Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Fucker1600

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Η Αναστασία θα είναι αύριο δεν θέλω να φύγει και να μην την έχω δει;

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
Τελικά πήγα Κατερίνα στο 11. Πρόσχαρο και μπαμπάτσικο για όσους γουστάρουν. Όλα τέλεια χωρίς βιασύνες! Και όπως λένε άλλοι σύντροφοι, η γνώμη είναι υποκειμενική.
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark: Κατερίνα :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Συνημμένα

• IMG-27f1f3174c4ebd970dd0702abf394aaa-V.jpg
    IMG-27f1f3174c4ebd970dd0702abf394aaa-V.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 36

giorgaras1314

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
263
Πόντοι
21
πηγα εγω,πιτσιρικα ειναι , γυρω στα 25 ,αρκετα ομορφη, φιλια δε δινει,πιπα πολυ δυνατη ,κανει και πρωκτικο αλλα αμα το εχετε ανω του κανονικου ξεχαστε το, θετικη γνώμη αποκόμησα ,θα την προτεινα

Kapoios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2018
Like
296
Πόντοι
21
πηγα εγω,πιτσιρικα ειναι , γυρω στα 25 ,αρκετα ομορφη, φιλια δε δινει,πιπα πολυ δυνατη ,κανει και πρωκτικο αλλα αμα το εχετε ανω του κανονικου ξεχαστε το, θετικη γνώμη αποκόμησα ,θα την προτεινα
Ευχαριστώ για την πληροφορία , θα δοκιμάσω όπως το βλέπω λοιπόν!

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Καλησπέρα συνάδελφοι έρχομαι από Ηράκλειο την τρίτη και πρέπει να βρω κάτι να αδειάζω όσο κάτσω στο μερος σας. Ρίχτε καμιά ιδέα. Ευχαριστώ

Kapoios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2018
Like
296
Πόντοι
21
SEXY ΜΕΛΑΧΡΙΝΉ ΓΙΑ ΛΊΓΕΣ ΜΈΡΕΣ ΚΡΉΤΗ! . Ψώνισα και εγώ τελικά.
Ότι είπε ο προλαλησαντας.
Πολύ θετική, όμορφη νεαρή 22 πρέπει να είναι όντως. Έδωσε φιλιά σε εμένα και αρκετά θερμά θα έλεγα. Τσιμπούκι μαεστρικο και σε κοιτάζει με κάτι γκρίζο γαλάζια μάτια άντε γεια.
Σεξ όλες οι στάσεις αρκετά ακτιβ, κωλαρακι δίνει ,δεν είναι τόσο δουλεμενο και δεν πήρα αλλά ίσως την επόμενη να το παλεψω.
Προτείνεται και από εμένα θα ξανά τιμηθεί !

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Εγώ δεν την έχω ξαναδεί!
Παλιότερα είχε φέρει μια κοπέλα με το ίδιο όνομα αλλά μου φαίνεται ότι ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία. Αυτή φαίνεται 25+
Η Σοφία έλεγε τα καλύτερα γι αυτήν αλλά αν δεν δεις κ δεν δοκιμάσεις δεν έχεις άποψη.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ettore; φέρε Αλεξία να ζωντανέψει το νημα

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Λοιπόν ξανά πήγα στην Αναστασία μέσα 4 μερες 2η φορα Αναστασία #3 στο στενό καθώς ξέρω ότι αύριο φεύγει. Λοιπόν το κορίτσι σήμερα..που ήταν και ο φωτισμός καλύτερος ομολογώ ότι είναι κούκλα, νεαρή, ευγενική και πολύ καλή στο προβλεπόμενα. Προλάβετε να πάτε γιατί μετά θα παραπονιέστε για την σαπιλα του στενού. Καλό μεσημέρι σε όλους.

Fucker1600

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Λοιπόν ξανά πήγα στην Αναστασία μέσα 4 μερες 2η φορα Αναστασία #3 στο στενό καθώς ξέρω ότι αύριο φεύγει. Λοιπόν το κορίτσι σήμερα..που ήταν και ο φωτισμός καλύτερος ομολογώ ότι είναι κούκλα, νεαρή, ευγενική και πολύ καλή στο προβλεπόμενα. Προλάβετε να πάτε γιατί μετά θα παραπονιέστε για την σαπιλα του στενού. Καλό μεσημέρι σε όλους.
Πήγα και εγώ σήμερα είναι τρομερή καυλα και νομίζω κάνει βιζιτες γιατί την άκουσα να λέει κάτι για σπίτι το βράδυ στο τηλέφωνο ας μάθει καποιος αν ισχύει και να μας πει να μάθει και τηλέφωνο

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
645
Πόντοι
81
Πήγα και εγώ σήμερα είναι τρομερή καυλα και νομίζω κάνει βιζιτες γιατί την άκουσα να λέει κάτι για σπίτι το βράδυ στο τηλέφωνο ας μάθει καποιος αν ισχύει και να μας πει να μάθει και τηλέφωνο
Τρομερή φάση θα ήταν

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Ettore; φέρε Αλεξία να ζωντανέψει το νημα
Αφού διαβάζω τόσα καλά λόγια για την Αναστασία ας πω γω την γνώμη μου.
Την Παρασκευή επισκέφτηκα την Αναστασία στο 3 . Βλέπω μία κοπέλα κανονική κ στο σώμα. Στο πρόσωπο δεν είναι θεά αλλά μου έκανε κλικ , είχε κ ένα πρόστυχο στιλάκι κ πέρασα στο δωμάτιο.
Με το που ανέβηκα στον πρώτο άκουσα την πόρτα να μπαίνει κ άλλος συναγωνιστής κ λέω την πατήσαμε. Θα την πιάσουν οι βιασύνες κ δεν θα περάσω καλά. ¨Ομως ο φίλος δεν είχε την ίδια άποψη για την Αναστασία κ αποχώρησε αμέσως. Μετά από κάνα πεντάλεπτο ήρθε κ η κοπέλα στο δωμάτιο κ ετοιμαστήκαμε για την συννέυρεση.
Την ρώτησα αν έχει ξανάρθει στα Χανιά κ μου απάντησε ότι έχει ξανάρθει γύρω στις 15 φορές !! Εγώ πάντως δεν την είχα ξαναδεί .
¨Εβγαλε ότι φορούσε εκτός από το πάνω μέρος στο νυκτικάκι της. ¨Ετσι δεν μπορούσα ν πιάσω το στήθος της.
Ξεκίνησε με φιλάκια κ χαδάκια στο σώμα ενώ προχώρησε στο στοματικό που είναι το δυνατό της χαρτί. Η πίπα της είναι πολύ καλή κ είναι σκέτη κάβλα να βλέπεις πως το βάζει κ το γυρνάει στο στόμα της. Μετά ξάπλωσε στην κλασσική στάση ενώ στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα ο΄που η θέα ήταν μιά χαρά. Εκεί τελείωσα κ μετά από δύο λογάκια η Αναστασία έφυγε από το δωμάτιο.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος κ θα την ξαναδώ

Fucker1600

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Αφού διαβάζω τόσα καλά λόγια για την Αναστασία ας πω γω την γνώμη μου.
Την Παρασκευή επισκέφτηκα την Αναστασία στο 3 . Βλέπω μία κοπέλα κανονική κ στο σώμα. Στο πρόσωπο δεν είναι θεά αλλά μου έκανε κλικ , είχε κ ένα πρόστυχο στιλάκι κ πέρασα στο δωμάτιο.
Με το που ανέβηκα στον πρώτο άκουσα την πόρτα να μπαίνει κ άλλος συναγωνιστής κ λέω την πατήσαμε. Θα την πιάσουν οι βιασύνες κ δεν θα περάσω καλά. ¨Ομως ο φίλος δεν είχε την ίδια άποψη για την Αναστασία κ αποχώρησε αμέσως. Μετά από κάνα πεντάλεπτο ήρθε κ η κοπέλα στο δωμάτιο κ ετοιμαστήκαμε για την συννέυρεση.
Την ρώτησα αν έχει ξανάρθει στα Χανιά κ μου απάντησε ότι έχει ξανάρθει γύρω στις 15 φορές !! Εγώ πάντως δεν την είχα ξαναδεί .
¨Εβγαλε ότι φορούσε εκτός από το πάνω μέρος στο νυκτικάκι της. ¨Ετσι δεν μπορούσα ν πιάσω το στήθος της.
Ξεκίνησε με φιλάκια κ χαδάκια στο σώμα ενώ προχώρησε στο στοματικό που είναι το δυνατό της χαρτί. Η πίπα της είναι πολύ καλή κ είναι σκέτη κάβλα να βλέπεις πως το βάζει κ το γυρνάει στο στόμα της. Μετά ξάπλωσε στην κλασσική στάση ενώ στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα ο΄που η θέα ήταν μιά χαρά. Εκεί τελείωσα κ μετά από δύο λογάκια η Αναστασία έφυγε από το δωμάτιο.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος κ θα την ξαναδώ
Αδερφέ άμα πας σήμερα ρώτα την αν κάνει βιζιτες ή έστω αν έχει σοσιαλ μίντια να της μιλήσω γιατί εγώ όταν πήγα περίμεναν άλλοι δύο είχε πολύ δουλειά σήμερα την περίμενα και εγώ λίγη ώρα

13 12

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Like
76
Πόντοι
1
Μη τρελενεστε θα ξανάρθει όπως ολες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχε αγγελία στο κάνε σεξ στη Θεσσαλονίκη πριν μερες

Fucker1600

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Μη τρελενεστε θα ξανάρθει όπως ολες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχε αγγελία στο κάνε σεξ στη Θεσσαλονίκη πριν μερες