arxontas22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 539
- Πόντοι
- 21
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω, αλλά το ότι δεν φιλάει, δεν κάνει ακα πιπα κλπ με κρατάνε προς το παρόν...
Καταλαβαίνω ότι το κάνει για λόγους υγιεινής, τόσο δικής της όσο και δικής μας, αλλά αν ο πελάτης είναι καθαρός, περιποιημενος κλπ, ίσως θα έπρεπε ν
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω, αλλά το ότι δεν φιλάει, δεν κάνει ακα πιπα κλπ με κρατάνε προς το παρόν...
Καταλαβαίνω ότι το κάνει για λόγους υγιεινής, τόσο δικής της όσο και δικής μας, αλλά αν ο πελάτης είναι καθαρός, περιποιημενος κλπ, ίσως θα έπρεπε να δίνει μια ευκαιρία
Εγώ όσες φορές έχω πάει περνάω τέλεια και προσέχει με την υγεία και την δικιά μας και την δικιά της.. τώρα στο σεξ είναι πύραυλος αν είστε σωστή μαζί της δεν θα χάσετε.. και έχει και ένα κωλαράκι σε άλλο lvlΈχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω, αλλά το ότι δεν φιλάει, δεν κάνει ακα πιπα κλπ με κρατάνε προς το παρόν...
Καταλαβαίνω ότι το κάνει για λόγους υγιεινής, τόσο δικής της όσο και δικής μας, αλλά αν ο πελάτης είναι καθαρός, περιποιημενος κλπ, ίσως θα έπρεπε να δίνει μια ευκαιρία