giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Εγώ σκέφτομαι να πάω το απόγευμα..όμως να ρωτήσω και εγώ κάτι... Λίλη και Σοφία είναι το ίδιο πρόσωπο?Έχει πάει κανείς με Λίλι μη πετάξουμε το 120αρι ρε παιδιά?
Εγώ σκέφτομαι να πάω το απόγευμα..όμως να ρωτήσω και εγώ κάτι... Λίλη και Σοφία είναι το ίδιο πρόσωπο?Έχει πάει κανείς με Λίλι μη πετάξουμε το 120αρι ρε παιδιά?
Τάνια στο 3 πήγα. +10€ ελεύθερο. Αν σου αρέσουν γυναίκες 35-40 ωραίο σώμα...αδύνατο. Αξίζει. Εγώ πέρασα πολύ καλά.Ελεύθερο στοματικό παίζει πουθενά?
Με βάση τις φωτό ναι περιμένω ενημέρωση έστω inboxΕγώ σκέφτομαι να πάω το απόγευμα..όμως να ρωτήσω και εγώ κάτι... Λίλη και Σοφία είναι το ίδιο πρόσωπο?
Γενικά το κανεσεξ είναι μια παγίδα σε πολλές περιπτώσεις. Τα τινά είναι ή τα σκας σε εσκορτ ή πας στενό. Κατά 80% στο κανεσεξ οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, συν ότι η ταρίφα είναι ιδιαίτερα ακριβή για δευτεροκλασατες και τριτοκλασατες καριολες.Κατ αρχήν περίπου έχω απόσχει από το σπορ. Τώρα. Ήρθε βρε παιδιά μια καλή επιτέλους όπως γράφει ο Igano στη Μίνωος. Μη νομίζετε ότι όλες αυτές οι αμφιβόλου προέλευσης Βραζιλιάνες είναι καλύτερες. Όλες πολύ πιο κάτω είναι.
Πηγαίνετε στην Τάνια που να την πείσετε να έρθει ξανά.
Δύο φορές πάτε στην Τάνια (ακάποτο παρακαλώ ) , αντί στη Βραζιλιάνα. και τσεπωνετε και ένα κοσάρικο ρέστα. Σκεφτείτε το.
και ξεκιναμε απο 50 ?Φέρτε την Μισέλ Χανιά,μας πέφτει πολύ μακριά το Ηράκλειο
και ξεκιναμε απο 50 ?
Είναι η Μισέλ στα Χανιά;Μισέλ.
Με βάση τις φωτό ναι περιμένω ενημέρωση έστω inbox
Γενικά το κανεσεξ είναι μια παγίδα σε πολλές περιπτώσεις. Τα τινά είναι ή τα σκας σε εσκορτ ή πας στενό. Κατά 80% στο κανεσεξ οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, συν ότι η ταρίφα είναι ιδιαίτερα ακριβή για δευτεροκλασατες και τριτοκλασατες καριολες.
Είναι στα Χανιά,???????Μισέλ.
Μισέλ τρελό μωρό, φέρτε την Χανιά να γίνει χαμόςΜισέλ.
Τύπε μια φορά είχα πάρει τηλ και αυτή μου είπε ότι η αγγελία είναι μόνο για άτομα άνω των 40 ετών.Καλησπέρα έχει πάει κάποιος εδώ πέρα να μας πει άποψη εγώ 2 -3 φορές την πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε παρε με σε 20 λεπτά παρε με σε 30 λεπτά κτλ κτλ
Μασάζ αισθησιακό! 6982345760
Μελαχρινή καλλονή προσφέρει αισθησιακό μασάζ σε σοβαρούς κυρίους με απόλυτη εχεμύθεια. Σε δικό μου διακριτικο χώρο. Σε περιμένω να περάσουμε όμορφα... Κάλεσε με... Προσφέρω και συνοδεία....kanesex.com