Νέα

Ο Ανδρας ειναι ανωτερος φυσικα απο την γυναικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ο ανδρας ειναι ανωτερος απο την καθε γυναικα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 2 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

Επισκέπτης
Πυστευοντας στην ανωτεροτητα του φυλλου μου γιατι ειμαι Ανδρας και οχι γυναικα.. πυστευω στην ανωτεροτητα μου εμενα και ολων τον γνησιων ανδρων εναντι του αδυναμου φυλου που λεγοντε γυναικες. Κατα καιρους με διαφορα τεχνασματα και μαλακωηδες ιδεολογιες οπως φεμηνισμος προσπαθουνε να υπερισχησουνε των Ανδρων πραγμα αδυνατον φυσικα.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πυστευοντας στην ανωτεροτητα του φυλλου μου γιατι ειμαι Ανδρας και οχι γυναικα.. πυστευω στην ανωτεροτητα μου εμενα και ολων τον γνησιων ανδρων εναντι του αδυναμου φυλου που λεγοντε γυναικες. Κατα καιρους με διαφορα τεχνασματα και μαλακωηδες ιδεολογιες οπως φεμηνισμος προσπαθουνε να υπερισχησουνε των Ανδρων πραγμα αδυνατον φυσικα.

προφανώς υπάρχει μυστικό σχέδιο εξόντωσης της κυριαρχίας του ανδρικού φύλου...
πάνω τους!!!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
προφανώς υπάρχει μυστικό σχέδιο εξόντωσης της κυριαρχίας του ανδρικού φύλου...
πάνω τους!!!

Τώρα εσύ πιστεύεις ότι του διόρθωσες όλα τα ορθογραφικά λάθη... Αν θέλεις να του την πεις για τα λάθη του τουλάχιστον να το κάνεις σωστά.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τώρα εσύ πιστεύεις ότι του διόρθωσες όλα τα ορθογραφικά λάθη... Αν θέλεις να του την πεις για τα λάθη του τουλάχιστον να το κάνεις σωστά.

αν εννοείς τους τόνους, ε όχι δεν μπορώ να το κάνω ΚΑΙ αυτό.
εκτός αν μου ξέφυγε κάτι...
και κατά δεύτερον, δεν είχα σκοπό να του την πω.

εντιτ: παρατηρώντας το και πάλι είδα ότι έχεις δίκιο τελικά. κάτι μου ξέφυγε...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω ποιος είναι ανώτερος, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ωραία να είσαι άντρας!!! Γυναίκα δεν θα ήθελα να ήμουν με την καμία!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το νήμα έχει ζουμί.....

Για περάστε κυρίες μου! :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Δεν ξέρω ποιος είναι ανώτερος, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ωραία να είσαι άντρας!!! Γυναίκα δεν θα ήθελα να ήμουν με την καμία!!!
Δε θα ήθελες να τα έχεις όλα έτοιμα στα πόδια σου και τόσες επιλογές που να μην ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οσο ηλιθιες ειναι οι φεμινιστριες αλλο τοσο ειναι και οι μυσογυνηδες,
η ανωτεροτητα κρινεται απο τον χαρακτηρα και την νοημοσυνη του καθε ενα
και οχι απο το φυλο ρε βουζο

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο ικανότερος άνδρας του κόσμου θα είναι ανώτερος από την ικανότερη γυναίκα του κόσμου, αλλά δεν ισχύει γενικά φίλε Κoρωνάκη.. Δυστυχώς ή ευτυχώς και από εμένα και από εσένα υπάρχουν πιο έξυπνες, πιο ικανές, ανώτερες γυναίκες..

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σωστά. Μην πας σε γυναίκα ψυχίατρο. Να προτιμήσεις άντρα οπωσδήποτε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ανωτερος δεν ξερω αν ειναι ο αντρας αυτο που  εχω καταλαβει οτι η γυναικα ειναι ο φυσικος εχθρος του

αλλα  δυστυχως και το αναγκαιο κακο του

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αγαπητέ φίλε "koronakis"

διαβάζοντας το τελευταίο θέμα που άνοιξες, κάποια στοιχεία και εικόνες που συνθέτουν το προφίλ σου στο σάιτ (ματωμένη εικόνα στο άβαταρ σου, προτροπή σε κοπή κλειτορίδας κλπ) όπως και κάποιες άλλες συνεισφορές σου σε άλλα θέματα πιστεύω οτι έχεις ένα (μικρό μην ανησυχείς) νευρολογικό προβληματάκι.

Σίγουρα μπορεί να σου συνέβησαν κάποια τραυματικά πράγματα σε σχέση με γυναίκες (και εμένα μου συνέβησαν, και τους πιο πολλούς αν όχι όλους εδώ μέσα) αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την βιαιότητα με την οποία τοποθετείσαι εναντίον των γυναικών.

Ειλικρινά δεν γράφω αυτά τα λόγια γιατί θέλω να σε μειώσω ή " να σου την βγω" από πάνω αλλά επειδή θέλω να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο μου που υποφέρει μέσα σε έναν κυκεώνα αδιέξοδου μίσους και θλίψης.

Προσπάθησε να συγκρατήσεις κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις που ίσως έχεις από τις γυναίκες , σκέψου την μορφή της μητέρας σου, την οποία πιστεύω οτι αγαπάς και θα αισθανθείς καλύτερα.

Επισκέψου κάποιο μπουρδελάκι ή στούντιο και προσπάθησε να βρεις κανα αξιόπιστο "στανταράκι" που θα σε ευχαριστήσει και θα σε γαληνέψει.

Εναλλακτικά είμαι στην διάθεση σου αν θέλεις να μου μιλήσεις για το τι σε βασανίζει.

Άν όλα αυτά δεν βοηθούν, μία επίσκεψη σε νευρολόγο ψυχίατρο και μία ελαφριά φαρμακευτική αγωγή με βαλεριάνα και Lexotanil θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Η νευρολογική διαταραχή δεν πρέπει να θεωρείται taboo στην εποχή μας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Ισχυει και στα ζωα ,οτι το αρσενικο ειναι

πιο εντυπωσιακο και ανωτερο απο το θηλυκο .

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι αισθανομαι ανωτερος και πολυ γαμιας.

Παω τωρα στην Τραπεζα να σηκωσω κατι λεφτα που βρισκονται εκει εξ'αιτιας της κυρα-Μερκελ.

Μιλαμε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κι εγω πιστευω στην ορθογραφια...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Οι γυναίκες είναι ανώτερες εμείς νομίζουμε ότι είναι κατωτερες. Έχουν ανάμεσα στα πόδια τους εργοστάσιο χρήματος.  Μας αγοράζουν και μας πουλάνε αν θέλουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν μπορεις αδερφε μου σχολιασε το θεμα που ανοιξα. να σου πω κατι η ορθογραφια στο χαλι που ζουμε για εμενα ειναι το τελευταιο που πρεπει να κοιταξω.. :-
ολοι στην ελλάδα την τελευταία δεκαετία κατι πρέπει να κοιτάξουν αλλά δεν κοιτάνε τίποτα. γι αυτό φτάσαμε εδώ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom