a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Όχι όλοι και αυτός πού πλήρωσε παραπάνω ο χαζός.Άρχοντα όλο το μπουρδέλο παρεάκι εδώ υποκλίνεται,
Όχι όλοι και αυτός πού πλήρωσε παραπάνω ο χαζός.Άρχοντα όλο το μπουρδέλο παρεάκι εδώ υποκλίνεται,
Δεν έχω πάει ακόμα, γράψε στο tiktok gabrieladaniel777 να την βρείς εκεί, καιρούς είχε ανεβάσει 2 τηλέφωνα στα stories (το 2ο σχετικά πρόσφατα), αλλά και τα 2 έχουν φραγή εισερχομένων κλήσεων... επίσης τσέκαρα για viber και whatsapp και δεν έχει, μόνο sms δεν ξέρω αν λαμβάνει...
Ποια Ρενα;Η Ρένα είναι καλή εμφανισιακά;
Τυπε αν η φωτο στο avatar ειναι δικη σου, δεν κανεις κανενα τσιμπουκακι στον εαυτό σου να γλιτωσεις και τα χρηματα;Για εδώ ξέρουμε;
6982345760 Για λίγες μέρες
Είμαι εδώ μόνο για σένα !!! Κάλεσε με για ένα χαλαρωτικό και καυτό μασάζ. Σε περιμένω στον όμορφο και καθαρό χώρο μου...kanesex.com
Και αν μαρεσει τι κάνω;Τυπε αν η φωτο στο avatar ειναι δικη σου, δεν κανεις κανενα τσιμπουκακι στον εαυτό σου να γλιτωσεις και τα χρηματα;
Προς θεου μην επεκταθεις σε αλλα σωματα!Και αν μαρεσει τι κάνω;
ναι πέρυσι πήγα. μασαζ κανει και στο τέλος μια πιπα οχι και πολυ καλη. φέτος λεει οτι στο παιζει μονο χωρίς πιπα. απο εμφάνιση τπτ κοντά στα 60. το μασαζ καλο.Έχει πάει κανείς εδώ; Ολιστική τεχνική Ρέθυμνο
Ρωτάς λίγο νωρίς κουμπάρε..Παιδια μια βοηθεια για Κυπριο που θα σας κατεβω σε 2 βδομαδες στα ομορφα Χανια. Αν και δεν εχω πολλες προσδοκιες, παιζει τιποτα καλο απο νεαρες καλιγραμμες βιζιτουδες εκει ή να μην ασχοληθω; Επισης στο στενο παιζει τιποτα καλο ή μονο μιλφ και χοντρες;
Πω ρε στήσιμο...πολύ κωλάρα η τύπισσα. Αλλά είναι με τις μέρες της η συμπεριφορά της. Μπορεί να σου βγει καλή, αλλά μπορεί να σου βγει και φόλα...Από σήμερα Τρίτη στην πάροδο Μίνωος 3 η Αναστασία
Αν δουλευε και εδω όπως στην Θεσσαλονίκη που έκανε μετά ραντεβού έξω θα ήταν καλύτεραΠω ρε στήσιμο...πολύ κωλάρα η τύπισσα. Αλλά είναι με τις μέρες της η συμπεριφορά της. Μπορεί να σου βγει καλή, αλλά μπορεί να σου βγει και φόλα...
Τι να σου πω, μπορει κι εξω σαν ανεξαρτητη να ηταν φολα...Αν δουλευε και εδω όπως στην Θεσσαλονίκη που έκανε μετά ραντεβού έξω θα ήταν καλύτερα