¨Εχω βάλει κ κριτική στις αξιολογήσεις. Εκεί δεν χρειάζεται να γυρνάς πι΄σω τις σελίδες . Θα το διαβάσεις με φθίνουσα χρονολογική σειρά.Καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους έχεις να μου πει κανείς εντύπωση για την αντελινα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για την Κάρλα δεν ξέρω , αλλά δυστυχώς εμείς στο Ρέθυμνο πάλι τη Νεφέλη θα βλέπουμε όλο τη χρονιά .Θέλουμε πίσω την Κάρλα που είναι σκέτη να καύλα
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.184
- Πόντοι
- 376
δοκιμαστηκε η μαργκω στο 11...για τα γουστα μ πολυ καλη πετιτ κορμακι με 2 αρι βυζακι κωλαρακι μικρο στρογγυλο πιπα με σαλιο και στα 4 πολυ καλη..για εμενα αξιζει!
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Πέρασα στη 13:00 κλειστά και τα 2 δωμάτια...( Είχαν κόσμο μέσα ) Γράψτε καμία κριτική...τι ηλικία έχει...και την εμπειρία σας...δεν θα σας χρεώσουμε κάτι.δοκιμαστηκε η μαργκω στο 11...για τα γουστα μ πολυ καλη πετιτ κορμακι με 2 αρι βυζακι κωλαρακι μικρο στρογγυλο πιπα με σαλιο και στα 4 πολυ καλη..για εμενα αξιζει!
Μωρέ καλά τα λες αλλά δεν βλέπω ν ακούγεσαι. Το έχω πει κ γω , το να γράφουμε μας βοηθάει όλους. Ακόμη καλύτερα να γράφουμε στις κριτικές που βρίσκουμε αμέσως ποιά κοπέλα θέλουμε. ¨Ομως ......Πέρασα στη 13:00 κλειστά και τα 2 δωμάτια...( Είχαν κόσμο μέσα ) Γράψτε καμία κριτική...τι ηλικία έχει...και την εμπειρία σας...δεν θα σας χρεώσουμε κάτι.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Περιμένουμε νέα σου...Θα περάσω το βράδυ να δω αν μου κάνει το κλικ η μαργω και περάσω θα σας πω
Ενημέρωση για σήμερα????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγες τελικά????Θα περάσω το βράδυ να δω αν μου κάνει το κλικ η μαργω και περάσω θα σας πω
Καλημέρα πήγα στη μαργο αυτά που διάβασα προσωπικά για της υπηρεσίας της δεν ισχύουν όταν πήγα να δω την κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και μου λέει η τσα περίμενε 10 λεπτά και θα βγει η κοπέλα όντως περίμενα έκατσε στο δωμάτιο περίπου 25 λεπτά από την ώρα που πήγα εγώ άκουγα βέβαια από έξω ενώ είχα τελειώσει συζήτηση φιλιά όταν ήρθε σε μένα λίγα πράγματα ξεκίνησε να βάλει το σκούφο σε πεσμένο εργαλείο δεν ήθελε να αλλάξουμε πολλές στάσεις και όταν ξεκίνησε να ανεβάζω ταχύτητα μου είπε ότι πονάει έτσι και μου λέει έχεις ένα λεπτό ακόμα,δεν είχαν περάσει 10 λεπτά γιατί όταν της είπα νταξει φύγει είδα την ώρα.καταλαβα ότι πρέπει να σε συμπαθήσει για να περάσεις καλά πολύ τζελ σε 2 στάσεις που κάναμε έβαζε τσελ συνέχεια δεν ένιωσα τίποτα
Μπορεί να έτυχε σε μένα αλλά προσωπικά δεν ξανά πηγενω μόνο σε αυτές που γνωρίζω ότι θα περάσω καλά ,, χρόνια πολλά σε όλους
Μπορεί να έτυχε σε μένα αλλά προσωπικά δεν ξανά πηγενω μόνο σε αυτές που γνωρίζω ότι θα περάσω καλά ,, χρόνια πολλά σε όλους
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Κάπως έτσι...με αυτές τις κριτικές που γράφουμε σώζουμε τους υπόλοιπους εδώ... ΑΛΛΑ επειδή και αυτές διαβάζουν τα σχόλια βάζουν μυαλό από τα άτομα που δεν θα τολμήσουν να πάνε να πετάξουν το μεροκάματο τους για 10 μέτρια λεπτά. Ευχαριστούμε φίλε.Καλημέρα πήγα στη μαργο αυτά που διάβασα προσωπικά για της υπηρεσίας της δεν ισχύουν όταν πήγα να δω την κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και μου λέει η τσα περίμενε 10 λεπτά και θα βγει η κοπέλα όντως περίμενα έκατσε στο δωμάτιο περίπου 25 λεπτά από την ώρα που πήγα εγώ άκουγα βέβαια από έξω ενώ είχα τελειώσει συζήτηση φιλιά όταν ήρθε σε μένα λίγα πράγματα ξεκίνησε να βάλει το σκούφο σε πεσμένο εργαλείο δεν ήθελε να αλλάξουμε πολλές στάσεις και όταν ξεκίνησε να ανεβάζω ταχύτητα μου είπε ότι πονάει έτσι και μου λέει έχεις ένα λεπτό ακόμα,δεν είχαν περάσει 10 λεπτά γιατί όταν της είπα νταξει φύγει είδα την ώρα.καταλαβα ότι πρέπει να σε συμπαθήσει για να περάσεις καλά πολύ τζελ σε 2 στάσεις που κάναμε έβαζε τσελ συνέχεια δεν ένιωσα τίποτα
Ωραιο κορμάκι η μαργκω αλλά πόλι πετιτ για τα γούστα μου.. και μου φάνηκε και κουρασμένη σήμερα στις 9μιση που πήγα οπότε καταλήξαμε σε χειρονακτικά και σήμερα δεν θα το τιμαγε το 50ρικο..(λεω 50 γτ προτιμότερο το ελεύθερο στοματικό )
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Άσχετα από την εμφάνιση...σαν συμπεριφορά από όλους έχει φανεί ως κουρασμένη...αγενής...θα έλεγα ακατάλληλη.Ωραιο κορμάκι η μαργκω αλλά πόλι πετιτ για τα γούστα μου.. και μου φάνηκε και κουρασμένη σήμερα στις 9μιση που πήγα οπότε καταλήξαμε σε χειρονακτικά και σήμερα δεν θα το τιμαγε το 50ρικο..(λεω 50 γτ προτιμότερο το ελεύθερο στοματικό )
Billabong678
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Γενικά δεν αξίζει ούτε ευρώ η μαργκω, από τα χειρότερα που κυκλοφορούν στον αγοραίο έρωτα. Το στενό συνεχίζει τον κατήφορο με μεγάλη φορά πλέον.Ωραιο κορμάκι η μαργκω αλλά πόλι πετιτ για τα γούστα μου.. και μου φάνηκε και κουρασμένη σήμερα στις 9μιση που πήγα οπότε καταλήξαμε σε χειρονακτικά και σήμερα δεν θα το τιμαγε το 50ρικο..(λεω 50 γτ προτιμότερο το ελεύθερο στοματικό )
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K