gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Προσωπικά έχω δει καμιά 10αριά επεισόδεια του Τσαντηριού (ΑΝ τύχει και βρεθώ Ελλάδα και ΑΝ τύχει και είμαι στο σπίτι την ώρα που παίζεται). Προσωπικά το θεωρώ μια παραλλαγή της εκπομπής που έκανε (δε ξέρω αν κάνει ακόμα) ο Θέμος (τουλάχιστον σε όσα επεισόδια είχα δει). Βιντεάκια από το γιουτίουμπ, καμιά πολιτική ανάλυση (πάντοτε χοντροκομμένη, μερικές φορές σωστή και μερικές φορές όχι) κανένα μισάωρο και παραπάνω τραγούδι, από τον ίδιο ή αν έχει έρθει κανένας φίλος του/φίλη του. 3 ώρες εκπομπή, αν βγάλεις τα 3/4 της ώρας με τις διαφημίσεις και την άλλη μισή ώρα με το τραγούδι ουσιαστικά μιλάμε για μιάμισης ώρας εκπομπη. Τελευταία φορά που είχα δει, είδα που είχε φωνάξει και κάποια άτομα που κάνανε μαζί τους 10 Μήτσους, πράγμα που για μένα σήμαινε ότι απλά δεν είχε κάτι άλλο να πει, κάτι άλλο να δώσει οπότε επέστρεψε σε "παλιές πετυχημένες συνταγές". Από εκεί και πέρα έχει περάσει μια χαρά την εικόνα πως είναι αριστερός κάνοντας κριτική στη δεξιά και στο ΠΑΣΟΚ αφήνοντας στο απυρόβλητο την αριστερά. ΌΜΩΣ στο παρελθόν έχει ανεβάσει θεατρικές παραστάσεις, στυλ Μήτσων, τσαντηριού κτλπ που τα χώνει και στην αριστερά. Αυτό που έχει καταφέρει είναι οι μεν αριστεροί να τον παρακολουθούν για να τον ακούν να τα χώνει στην αριστερά οι δε δεξιοί να τον παρακολουθούν για να δουν αν θα πει καμιά μαλακία για να βγουν μετά και να λένε για τον ηλίθιο τον Λαζόπουλο κτλπ.εμενα προσωπικα μ αφηνει αδιαφορο το ποσα παιρνει
στην τι φι αφου τα φερνεις θα τα παρεις
απλα τον θεωρω ταγαρι
οσο για τους 10 μικρους μητσους που τον εκτοξευσε και πεταξε την γκλιτσα, δεν μπορω ουτε τριλεπτο να το δω
Όπως και να έχει, έχει πιάσει το νόημα. Κάνε πολλούς ορκισμένους φίλους, μα ακόμα περισσότερους ορκισμένους εχθρούς. Ότι και αν σου συμβεί στο μέλλον θα είσαι πάντα στην επικεροτητα και θα μιλάνε για σένα. Και άπαξ και είσαι στην επικερότητα ακόμα και αν έχεις γονατίσει θα έχεις πολλές πιθανότητες να σηκωθείς ξανά. Δες για παράδειγμα τον Κωστόπουλο. Έχει γονατίσει, έχει χάσει σχεδόν τ πάντα και όμως σε αυτό το σάιτ (που είναι τσοντοσάιτ) έχει 70σελίδες στο θρεντ του, τα κανάλια δε σταματούν να λένε γι αυτόν, τα κουτσομπολιά το ίδιο, τα μπλογκς το ίδιο. Αντί να τον αφήσουν και να μπει το όνομά του και η φυσική του και επιχειρηματική του παρουσία στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον συντηρούν. Και δε θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν μετά από 2-3-4 χρόνια δημιουργήσει τη νέα ΙΜΑΚΟ