You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η αντζελα πηγα προχθές και ηταν τοσο κουρασμένη που δεν αξιζε ουτε καν 20 οχι 40.. συγνώμη αλλα δεν παιζω στην ρουλέτα τα λεφτα μου αν εχει κεφια η όχι..Άντε καλως τα δέχτηκαμε. 40€ και η Άντζελα
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Πάντως πολύ θράσος τα αφεντικά.... κανονικά δε θα έπρεπε να ξαναπάει κάνεις μας από εδώ να ερημώσει εντελώς... το στενό..να δούμε το πάνε στα 20????...αν θα πέσει πείνα θα το πάνε...
Αλλά όσο πάνε κάποιοι..δεν....
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Εγώ μάγκες από την αρχή το ξεκαθάρισα. Δε πα να το πάνε και 200€. Εγώ κρατάω και το πεπόνι και το μαχαίρι. Δεν τα δίνω για καμμία τα 40€. Και ούτε πήγα τώρα ένα μήνα ούτε πάω. Αν φέρει η κα Γλύκα κάνα καλό τότε βλέπουμε. Παρεπιπτόντως τον ένα μισό τελευταίο χρόνο πήγα δύο φορές. Εγώ το ξαναλέωΠάντως πολύ θράσος τα αφεντικά.... κανονικά δε θα έπρεπε να ξαναπάει κάνεις μας από εδώ να ερημώσει εντελώς... το στενό..να δούμε το πάνε στα 20????...αν θα πέσει πείνα θα το πάνε...
ΔΕΝ ΠΑΩ. Μαζεύτηκαν όλα τα ΚΑΠΗ στη Μίνωος! Για να δω και σας!
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Κανείς..όσοι διαβάζουνε εδώ που δεν είναι και λίγοι....δε θα ξαναπάμε...μέχρι μείωση τιμών και καλύτερων υπηρεσιών....και επίσης να μάθουν στις κοπέλες να μη βαριουνται μέσα...αν δεν έχουν διάθεση να παίρνουν ρεπό...τα λεφτά που βγάζουμε τα βγάζουμε υπέρδυσκολα
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Παιζει πάντως να είναι και κόλπο αυτό με τα 40 ευρώ..να το ξαναπάνε 30 και να μας πουν το μειώσαμε...αμ δε...Κανείς..όσοι διαβάζουνε εδώ που δεν είναι και λίγοι....δε θα ξαναπάμε...μέχρι μείωση τιμών και καλύτερων υπηρεσιών....και επίσης να μάθουν στις κοπέλες να μη βαριουνται μέσα...αν δεν έχουν διάθεση να παίρνουν ρεπό...τα λεφτά που βγάζουμε τα βγάζουμε υπέρδυσκολα
nikosxania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2020
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
φιλε τι σημασια εχει ποιοι πανε ,σημασια εχει η καθαριοτητα και ο αμφοτερος σεβασμος (κοπελας και πελατη) τι ενοεις καπι ? και να συστηθω εγω 60, και οσο μπορω και γαμω θα πηγαινω,η΄σε εσκορτ η΄μινωος. μπορω?Εγώ μάγκες από την αρχή το ξεκαθάρισα. Δε πα να το πάνε και 200€. Εγώ κρατάω και το πεπόνι και το μαχαίρι. Δεν τα δίνω για καμμία τα 40€. Και ούτε πήγα τώρα ένα μήνα ούτε πάω. Αν φέρει η κα Γλύκα κάνα καλό τότε βλέπουμε. Παρεπιπτόντως τον ένα μισό τελευταίο χρόνο πήγα δύο φορές. Εγώ το ξαναλέω
ΔΕΝ ΠΑΩ. Μαζεύτηκαν όλα τα ΚΑΠΗ στη Μίνωος! Για να δω και σας!
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Να τα εκατοστήσεις φίλε μου, αλλά μη μου το παίζεις και μεγάλος . Είμαι μεγαλύτερος.φιλε τι σημασια εχει ποιοι πανε ,σημασια εχει η καθαριοτητα και ο αμφοτερος σεβασμος (κοπελας και πελατη) τι ενοεις καπι ? και να συστηθω εγω 60, και οσο μπορω και γαμω θα πηγαινω,η΄σε εσκορτ η΄μινωος. μπορω?
Αλήθεια γιατί παρεξηγήθηκες?
Να σου ξαναγράψω ότι στη λέξη Καπί εννοώ τις κοπέλες που δουλεύουν στη Μίνωος. Εργάζεσαι στη Μίνωος και παρεξηγήθηκες?
Kavla kavlaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2022
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Η Άντζελα 5 μέρες είχε κλειστά σήμερα άνοιξε ,κ φυσικά τιμήθηκε, το κορίτσι κ κουρασμένη να είναι πάλι θα τα δώσει όλα, όσες φορές κ αν έχω πάει τα έχει τιμήσει τα λεφτά της κ μπράβο της . Παιδιά οι τιμές αυτές( 40) σχεδόν κλείνουν μήνα κ δεν κατεβαίνουν αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος πληρώνει κ σίγουρα δεν είμαστε μόνο εμεις που πηγαίνουμε , άρα ότι κ να λέμε εμείς αυτές θα πηγαίνουν μπάλα γιατί απλά ο κόσμος πάντα θα γαμαειιιι!!! ✌Η αντζελα πηγα προχθές και ηταν τοσο κουρασμένη που δεν αξιζε ουτε καν 20 οχι 40.. συγνώμη αλλα δεν παιζω στην ρουλέτα τα λεφτα μου αν εχει κεφια η όχι..
Αφού το πήγε η αλυσίδα στα 40 θα το ανεβάζανε κ οι υπόλοιπες. Εκτός αν είναι κάποια μεγάλης ηλικίας ή μπάζο. Απο΄υπηρεσίες άστα να πάνε.
Πάντως δύσκολο το βλέπω να μην πηγαίνει κόσμος ςκ να πέσουν οι τιμές, Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις .
Πάντως δύσκολο το βλέπω να μην πηγαίνει κόσμος ςκ να πέσουν οι τιμές, Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις .
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Οποία και να έρθει...κανείς να μη πάει..να ρίξουν τις τιμές...και εκεί θα ξαναπάμε...και περισσότερες φορές αφού θα είναι 20 ευρώ ...η 30 με έξτραΚαλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!έρχεται μία όλγα στο 3 σε 3 μέρες..ξέρουμε κάτι?καλό?αξίζει το 40αρι?
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Σε άλλο σάη που έχει τρεις φωτογραφίες δείχνει καλή καλή.Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!έρχεται μία όλγα στο 3 σε 3 μέρες..ξέρουμε κάτι?καλό?αξίζει το 40αρι?
Πιστεύω ότι αυτή αξίζει μια επίσκεψη και βλέπει ο καθ'ένας.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Καλή χρονιά γλυκούλα ...αλλά πάλιιιι Αναστασία??????..χρυσή μετριότητα να ξέρεις...Το Α12 στην Αθήνα έχει μια δυο αξιόλογες να έρθουν...Αλεξάνδρα Μαρίνα Κατερίνα...καλή χρονιά σε όλουσ!!!
Αναστασία στο 14
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K