Νέα

Ο Ανδρας ειναι ανωτερος φυσικα απο την γυναικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ο ανδρας ειναι ανωτερος απο την καθε γυναικα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 28 48,3%
  • Δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 2 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
μη λετε μαλακιες ρε...ουτε εγω θα θελα να ημουν γυναικα αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι κατωτερες βιολογικα...αυτο ειναι το θεμα...ξαναλεω βιολογικα ειναι ανωτερες γιατι αυτες γεννανε αρα ειναι πιο συνθετος οργανισμος...το αρσενικο απλα βαζει το σπερμα αλλα χωρις θηλυκο δνε μπορει να υπαρξει αρσενικο...εξαλλου ολοι γεννιομαστε θηλυκα και απλα σε καποιους υπερισχυουν τα ανδρογονα...
+1

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μη λετε μαλακιες ρε...ουτε εγω θα θελα να ημουν γυναικα αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι κατωτερες βιολογικα...αυτο ειναι το θεμα...ξαναλεω βιολογικα ειναι ανωτερες γιατι αυτες γεννανε αρα ειναι πιο συνθετος οργανισμος...το αρσενικο απλα βαζει το σπερμα αλλα χωρις θηλυκο δνε μπορει να υπαρξει αρσενικο...εξαλλου ολοι γεννιομαστε θηλυκα και απλα σε καποιους υπερισχυουν τα ανδρογονα...

ρε φιλαρακι ημαροτν τι σχεση εχει αυτο που λες με συνθετο οργανισμο και ανωτεροτητα επειδη γενναει? Μπορεις να μου αναφερεις ΕΝΑ γαμημενο αρθρο βιολογιας που να το λεει αυτο?

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Για τρία πράγματα ευχαριστώ την τύχη: πρώτα γιατί γεννήθηκα άνθρωπος και όχι θηρίο, δεύτερο γιατί γεννήθηκα άνδρας και όχι γυναίκα και τρίτο γιατί γεννήθηκα Έλλην και όχι βάρβαρος.

Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Αυτες της μαλακιες εώς λέμε όλοι οτι επειδή είμαστε ελλην είμαστε ανώτερο είδος και έφτασε η Ελλάδα εδω που είναι και έρχονται και χειρότερα το χειμώνα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε αμα το ειπε ο Θαλης ο Μιλησιος ετσι θα ειναι.
Ψοφατε για αυθεντιες και ινστρουκτουρες κουφαλες...

Ποιος ποτε και που εγραψε πως ηταν αυθεντια. Ειναι ωστοσο μια γνωμη με βαρυνουσα σημασια.
Τα αλλα που ειπε ειναι σωστα, αλλα εδω ολως τυχαιως " κανει λαθος".

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ισοτητα και μαλακιες.
Μονο στο Καζακσταν οι Ελλεηνιδες θα εκτιμουσαν την εδω ελευθερια τους...

Υπαρχει και η επιστημονικη αποδειξη ενος διασημου Καζακου επιστημονα,
που αποδεικνυει την ανωτεροτητα του ανδρος επι της κοινης γυναικος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτες της μαλακιες εώς λέμε όλοι οτι επειδή είμαστε ελλην είμαστε ανώτερο είδος και έφτασε η Ελλάδα εδω που είναι και έρχονται και χειρότερα το χειμώνα

Ναι ξαναρωταω την ιδια ερωτηση. Γιατι τα αλλα που ειπαν οι αρχαιοι ειναι σωστα ( και ειναι γενικη παραδοχη καθως η συγχρονη επιστημη παραδεχεται πως απο αυτους θεμελιωνεται) αλλα εσυ βγαζεις λαθος καποια αλλα που εχουν πει? Με τι κριτηριο? Προφανως εσεις ξερετε καλυτερα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι ξαναρωταω την ιδια ερωτηση. Γιατι τα αλλα που ειπαν οι αρχαιοι ειναι σωστα ( και ειναι γενικη παραδοχη καθως η συγχρονη επιστημη παραδεχεται πως απο αυτους θεμελιωνεται) αλλα εσυ βγαζεις λαθος καποια αλλα που εχουν πει? Με τι κριτηριο? Προφανως εσεις ξερετε καλυτερα...
Εσύ ως μοντ θα έπρεπε να μετριάζεις το κλίμα κ να μην δημιουργείς εντάσεις....και αντί αυτού βάζεις συνέχεια νάρκες.

Τσούλε!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι ημαροτν τι σχεση εχει αυτο που λες με συνθετο οργανισμο και ανωτεροτητα επειδη γενναει? Μπορεις να μου αναφερεις ΕΝΑ γαμημενο αρθρο βιολογιας που να το λεει αυτο?
το θρεντ λεει αν οι γυναικες ειναι ανωτερες ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ απ τον αντρα...αρα εχει σχεση...απλα...δε χρειαζεσαι αρθρο βιολογιας ,ειναι αρκετα γνωστο οτι ΟΛΟΙ γεννιουνται γυναικες και απλως σε μερικους υπερισχυουν οι ανδρικες ορμονες...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Ε για να τις επισκιασαν? Παει να πει πως ειναι ισχυροτεροι.

