Αγαπητέ φίλε "koronakis"
διαβάζοντας το τελευταίο θέμα που άνοιξες, κάποια στοιχεία και εικόνες που συνθέτουν το προφίλ σου στο σάιτ (ματωμένη εικόνα στο άβαταρ σου, προτροπή σε κοπή κλειτορίδας κλπ) όπως και κάποιες άλλες συνεισφορές σου σε άλλα θέματα πιστεύω οτι έχεις ένα (μικρό μην ανησυχείς) νευρολογικό προβληματάκι.
Σίγουρα μπορεί να σου συνέβησαν κάποια τραυματικά πράγματα σε σχέση με γυναίκες (και εμένα μου συνέβησαν, και τους πιο πολλούς αν όχι όλους εδώ μέσα) αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την βιαιότητα με την οποία τοποθετείσαι εναντίον των γυναικών.
Ειλικρινά δεν γράφω αυτά τα λόγια γιατί θέλω να σε μειώσω ή " να σου την βγω" από πάνω αλλά επειδή θέλω να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο μου που υποφέρει μέσα σε έναν κυκεώνα αδιέξοδου μίσους και θλίψης.
Προσπάθησε να συγκρατήσεις κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις που ίσως έχεις από τις γυναίκες , σκέψου την μορφή της μητέρας σου, την οποία πιστεύω οτι αγαπάς και θα αισθανθείς καλύτερα.
Επισκέψου κάποιο μπουρδελάκι ή στούντιο και προσπάθησε να βρεις κανα αξιόπιστο "στανταράκι" που θα σε ευχαριστήσει και θα σε γαληνέψει.
Εναλλακτικά είμαι στην διάθεση σου αν θέλεις να μου μιλήσεις για το τι σε βασανίζει.
Άν όλα αυτά δεν βοηθούν, μία επίσκεψη σε νευρολόγο ψυχίατρο και μία ελαφριά φαρμακευτική αγωγή με βαλεριάνα και Lexotanil θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Η νευρολογική διαταραχή δεν πρέπει να θεωρείται taboo στην εποχή μας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.