emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 554
- Πόντοι
- 21
Κομπλέ ευχαριστώ άγιε πατέρα
Κομπλέ ευχαριστώ άγιε πατέρα
Κομπλέ ευχαριστώ εχω πάει Βουλγαρια είναι αναλογος τη ψάχνεις πχ εγώ έκατσα 4 μερες της 3 είχα μαζί μου γκόμενά όλοι μερα.. σχεδον και εδινα 170στην κοπελα απλός πηγαίνανε βόλτες φαγητό και τα λιπα σεξ όσες φορες θες. Απλός πρεπει να το ψαξεις λιγο
Για τη Βουλγαρία θέλω λεπτομέρειες να σου πω την αλήθειαΑν και Ρουμανια να ξερεις πολυ καλύτερα απλός δεν έχεις να δεις πολλά πράγματα αν θες λεπτομέρειες στειλε πμ
στο αμεσως προηγουμενο ποστ σου εγραψες οτι εχει εμφανιση "πολυ καλη" οποτε πως δεν κρινουμε? Νομιζω γενικοτερα οτι οι προτιμησεις σου αποκλινουν ιδιαιτερα απο τον μεσο ορο ας πουμε οποτε καλο θα ηταν να το αναφερες γενικοτερα... οτι γουσταρει ο καθενας βεβαιαΗ εμφάνιση είναι υποκειμενική..σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει..όποτε εμφάνιση ΔΕΝ κρίνουμε..γιατί ο καθε σε μέσα του εχει προσωπική καύλα για αυτό που θα δει...υπηρεσίες είναι όντως μέτριες...
στο αμεσως προηγουμενο ποστ σου εγραψες οτι εχει εμφανιση "πολυ καλη" οποτε πως δεν κρινουμε? Νομιζω γενικοτερα οτι οι προτιμησεις σου αποκλινουν ιδιαιτερα απο τον μεσο ορο ας πουμε οποτε καλο θα ηταν να το αναφερες γενικοτερα... οτι γουσταρει ο καθενας βεβαια
Έδωσες το σαραντάρι δηλαδή;
Τελικά η αποχή και η πίεση προς τους οίκους δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Αν δεν υπάρχουν εναλλακτικές, η κατάθεση θα γίνεται στους οίκους, παρά την προσαύξηση. Ας ελπίζουμε τουλάχιστον να λαμβάνουμε καλές υπηρεσίες
Δεν το τιμάνε..κόλπα κάνουν για να ξαναπας πίστεψέ μεΣωστά...και αυτό γίνεται επειδή δεν έγινε αποχή μάλλον ποτέ....κάποιοι συνέχισαν και πήγαιναν στα 50αρια....
Τεσπά....σε προσωπικό επίπεδο μόνο στις συγκεκριμένες που ανέφερα..που ξέρω ότι θα τιμήσουν το 40αρι-50αρι...στο 100%...
Δεν το τιμάνε..κόλπα κάνουν για να ξαναπας πίστεψέ με
Κλεόβουλε έχω αρχίσει και αναθεωρώ για το γούστο σου διότι μου θεωρείς τοπ την τζένη λατίνα και χαμηλά στην κλίμακα την άντζελα..παρόλα αυτά θα την τιμήσω κι γω την στεφανία,η αλήθεια είναι οτι πήγα σήμερα για να την δοκιμάσω αλλά ήταν ήδη κάποιος στο δωμάτιο και έφυγα..έχω ακούσει καλά λόγια..Επιτέλους ήρθε μια μιλφάρα στο Μ14 κάτω
Στεφάνια εχεικανα χρόνο και να έρθει...ξανθιά Νταρντάνα... βυζάρες τρομερή κωλάρα εννοείται φοβερή επιδερμίδα..μωρουδιστικη...όσοι αρέσκονται σε μιλφάρες να σπεύσουν...έχει όμως αναμονή και συνεχόμενα δωμάτια..τουλάχιστον εγώ περίμενα άλλους 3....
Κλεόβουλε έχω αρχίσει και αναθεωρώ για το γούστο σου διότι μου θεωρείς τοπ την τζένη λατίνα και χαμηλά στην κλίμακα την άντζελα..παρόλα αυτά θα την τιμήσω κι γω την στεφανία,η αλήθεια είναι οτι πήγα σήμερα για να την δοκιμάσω αλλά ήταν ήδη κάποιος στο δωμάτιο και έφυγα..έχω ακούσει καλά λόγια..