emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 502
- Πόντοι
- 21
οχι..δυστηχως αμα θες να πεταξεις τα λεφτα σου πηγαινε αντζελα η τζασμινΜάγκες παίζει τίποτα ενδιαφέρον και μικρό ? Λέω να περάσω τώρα το πρωί.
οχι..δυστηχως αμα θες να πεταξεις τα λεφτα σου πηγαινε αντζελα η τζασμινΜάγκες παίζει τίποτα ενδιαφέρον και μικρό ? Λέω να περάσω τώρα το πρωί.
Άντζελα μόνο από ότι έχω καταλάβει.Μάγκες παίζει τίποτα ενδιαφέρον και μικρό ? Λέω να περάσω τώρα το πρωί.
Συμφωνώ μαζί σου , Θα διαφωνεί σίγουρα ο Κλεόβουλος κ αυτό λόγω σώματοδομής που έχει η Δανιέλα.Υπομονή έρχεται η Ντανιέλα για μένα το καλύτερο στοματικό στο στενο
Συμφωνώ μαζί σου , Θα διαφωνεί σίγουρα ο Κλεόβουλος κ αυτό λόγω σώματοδομής που έχει η Δανιέλα.
Θα συμφωνήσω ως το προς το αδύνατη αλλά το τσιμπούκι της με κάνει κάθε φορά να μην θέλω να την σταματήσω μέχρι να με τελειώσει.εγω τώρα την έμαθα που ήρθε Χανιά δεν ήξερα ότι είχε καριέρα στην Αθήνα σε ποια δούλευε Αθήνα?Την έχουμε χορτάσει στα τσιμπούκια ρε μύστες τη Ντανιέλα..έχει έρθει 100 φορές...συν ότι Αθήνα είχε μεγάλη καριέρα....αλλά πολύ αδύνατη ρε αδερφέ...τι να πιάσεις...εμείς θέλουμε να ευχαριστηθούμε σάρκα αισθησιακή..όχι ραχοκοκκαλιες..και πλευρά που φαίνονται στο doggy η στο πλαγιαστό.
Θα
Θα συμφωνήσω ως το προς το αδύνατη αλλά το τσιμπούκι της με κάνει κάθε φορά να μην θέλω να την σταματήσω μέχρι να με τελειώσει.εγω τώρα την έμαθα που ήρθε Χανιά δεν ήξερα ότι είχε καριέρα στην Αθήνα σε ποια δούλευε Αθήνα?
Δε ξέρω αν έχει σχέση κ με το Κασσάνδρας 4Γ. Δουλεύει μια Σκαρλετ εκεί. Μήπως είναι η γνωστή? Πού ερχόταν στα Χανιά. .Και τώρα Αθήνα δουλεύει...νομίζω τελευταία μέρα λιγο πριν ερθει εδώ....στα μπουρδέλα της Άγκυρας δουλεύει..στη κωνσταντινουπολεως παλαιότερα...και στα μπουρδέλα της γλυκουλας επαρχία...
Δε ξέρω αν έχει σχέση κ με το Κασσάνδρας 4Γ. Δουλεύει μια Σκαρλετ εκεί. Μήπως είναι η γνωστή? Πού ερχόταν στα Χανιά. .
Επίσης ( δεν το ήξερα) βλέπω έχει ανοίξει μαγαζί και στο Ηράκλειο.
5ο χλμ. Ηρακλείου Μοιρών. Και μάλιστα δουλεύει μια Μπέλα.
πολες θα ερθουν τωρα το καλοκαιρακιΥπομονή έρχεται η Ντανιέλα για μένα το καλύτερο στοματικό στο στενο
Η Γλυκούλα επεκτείνει τις επιχειρήσεις....στο όνομα της φόλας που τρώμε εμείς εδώ...αν ήταν Αθήνα ολο αυτό το σκηνικό απλά θα είχε πτωχεύσει......με 20 ευρώ πλαφόν παίρνεις υπέρ προγράμματα και με περισσότερες επιλογές...αλλά οκ μιλάμε για μεγαλούπολη.... ...αλλά 50 ευρώ για κοπέλες εδώ που έχουν περάσει και από Μεταξουργείο στο δεκάρικο...με περισσότερες υπηρεσίες...(από τις ίδιες)...με ξεπερνάει..
Τζασμιν
Βανέσσα
Μαρίνα
Αναστασία
Βικτώρια
Ρομπέρτα
Ανίτα
Ντανιέλα
Ρένα
Μιχαέλα
Ειρήνη
Καίτη
Ιρένε
Σοφία
Μαίρη
Όλγα
Εμανουέλα
Σάρα
Σίσυ...όλες αυτές έχουν δουλέψει Αθήνα με 10-20 ευρώ στο μέγιστο...και με υπηρεσίες στη τιμή.... πρωκτικό 69 ελεύθερο στοματικό γλειψιματα πιασίματα....που εδώ κάθε ένα από αυτά πάνε +10 ευρώ...........όποτε έπονται και αλλά γλυκομπουρδελομάγαζα..με τις δικιές μας ευλογίες...
Καλησπερα παιδιά! Έχω να περάσω φουλ καιρό από το στενό! Από ότι διάβασα ανέβηκαν κ οι τιμές τελεια !
Ξερει κανείς αν υπάρχει καμία κοπέλα να κάνει πρωκτικό;
Σε ποιο μαγαζι εργαζεται να το επισκεφθουμε;Επίσης η Αλεξία η καμέλια όπως την ξέρει ο καθένας συνεχίζει να εργάζεται σε γνωστό κολαδικο των Χανίων
Γιατί να μην δουλεύει ρε μύστηΞερουμε αν η Μαρινα δουλευει σημερα;
Πάνω από 50€ δεν της έδινα ούτε με σφαίρες.Γιατί να μην δουλεύει ρε μύστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να προσθέσω ότι η Αλεξία μου είχε ζητήσει πέρυσι 150€ για μισή ώρα σε σπίτι