You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει κάποια ανεξάρτητη τωρα Χανιά ?Αν κάνουν αυτό το λάθος θα πηγαίνουν μόνο Πάκι και θα κάνουν χρυσές δουλειές οι ανεξάρτητες που παίρνουν από 40-60€ το γεμάτο μισάωρο σε δικό τους χώρο.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Δεν έχω κάτι υπόψη μου αξιόλογο. Εκτός από την στάνταρ ΕΥΑ ΜΑΣΑΖ.Υπάρχει κάποια ανεξάρτητη τωρα Χανιά ?
Μόνο αυτή εδώ αλλά και μόνο απ’τις φώτο φαίνεται εντελώς μπάζο!Υπάρχει κάποια ανεξάρτητη τωρα Χανιά ?
Συνημμένα
Ναι φιλε ευχαριστώ. Την εχω δει και εγω αυτην φαινεται μπαζολα, τί να κανουμε αναμονη...Μόνο αυτή εδώ αλλά και μόνο απ’τις φώτο φαίνεται εντελώς μπάζο!
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα συγνώμη παιδιά αλλά η Βικτώρια και η Ντανιέλα κατά την γνώμη μου είναι τοπ επιλογές σε θέμα υπερησιων οπότε έχω πάει περνάω πάντα σουπερ
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Μακριά κύριοι για να σώσετε το 50-60αρι σας.Μόνο αυτή εδώ αλλά και μόνο απ’τις φώτο φαίνεται εντελώς μπάζο!
Τόσο πεταμένα λεφτά πουθενά αλλού!
Ενημερώνει βέβαια από το τηλέφωνο ότι είναι πεταμένα τα λεφτά μας, αλλά δεν το πίστεψα ο βλακας
Sour minis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2021
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Οτι χειροτερο απ ολες τις αποψειςΔεν έχω κάτι υπόψη μου αξιόλογο. Εκτός από την στάνταρ ΕΥΑ ΜΑΣΑΖ.
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Δηλαδή? Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο κατατοπιστικό ς?Οτι χειροτερο απ ολες τις αποψεις
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Εντάξει δεν λέει πολλά η αλήθεια είναι...αλλά άμα είναι να δώσεις 40€ για 10-15 λεπτά καλύτερα να δώσεις 50€ στην ΕΥΑ. γνώμη μου.Δηλαδή? Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο κατατοπιστικό ς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται ότι η Άντζελα στο 13 είναι η λύση που κερδίζει 100%>
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Απορώ παντως... πάει ακόμα κάποιος στη πάροδο με αυτό το ρόστερ εκεί πέρα...τίποτα μα τίποτα καινούριο...
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Εγω πάντως μόνο η αλυσίδα που έχει ανεβάσει τιμές θυμάμαι να φέρνει κανένα μωρό της προκοπής τελευταία.Απορώ παντως... πάει ακόμα κάποιος στη πάροδο με αυτό το ρόστερ εκεί πέρα...τίποτα μα τίποτα καινούριο...
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μόνο η Καίτη τους τελευταίους 5-6 μήνες.Εγω πάντως μόνο η αλυσίδα που έχει ανεβάσει τιμές θυμάμαι να φέρνει κανένα μωρό της προκοπής τελευταία.
Alexiakavla
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μπορεί κάποιος να μου πει ποσό παίρνει η Εύα και αν αξίζει;
Τι εννοείς ενημερώνει..??χαχαχΜακριά κύριοι για να σώσετε το 50-60αρι σας.
Τόσο πεταμένα λεφτά πουθενά αλλού!
Ενημερώνει βέβαια από το τηλέφωνο ότι είναι πεταμένα τα λεφτά μας, αλλά δεν το πίστεψα ο βλακας
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Nicol είναι μια γυναίκα με γυαλλακια με πολύ μεγάλο στήθος ? Αν είναι αυτή. Μια χαρά είναι.Η Νικόλ αξίζει παιδιά καλησπέρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K