συμφωνω

αλλα συνεχιζω να κανω το δικηγορο του διαβολου και σου λεω

πως τις επισκιασες για πρωτη φορα με τη βοηθεια της μυικης σου ανωτερωτητας και κατ επεκταση την ασκηση βιας-φοβου

απο τοτε τις επισκιαζεις ,οχι λογω νοητικης ανωτεροτητας αλλα μυικης...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16

Ναι γιατι βλέπω την κατάσταση της Ελλάδας γενικά που είμαστε αιώνες πίσω απο αλλα κράτη. Μπορείς εσύ να βολευεσε την λέγαν οι αρχαίοι. Αλλα οταν θα είμαστε οι περισσότεροι άνεργοι θα λέω δεν πειράζει που δεν έχω να φάω είμαι ελλην

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ποιος ποτε και που εγραψε πως ηταν αυθεντια. Ειναι ωστοσο μια γνωμη με βαρυνουσα σημασια.
Τα αλλα που ειπε ειναι σωστα, αλλα εδω ολως τυχαιως " κανει λαθος".
Ε οταν μου παραθετεις φραση του με υπογραφη και συναφη,
λογικα συμπεραινω οτι ασπασζεσαι και επικροτεις τη θεση του.

Εκαστος στο ειδος. Ο Θαλης υπηρξε σπουδαιος μαθηματικος και επιστημων... μεχρι εκει.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το θρεντ λεει αν οι γυναικες ειναι ανωτερες ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ απ τον αντρα...αρα εχει σχεση...απλα...δε χρειαζεσαι αρθρο βιολογιας ,ειναι αρκετα γνωστο οτι ΟΛΟΙ γεννιουνται γυναικες και απλως σε μερικους υπερισχυουν οι ανδρικες ορμονες...
σε σενα ξεχαστηκαν? :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δηλαδη οτι γενναει > δειγμα ανωτεροτητας??? Ειναι απλως μια ιδιοτητα αναπαραγωγης δεν εχει να κανει σε κατι με την ισχυ. Δηλαδη την ικανοτητα επικρατησης.
Και οσον αφορα το οτι ολοι γεννιουνται γυναικες , καταλαβες τη κοτσανα ειπες ? Δηλαδη ο αντρας πως προκυπτει ρε λεβεντη? Το εμφυτευον ενα κομματακι τσοτσονι και αρχιδακια μετα τη γεννα?
Θυληκο χχ χρωμοσωματα, αρσενικο χψ. Βιολογια πρωτης γυμανσιου. Τωρα τα υπολοιπα που τα ειδες ... κατσε να στριψω κανα τσιγαριλικι να σε πιασω :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε οταν μου παραθετεις φραση του με υπογραφη και συναφη,
λογικα συμπεραινω οτι ασπασζεσαι και επικροτεις τη θεση του.

Εκαστος στο ειδος. Ο Θαλης υπηρξε σπουδαιος μαθηματικος και επιστημων... μεχρι εκει.

Aπλα την παραθετω και οι γιγαντες της σκεψης εδω, καλουνται να την κρινουν :grin: Για να το ειπε ωστοσο.

Αλλα προφανως οι αστικες αμερικανικες μαλακιες που εχουν σκοπιμοτητες ειναι σωστοτερες.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον χωρίς τον ένα δεν υπαρχει ο άλλος τα αλλα που λέμε είναι λόγια για ν περνάει η ώρα μας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
συμφωνω

αλλα συνεχιζω να κανω το δικηγορο του διαβολου και σου λεω

πως τις επισκιασες για πρωτη φορα με τη βοηθεια της μυικης σου ανωτερωτητας και κατ επεκταση την ασκηση βιας-φοβου

απο τοτε τις επισκιαζεις ,οχι λογω νοητικης ανωτεροτητας αλλα μυικης...

Ε και? η μυικη ανωτεροτητα δεν ειναι? Αν ο αντρας εν πασει περιπτωσει ποτε των ποτων δεν αποφασιζε να συναινεσει να παραχωρηθουν δικαιωματα στην γυναικα, η τελευταια ουδεποτε θα ηταν σε θεση να το κατορθωσει απο μονη της.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δε θα ήθελες να τα έχεις όλα έτοιμα στα πόδια σου και τόσες επιλογές που να μην ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις;

Nope!
Προτιμώ έτσι όπως είμαστε εμείς οι άντρες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι γιατι βλέπω την κατάσταση της Ελλάδας γενικά που είμαστε αιώνες πίσω απο αλλα κράτη. Μπορείς εσύ να βολευεσε την λέγαν οι αρχαίοι. Αλλα οταν θα είμαστε οι περισσότεροι άνεργοι θα λέω δεν πειράζει που δεν έχω να φάω είμαι ελλην

Tι σχεση εχει ρε παληκαρι μου το ενα με το αλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom