.

αυτο γιναμε αντιγραφη του αμερικανικου και απο νεοελληνες νεοπλουτοι νεομαλακες γιναμε νεοπτωχοι νεομαλακες χωρις καβατζες
γιατι οταν ειχαμε 5 δεκαρες παραπανω κοιταγαμε να παρουμε μερσεντες και καλη ζωη μπουζουκια και ακριβα ρουχα η αμα ειχαμε 10 δεκαρες και μπορουσαμε να αγορασουμε ενα σπιτι θελαμε ρετιρε μεζονετα νεοκτιστο και οχι κανα σπιτακι 20ετιας δεν πειραζει περαστικα μας

ο λαζοπουλος τουλαχιστον δινει χιουμορ και κανει καυστικη κριτικη αλλα τονιζω και παλι οποιος δε το γουσταρει δεν το βλεπει απλα τα πραγματα π.χ εμενα δε μου πολυαρεσουν οι αρβυλα μπραβο στη σατυρα που κανουν απλα εμενα δε μου πολυαρεσουν τι να κανουμε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
παλι με το λαζοπουλο αρχισατε το κραξιμο λοιπον τα πραγματα ειναι απλα

οποιος γουσταρει τον βλεπει στην τηλεοραση η παει και το βλεπει στα θεατρο η παει σε περιοδιες του η παει στο σινεμα και τον παρακολουθει κτλ κτλ

οποιος δεν γουσταρει δεν τον βλεπει δεν ασχολειτε μαζι του και τελος τοσο απλα

δεν ειπαμε οτι ειναι υποχρεωτικο να βλεπεις λαζοπουλο αλλα πειτε ξεκαθαρα σας ενοχλουν αυτα που λεει και σας θιγουν πολιτικα και μα το ασχολειστε συνεχεια μαζι του του δινετε αξια χωρις λογο και αιτια

οσο για τα εκατομμυρια που παιρνει απο τον αλφα και απο εκδοτικους οικους τι σας νοιαζει δικα σας λεφτα παιρνει η μηπως παιρνει κρατικα χρηματα η μηπως οταν βαζετε να δειτε τον αλφα σας λεει δωστε μου 5€ μηπως σας νοιαζουν οι τσεπες του κοντομηνα η μηπως σας ενοιαζαν οι τσεπες των γερμανων που ειχαν πριν τον αλφα. το ξερετε οτι απασχολει η εκπομπη του 100 ατομα σε καθημερινη βαση

ο λογος που τον κραζετε ποιος ακριβως ειναι

το ότι δεν μας αρέσει το πρόγραμμά του δεν είναι λόγος για κράξιμο;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Η τουλαράση είναι για τον πούτσο.
ΒΓΑΛΤΕ την κεραία και ησυχάσατε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
αυτο που ξερω ειναι οτι ο λακης κυκλοφορει τα καλυτερα μουνια...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

Όπως όλες οι αδερφές! Έχεις δει τον Γαβαλά, τον Κωστέτσο κι όλους αυτούς με τι μουνιά κυκλοφορούν? :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όπως όλες οι αδερφές! Έχεις δει τον Γαβαλά, τον Κωστέτσο κι όλους αυτούς με τι μουνιά κυκλοφορούν? :)
Αυτές οι παπαριές ότι είναι παιδεραστής κ αδερφή από πού πηγάζουν;;; :rolleyes:

Παντρεμένος υπήρξε κ πρέπει να έχει κόρη( ; ).

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.045
Πόντοι
41.129
σωστα τα οσα λετε για τον λακη αλλα τουλαχιστον λεει αληθειες που ουτε στις ειδησεις δε λενε..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σωστα τα οσα λετε για τον λακη αλλα τουλαχιστον λεει αληθειες που ουτε στις ειδησεις δε λενε..
Kαλά τελευταία πρέπει να λέει μόνο σάχλες απ'ό,τι διάβασα σε διάφορα site κ blogs...ο λόγος δε που δεν φιμώνεται ο Λάκης είναι επειδή μόλις τελειώσει η εκπομπή όλες οι αλήθειες ξεχνιούνται κ μένουν απλά σαν ακούσματα,δράση ο.

Οπότε κανείς δεν ενοχλείται από τις όποιες αλήθειες ακούγονται κ αυτό που γίνεται είναι ο Λάκης να βγάζει 1000e/λεπτό(εφόσον τα δουλεύει μαγκιά του).

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το ότι δεν μας αρέσει το πρόγραμμά του δεν είναι λόγος για κράξιμο;

πολλυ απλα ρε φιλε μην το βλεπεις δεν ειναι υποχρεωτικο το να καθεσε και να κραζεις χωρις λογο και κυριως χωρις επιχειρηματα δεν σε κανει να διαφερεις απο τις διαφορες κατινες της γειτονιας που ολη μερα κατινιαζουν

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Kαλά τελευταία πρέπει να λέει μόνο σάχλες απ'ό,τι διάβασα σε διάφορα site κ blogs...ο λόγος δε που δεν φιμώνεται ο Λάκης είναι επειδή μόλις τελειώσει η εκπομπή όλες οι αλήθειες ξεχνιούνται κ μένουν απλά σαν ακούσματα,δράση ο.

Οπότε κανείς δεν ενοχλείται από τις όποιες αλήθειες ακούγονται κ αυτό που γίνεται είναι ο Λάκης να βγάζει 1000e/λεπτό(εφόσον τα δουλεύει μαγκιά του).
:rockon: :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πολλυ απλα ρε φιλε μην το βλεπεις δεν ειναι υποχρεωτικο το να καθεσε και να κραζεις χωρις λογο και κυριως χωρις επιχειρηματα δεν σε κανει να διαφερεις απο τις διαφορες κατινες της γειτονιας που ολη μερα κατινιαζουν

σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο αλλά δεν μπορεί πάντα η απάντηση να είναι "μην το βλέπεις".
ότι βγαίνει στην τελεόραση μπορεί να δεχτεί την κριτική του κοινού. δεν είναι ανάγκη να δεις ολοκληρωμένη μια εκπομπή αφού με τα διαφημιστικά σποτ και τις αναπαραγωγές από άλλες εκπομπές τελικά τις περισσότερες εκπομπές τις βλέπεις σπαστά...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αυτές οι παπαριές ότι είναι παιδεραστής κ αδερφή από πού πηγάζουν;;; :rolleyes:
..........

Νταξ αυτα ισως ειναι υπερβολες αλλα ειναι γεγονος οτι πηγαινοερχοταν στην Μυκονο με κοτερα και γενικα ζουσε βασιλικα την εποχη του lifestyle  αλλα ξαφνικα ειδε ορμα σαν τον Σαουλ/Πετρο και απόφασισε να σταθει στο πλευρο των αδυνάτων .

Εγω ξερω οτι αν δειτε μια πουτανα στον δρομο και σας πει "αααααααααα εφυγα από την δουλεια και παντρευτηκα" παλί πουτάνα θα την πειτε . Ο Λακης ομως που καλόπερναγε σημερα μας κανει την αντιμνημονιακη παρθενα (μαζι με κατι Καμμένους που φωτογραφιζονταν στα σκάφη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom