Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Πήγα σήμερα γύρισα πριν λίγο 150 είναι για μια ώρα και καλά αλλά εγώ έκατσα περίπου 2 ώρες.. Πήγα σε χώρο δικό τους δίνω τα λεφτά πάμε δωμάτιο εγώ με την Κοπέλα μόνο αρχίζουμε τα πρωκατακτικα και μετά από λίγο ήρθε ο αλλος και έκατσε σε μια καρέκλα δεν ενοχλούσε καθόλου τελειώνω την πρώτη φορά πάω για ντουζάκι καθόμαστε και τα λέμε η 3 μας και μετά πάμε 2 γύρο σε όλες της στάσης τα πάντα ξανά τελιωνο και ντουζάκι ήρθε και η κοπέλα μαζί μου ντουζάκι και μου κάνει πάμε κιαλι φορά δεν είχε περάσει η ωρα ξανά φουλ ολλα και χυσαμε μαζί όπως μου είπε.. ντουζάκι και μου κάνει ο δικός της ελα να την πάρουμε μαζί τώρα ε και εκεί έγινε μάχη. Αυτά
Την επόμενη φορά, κλείσε σαββατοκύριακο,
Αα! Αν ξαναπάς πες πως πείνασες, θα πας σε άλλο λεβελ αν φάτε μαζί, όλοι. Αυτός καθαρά ηδονιζεται από αυτό, είναι τελείως ακίνδυνος.

Michalis2019

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια θυμάστε παλαιότερα που κάναμε κάτι κληρώσεις για freefuck στο στενό?
Τι έγινε είχαν πλάκα και αγωνία γιατί σταμάτησε ξέρει καποιος?

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
αποφευγω να γραψω εδω και ενα χρονο και παρaπανω αλλα ρε φιλαρακι

ξεκαρδιστικα​

:0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε παλικάρια θυμάστε παλαιότερα που κάναμε κάτι κληρώσεις για freefuck στο στενό?
Τι έγινε είχαν πλάκα και αγωνία γιατί σταμάτησε ξέρει καποιος?

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα γύρισα πριν λίγο 150 είναι για μια ώρα και καλά αλλά εγώ έκατσα περίπου 2 ώρες.. Πήγα σε χώρο δικό τους δίνω τα λεφτά πάμε δωμάτιο εγώ με την Κοπέλα μόνο αρχίζουμε τα πρωκατακτικα και μετά από λίγο ήρθε ο αλλος και έκατσε σε μια καρέκλα δεν ενοχλούσε καθόλου τελειώνω την πρώτη φορά πάω για ντουζάκι καθόμαστε και τα λέμε η 3 μας και μετά πάμε 2 γύρο σε όλες της στάσης τα πάντα ξανά τελιωνο και ντουζάκι ήρθε και η κοπέλα μαζί μου ντουζάκι και μου κάνει πάμε κιαλι φορά δεν είχε περάσει η ωρα ξανά φουλ ολλα και χυσαμε μαζί όπως μου είπε.. ντουζάκι και μου κάνει ο δικός της ελα να την πάρουμε μαζί τώρα ε και εκεί έγινε μάχη. Αυτά
Άρχοντα όλο το μπουρδέλο παρεάκι εδώ υποκλίνεται,

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
¨Αξιος Κρητίκαρος , εύγε ..
Πάντως να πω την αλήθεια εμένα δεν μου πάει να πηδάω κ ο άλλος από δίπλα να βλέπει. Ο συναγωνιστής δεν έχει θέμα ... ¨Αξιος

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36
Πόντοι
1
Καλησπερα …επαγγελματικό ταξίδι χάνια ..και μετά από φαγητό κλπ με την ομάδα ….γυριζω δωμάτιο και χαζεύοντας στο instagram μου βγανει τιο παρακάτω τηλέφωνο και βουρ να γαμησω την μουναρα που έβλεπα …έχει δικό της χωρο ..είναι όπως στην φωτο δεν χόρταινα το πισωκολλητο ..δεκτή και σε ολα εκτός κωλο …μουναρος …μια ώρα απόλαυσης ..στον κάνει πέτρα …

Συνημμένα

• IMG_4925.png
    IMG_4925.png
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 42

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
533
Πόντοι
21
Ήθελα να ρωτήσω απλά κάτι δεν πήγε κάνεις σήμερα στο ζευγάρι να γράψει και αυτός κριτική .. παρά θέλουν η πιό πολύ από εδώ μασημένο φαγητό..

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Ήθελα να ρωτήσω απλά κάτι δεν πήγε κάνεις σήμερα στο ζευγάρι να γράψει και αυτός κριτική .. παρά θέλουν η πιό πολύ από εδώ μασημένο φαγητό..
Εντάξει , κάτι γεροντάκιααπό εδώ μέσα ... ούτε να πάρουμε τηλέφωνο. Η κιουρία θέλει νιάτα , απ' ότι κατάλαβα είναι λιγούρα και πεινασμένη.
Εσύ arxontas22 περίμενες να πάει κάποιος άλλος? Όχι φυσικά.
Εγώ πιο νέος θα είχα πάει 2 με 3 φορές.
Σου προτείνω πάρε τηλέφωνο αν είναι ακόμα εδώ , κάνε διαπραγμάτευση. Θα περάσεις Σαββατοκύριακο εκεί μέσα.
Θα δεις.

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
Εντάξει , κάτι γεροντάκιααπό εδώ μέσα ... ούτε να πάρουμε τηλέφωνο. Η κιουρία θέλει νιάτα , απ' ότι κατάλαβα είναι λιγούρα και πεινασμένη.
Εσύ arxontas22 περίμενες να πάει κάποιος άλλος? Όχι φυσικά.
Εγώ πιο νέος θα είχα πάει 2 με 3 φορές.
Σου προτείνω πάρε τηλέφωνο αν είναι ακόμα εδώ , κάνε διαπραγμάτευση. Θα περάσεις Σαββατοκύριακο εκεί μέσα.
Θα δεις.
Παιδιά το ζευγάρι έφυγε μίλησα χτες με Skype με τους δύο αλλά δεν προλάβαινα... μια χαρά η κοπέλα..θα έρθουν ίσως τέλος του μήνα..εγώ θα πάω σίγουρα..

geotrupano

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
44
Πόντοι
0
καυλωσε το forum o αλλος :cheesy:
:cheesy:

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Άξιος και απο 'μένα arxonta! :thumbsup: Μιάς και σου αρέσει να ρισκάρεις, όταν θέλεις δεν πηγαίνεις και απο Χαλέπα να μας πεις αν αξίζει αυτή η Gabriela με την κωλάρα..? Войдите на Facebook

Συνημμένα

• 459280538_122204612834025613_4790875428443029596_n.jpg
    459280538_122204612834025613_4790875428443029596_n.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 28

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
533
Πόντοι
21

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Πια είναι αυτή πάλι?
Καλησπέρα μύστες! Έχει πάει μήπως κανείς σας σε αυτήν εδώ στην Χαλέπα..? Κάθε μέρα σχεδόν ανεβάζει την διευθυνσή της (σε stories και δημόσια posts), και ότι μας περιμένει εκεί για να περάσουμε καλά... λέει όμως ότι δεν έχει ούτε τηλέφωνο, ούτε messenger...

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
1
Άξιος και απο 'μένα arxonta! :thumbsup: Μιάς και σου αρέσει να ρισκάρεις, όταν θέλεις δεν πηγαίνεις και απο Χαλέπα να μας πεις αν αξίζει αυτή η Gabriela με την κωλάρα..? Войдите на Facebook
Έχεις κάποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσω γιατί δεν μου το ανοίγει,έχεις πάει εσύ λέει τίποτα καλο

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Έχεις κάποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσω γιατί δεν μου το ανοίγει,έχεις πάει εσύ λέει τίποτα καλο
Δεν έχω πάει ακόμα, γράψε στο tiktok gabrieladaniel777 να την βρείς εκεί, καιρούς είχε ανεβάσει 2 τηλέφωνα στα stories (το 2ο σχετικά πρόσφατα), αλλά και τα 2 έχουν φραγή εισερχομένων κλήσεων... επίσης τσέκαρα για viber και whatsapp και δεν έχει, μόνο sms δεν ξέρω αν λαμβάνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom