Φίλε είναι πολύ καλύτερη όμορφη από κοντά, τρελό κορμί ,η κοπέλα είναι για πολύ χτύπο , την έχω γαμησει και μου άρεσε πολύ, μικρή και πανέμορφη....ειναι αντιπροσωπευτικη η φωτογραφια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alex_Iraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην παρέα.
Κανένα bbw υπάρχει στα Χανιά?
Δεν τα δι΄νω , καλύτερα να μπω στ αυτοκίνητο κ να τα πετάω από το παράθυρο.Τα λεφτά θέλουν. Πρόσεξε γιατί νομίζω βίντεο δεν . Αφού στείλεις το χαρτί, μη τον δεις το Παναή.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Πάροδος Μίνωος σήμερα Δευτέρα.
2 - Μαρίνα
3 - Σαμπρίνα (καινούργια)
9 - Τζασμίν
11 - Κάρλα
14 - Σάσα
14 όροφος - Χριστίνα
17 - Σοφάκι
Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.
2 - Μαρίνα
3 - Σαμπρίνα (καινούργια)
9 - Τζασμίν
11 - Κάρλα
14 - Σάσα
14 όροφος - Χριστίνα
17 - Σοφάκι
Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Είναιειναι αντιπροσωπευτικη η φωτογραφια?
Εμφανισιακά τούμπανο...στην πράξη basic.ειναι αντιπροσωπευτικη η φωτογραφια?
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν, παραθέτω κριτική για την Χριστίνα Λατίνα.... Η συνεννόηση έγινε εύκολα με 2-3 μυνήματα.. Η κοπέλα ήταν σε διαμέρισμα, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Όμως όταν άνοιξε η πόρτα, αντίκρισα μια χαμογελαστή κοπέλα που μιλούσε Ελληνικά σε βασικό επίπεδο. Άρα δεν μου απαντούσε αυτή στα μυνήματα.. Επίσης ,δεν μπορούσα να κουβεντιάσω και κάτι μαζί της για να σπάσει ο πάγος. Από εμφάνιση ήταν μια νταρντάνα, μελαμψή, από Βενεζουέλα είπε, με μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Ήταν πολύ ντροπαλή και έδειξε πρόθυμη ότι ήθελε να με ευχαριστήσει... Στα του αγώνα, η πίπα της ήταν απαιχτη. Μπορώ να πω ότι με άφησε να παίξω με το γατάκι της, αλλά δεν έδειξε να το ευχαριστιέται.. Η συνέχεια ήρθε με αλλαγή δύο τριών στάσεων όπου και τελείωσα... Έπειτα, μπανάκι και γεια σας... Σε γενικές γραμμές δεν ξετρελάθηκα και δεν θα ξαναπήγαινα... Ίσως δεν ήταν αυτό που περίμενα... Στις φωτογραφίες φαίνεται ανοιχτόχρωμη και με σφικτό σώμα, ενώ στην αλήθεια δεν ήταν... Αυτό βέβαια είναι μια προσωπική εμπειρία και άποψη.
Alex_Iraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.
Κανένα ξενοδοχείο ημιδιαμονης υπάρχει?
Που να μην έχει και αδιάκριτα βλέμματα
Κανένα ξενοδοχείο ημιδιαμονης υπάρχει?
Που να μην έχει και αδιάκριτα βλέμματα
Kostas_Kriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2017
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Καλή ερώτηση
Master Yoda
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστές ,
χτές έκανα καταδρομική στο ζευγάρι c4f μιας και ήρθαν Ρέθυμνο. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα είπε ο Άρχοντας αν θυμάμαι καλά. Η κοπέλα είναι
μουνάρα ψιλή αδύνατη κολάρα είναι όλα τα λεφτά, ο φίλος τις κάθεται στον καναπέ και τον παίζει. Βέβαια πρέπει να σε δουν σε βιντεοκλήση πριν πας και να αρέσεις στην κοπέλα. Δεν είχα άπλετο χρόνο να κάτσω και έφυγα στην ώρα αλλά δεν έδειχναν να βιάζονται τα παιδιά. Αν ξανάρθουν Ρέθυμνο μάλλον θα ξαναπάω.
χτές έκανα καταδρομική στο ζευγάρι c4f μιας και ήρθαν Ρέθυμνο. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα είπε ο Άρχοντας αν θυμάμαι καλά. Η κοπέλα είναι
μουνάρα ψιλή αδύνατη κολάρα είναι όλα τα λεφτά, ο φίλος τις κάθεται στον καναπέ και τον παίζει. Βέβαια πρέπει να σε δουν σε βιντεοκλήση πριν πας και να αρέσεις στην κοπέλα. Δεν είχα άπλετο χρόνο να κάτσω και έφυγα στην ώρα αλλά δεν έδειχναν να βιάζονται τα παιδιά. Αν ξανάρθουν Ρέθυμνο μάλλον θα ξαναπάω.
Alex_Iraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Μου είπαν για το Tina hotel, ισχύει ότι είναι ημιδιαμονης?Βρήκα κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο σε παλιότερες συζητήσεις στο φόρουμ αλλά δεν έγραφε κάποιος λεπτομέρειες
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Αυτά είναι. Η κοπέλα θέλει rio mare. Να αντέχει, και σε ξεζουμίζουν. Να ήμουνα 25άρης... Αλλά αφού υπερήλικας γαρ... απολαμβάνουμε τις αναλύσεις των νεαρότερων. Να πηγαίνετε παίδες... συμφέρει και κάνει και πολλά δώρα.Καλημέρα συναγωνιστές ,
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Καλησπέρα σας υπάρχουν πληροφορίες για την Τζίνα από κανεσεξ? Έχει πάει κάποιος να μας πει
Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά - Page 812 - bourdela.com forum
Ενημερώσεις λειτουργίας οίκων ανοχής. Ενημερώσεις αφίξεων city tours, call girls στην πόλη των Χανίων. Ειδήσεις, άρθρα, ρεπορτάζ που αφορούν τον αγοραίο έρωτα στα Χανιά, και όχι μόνο! FreeFuck προσφορές επαγγελματιών του χώρου (ιερόδουλες), που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα, σε οίκους...
www.bourdela.com
Τελευταία τροποποίηση:
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Καλημέρα στην παρέα.
Ζουμερό κορίτσι στα Χανιά 6977121843
Γεια σε ολους! Είμαι ψηλή, πληθωρική, 29 ετών, ανεξάρτητη Ελληνίδα, με δικό μου χώρο.Πολύ ερωτική, δοτική και πρόθυμη για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στο άτομο που έχω απέναντί μου! Πληροφορίες για ραντεβού και μόνο αν είστε σίγουροι στο 6977121843. (Παρακαλώ πολύ όχι άσκοπες κλήσεις και...
kanesex.com
arxontas22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
Έχουμε καθόλου καμία κριτική για την κοπέλα?Ζουμερό κορίτσι στα Χανιά 6977121843
Γεια σε ολους! Είμαι ψηλή, πληθωρική, 29 ετών, ανεξάρτητη Ελληνίδα, με δικό μου χώρο.Πολύ ερωτική, δοτική και πρόθυμη για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στο άτομο που έχω απέναντί μου! Πληροφορίες για ραντεβού και μόνο αν είστε σίγουροι στο 6977121843. (Παρακαλώ πολύ όχι άσκοπες κλήσεις και...kanesex.com
Για να τη βολέψεις αυτή πρεπει να σαι πολύ μερακλής!!Έχουμε καθόλου καμία κριτική για την κοπέλα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K