geotrupano
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
εκτος απο τολμηρος σε νεες περιπετειες εισαι και μερακλης ρε μπαγασα .Έχουμε καθόλου καμία κριτική για την κοπέλα?
μπραβο γιατι αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις
εκτος απο τολμηρος σε νεες περιπετειες εισαι και μερακλης ρε μπαγασα .Έχουμε καθόλου καμία κριτική για την κοπέλα?
Να ξέρεις καμία φορά αυτές κάνουν το καλύτερο κρεβάτι.. από εμπειρία εκτός χώρου το λέω..εκτος απο τολμηρος σε νεες περιπετειες εισαι και μερακλης ρε μπαγασα .
μπραβο γιατι αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις
Είχα πηδηξει την Dakota Johnson απο εδω μεσα, που πραγματικά ήταν BBW. Εξαιρετικά ορεξατη, αλλά δεν θα το ξανακαναΝα ξέρεις καμία φορά αυτές κάνουν το καλύτερο κρεβάτι.. από εμπειρία εκτός χώρου το λέω..
Έχει κανείς άποψη για το κορίτσι
Μασαζ και φραπε.. τίποτα άλλο 50 ευρω.. και μέτριο μασαζ ωραιο κοριτσάκι αλλά ξεπεταΓνωριζουμε κάτι για εδω?
6982345760 Χανιά
Είμαι εδώ μόνο για σένα !!! Κάλεσε με για ένα χαλαρωτικό και καυτό μασάζ. Σε περιμένω στον όμορφο και καθαρό χώρο μου...kanesex.com
Δηλαδή είναι η κοπέλα στις φωτογραφίες;Μασαζ και φραπε.. τίποτα άλλο 50 ευρω.. και μέτριο μασαζ ωραιο κοριτσάκι αλλά ξεπετα
Πωω τι καύλα που ήταν αυτή ρε φίλε και εγώ την έπαιρνα αλλά σταμάτησε μετά...Είχα πηδηξει την Dakota Johnson απο εδω μεσα, που πραγματικά ήταν BBW. Εξαιρετικά ορεξατη, αλλά δεν θα το ξανακανα
Την έχω πάρει πριν 1 χρόνο αρκετά γεμάτουλα.... Είναι μόνο για μερακλήδες.... Αλλά τεράστια βίζια και πολύ καλή πιπα.... Και ωραίο τιπακι...Έχουμε καθόλου καμία κριτική για την κοπέλα?