Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
539
Πόντοι
21
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω, αλλά το ότι δεν φιλάει, δεν κάνει ακα πιπα κλπ με κρατάνε προς το παρόν...
Καταλαβαίνω ότι το κάνει για λόγους υγιεινής, τόσο δικής της όσο και δικής μας, αλλά αν ο πελάτης είναι καθαρός, περιποιημενος κλπ, ίσως θα έπρεπε ν

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω, αλλά το ότι δεν φιλάει, δεν κάνει ακα πιπα κλπ με κρατάνε προς το παρόν...
Καταλαβαίνω ότι το κάνει για λόγους υγιεινής, τόσο δικής της όσο και δικής μας, αλλά αν ο πελάτης είναι καθαρός, περιποιημενος κλπ, ίσως θα έπρεπε να δίνει μια ευκαιρία

Καταλαβαίνω ότι το κάνει για λόγους υγιεινής, τόσο δικής της όσο και δικής μας, αλλά αν ο πελάτης είναι καθαρός, περιποιημενος κλπ, ίσως θα έπρεπε να δίνει μια ευκαιρία
Εγώ όσες φορές έχω πάει περνάω τέλεια και προσέχει με την υγεία και την δικιά μας και την δικιά της.. τώρα στο σεξ είναι πύραυλος αν είστε σωστή μαζί της δεν θα χάσετε.. και έχει και ένα κωλαράκι σε άλλο lvl

NickBig1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Like
30
Πόντοι
0
Για μένα αυτά δεν είναι ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ο καθένας βάζει τα όρια στο σώμα του όπως θέλει. Δεν κατάλαβα όμως αν κάποιος σύντροφος πήγε, και τι είδε!

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
539
Πόντοι
21
Για μένα αυτά δεν είναι ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ο καθένας βάζει τα όρια στο σώμα του όπως θέλει. Δεν κατάλαβα όμως αν κάποιος σύντροφος πήγε, και τι είδε!
Πήγα εγώ. Βλέπεις μία ψηλή κουκλάρα με ωραίο σώμα στήθος και κώλο

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
162
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους ….Εγω συμφωνώ με την πιο πάνω απάντηση ότι ο καθένας διαθέτει το σώμα του όπως θέλει και απ τη στιγμή που το ξεκαθαρίζει και στο τηλ όλα καλά …Άμα αρχίζω να κάνω άκα και φιλια με τον έναν και τον άλλον με μαθηματική ακρίβεια θα κολλήσω ΣΜΝ κάποια στιγμή κάτι που δεν το θέλω …Προτιμώ να είμαι υγιής και με λιγότερη δουλειά …Όσο για το WhatsApp έχω αλλά προτιμώ πληροφορίες κλπ να τα λέω μέσω τηλ όλα…Είναι πιο άμεσο και πιο στρειτ :))) Καλές γιορτές να έχουμε :)))

• Like
Αντιδράσεις: GioCha
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.310
Σε λίγες μέρες στην πάροδο Μίνωος 14 η Μιλάνα (καινούργια).
IMG_20241211_103649.jpg

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.310
Πάροδος Μίνωος σήμερα Τετάρτη.

2 - Μαρίνα
3 - Νάστια
9 - Τζάσμιν
11- Σάσα
14 - Καίτη
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom