Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.812
Πόντοι
3.036
Αν κάνουν και κανένα duo, θα πουλάμε λάδι, θα θυσιασουμε την επιδότηση, για να περάσουμε κανένα τρελό 2ωρο

• Χαχα
Αντιδράσεις: k91

Gamias97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Κάνεις δεν πηγε ρε μάγκες?
Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει θα ήταν σημαντικό. Πάντως από τιμή σε λογικά πλαίσια μου φαίνεται 50, 60, 80, 100 ανάλογα το πρόγραμμα.

tsokpit

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2011
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές. Έχει πάει κανείς με Καίτη με προβληματίζει ότι δεν έχει χώρο

Billabong678

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές. Έχει πάει κανείς με Καίτη με προβληματίζει ότι δεν έχει χώρο
Φίλε μου είχα περσινή εμπειρία όταν χρησιμοποιούσε άλλο όνομα (ελπίδα αν θυμάμαι καλα). Εμφάνιση πολύ μέτρια, συνεννόηση εύκολη και άμεση. Τώρα στα περί του πράγματος, αυτή προσπαθει να σε καυλωσει και να σου ζητήσει τα εξτραδακια (γλωσσοφιλα, ακαπωτη πιπα και αν θες ακαπωτο γαμησι και χυσιμο στο στόμα). Κάθε έξτρα και 50 ευρώ παραπάνω. Με λίγα λόγια μόνο για ακαπωτη πιπα και ρυζόγαλα στο στόμα θες ένα 200, κάτι που μπορείς σε πατομουνα εσκορτς. Δεν αξίζει καθόλου προσωπικά για εμένα και πολύ ακριβή για αυτό που νομίζει ότι προσφέρει.

Gamias97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Τι να σου πω φίλε εμένα προχθές μου είπε οτι ξεκινάει από 50 έως 100 το πρόγραμμά της.. και ηλικία στα 34.. τώρα αλήθεια ή όχι δεν ξέρω.. γι αυτό περιμένω μήπως κάποιος συναγωνιστής τη δοκίμασε κι έτσι να μας λυθούν οι απορίες..

Billabong678

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Τι να σου πω φίλε εμένα προχθές μου είπε οτι ξεκινάει από 50 έως 100 το πρόγραμμά της.. και ηλικία στα 34.. τώρα αλήθεια ή όχι δεν ξέρω.. γι αυτό περιμένω μήπως κάποιος συναγωνιστής τη δοκίμασε κι έτσι να μας λυθούν οι απορίες..
Φουλ πρόγραμμα στα 100 λέει και δεν δίνει κωλο αν έχεις μεγάλο εργαλείο. Πολύ βαρετή γενικά , σαν να δίνεις έναν πουτσο στο στενό με μεγαλύτερη τιμή είναι στην ουσία. Από μένα όχι.

Pryce

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Κριτικές
5
Like
326
Πόντοι
21
αυτή προσπαθει να σε καυλωσει και να σου ζητήσει τα εξτραδακια (γλωσσοφιλα, ακαπωτη πιπα και αν θες ακαπωτο γαμησι και χυσιμο στο στόμα).

ελπιζω να σκεφτειτε με το πανω κεφαλι, για να κανει ακα γαμησι καταλαβαινετε οτι κατι δεν παει καλα

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
310
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους, μετά από αρκετό καιρό θα είμαι στα Χανιά για μερικές μέρες. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι για να χαλαρώσουμε λίγο είτε στο στενό ή αλλού. Ευχαριστώ

Nikosleon

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
59
Πόντοι
0
ελπιζω να σκεφτειτε με το πανω κεφαλι, για να κανει ακα γαμησι καταλαβαινετε οτι κατι δεν παει καλα
Για αυτό έγραψα πιο πάνω .ακρυα παιδιά....έγραψα με εμφανή ψυχολογικα.λιγα λόγια αλλά να καταλαβαινομαστε. .

Billabong678

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ευτυχώς δεν μπορεί να σε κάνει να ζητήσεις το κάτι παραπάνω. Ένα 50ρικο που καλύτερα να το πέταγα στον καμπινε.

Billabong678

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα απανταχού ρεκτες του αγοραίου έρωτα. Επισκέφθηκα τη Melissa Bianchini από τα εσκορτς. Η τύπισσα είναι ακόμα καλύτερη από κοντά και αρκετά γελαστή και μερακλου. Φοβερό ροζ μουνακι, αξιζε το ατελείωτο γλύψιμο που του έριξα και μετά αρχίζει να γλείφει το εργαλείο. Φοβερό βαθύ λαρύγγι χωρίς χέρια και της αρεσε και ο πνιγμός. Τρομερό γαμησι σε πολλές στάσεις και τα ρυζόγαλα πάνω στην φοβερή κωλαρά της. Άξιζε τα λεφτά της και θα ξαναπήγαινα. Μετά το γαμησι σου φτιάχνει και καφέ άμα θες με έξτρα τσιμπουκι αλλά νταξ δεν θα δώσουμε και μια περιουσία για έναν καφέ.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.310
20241205_214447.gif

Melissa Bianchini

Stories