¨Εχω βάλει κ κριτική στις αξιολογήσεις. Εκεί δεν χρειάζεται να γυρνάς πι΄σω τις σελίδες . Θα το διαβάσεις με φθίνουσα χρονολογική σειρά.Καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους έχεις να μου πει κανείς εντύπωση για την αντελινα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για την Κάρλα δεν ξέρω , αλλά δυστυχώς εμείς στο Ρέθυμνο πάλι τη Νεφέλη θα βλέπουμε όλο τη χρονιά .Θέλουμε πίσω την Κάρλα που είναι σκέτη να καύλα
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 376
δοκιμαστηκε η μαργκω στο 11...για τα γουστα μ πολυ καλη πετιτ κορμακι με 2 αρι βυζακι κωλαρακι μικρο στρογγυλο πιπα με σαλιο και στα 4 πολυ καλη..για εμενα αξιζει!
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
Πέρασα στη 13:00 κλειστά και τα 2 δωμάτια...( Είχαν κόσμο μέσα ) Γράψτε καμία κριτική...τι ηλικία έχει...και την εμπειρία σας...δεν θα σας χρεώσουμε κάτι.δοκιμαστηκε η μαργκω στο 11...για τα γουστα μ πολυ καλη πετιτ κορμακι με 2 αρι βυζακι κωλαρακι μικρο στρογγυλο πιπα με σαλιο και στα 4 πολυ καλη..για εμενα αξιζει!
Μωρέ καλά τα λες αλλά δεν βλέπω ν ακούγεσαι. Το έχω πει κ γω , το να γράφουμε μας βοηθάει όλους. Ακόμη καλύτερα να γράφουμε στις κριτικές που βρίσκουμε αμέσως ποιά κοπέλα θέλουμε. ¨Ομως ......Πέρασα στη 13:00 κλειστά και τα 2 δωμάτια...( Είχαν κόσμο μέσα ) Γράψτε καμία κριτική...τι ηλικία έχει...και την εμπειρία σας...δεν θα σας χρεώσουμε κάτι.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
Περιμένουμε νέα σου...Θα περάσω το βράδυ να δω αν μου κάνει το κλικ η μαργω και περάσω θα σας πω
Ενημέρωση για σήμερα????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγες τελικά????Θα περάσω το βράδυ να δω αν μου κάνει το κλικ η μαργω και περάσω θα σας πω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K