Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Έχω ένα προαίσθημα ότι θα έχουμε μια ή δύο καλές αφίξεις στο στενό στα σπιτάκια της αλυσίδας. Λες να...

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Δε διαφωνώ με αυτά που λες..απλά οι τιμές πρέπει κιόλας να προσαρμόζονται και στα δικά μας μισθολογικά.....εννοείται ότι μια ιερόδουλη και ένα μαγαζί με ενοίκια και πάγια εξοδα βγάζει πολυυυυ περισσότερα από 700 ευρώ το μήνα που βγάζουμε οι περισσότεροι...
Οπότε ας βγάζουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ....πχ..αν μια Άντζελα που είναι αρεστή στους περισσότερους έχει 20 ραντεβού τη μέρα...x 30..είναι 600...πες και κάποιοι που θα δίνουν. 40 ή 50 για 69...άντε να πάει 700-750...τα 2-3 ευρώ νομίζω του ραντεβού πάνε στην υπηρεσία δηλαδή κάνα 50αρικο...και τα Άλλα 400 πάνε στο μαγαζί....οι καποτες νομίζω είναι των κοριτσιών έξοδο.... τεσπά..300-400 την μέρα να βγάζει το μαγαζι είναι 9.000-10.000 το μήνα....Βάλτα κάτω και δες τα...ένας πρόχειρος υπολογισμός ήταν αυτός....πάνω κάτω...ένας απλός μισθωτός λοιπόν των 700-750 ευρώ..πως θα πάει να γαμησει με 30-50 ευρώ και μάλιστα με αμφίβολες υπηρεσίες.......όποτε πρότεινα πλαφόν στη τιμή...και ας επιλέγει η κάθε κοπέλα τι θα κάνει να ευχαριστήσει κάποιον πελάτη στο δωμάτιο...μιλάω για την υγιεινή και μόνο...αν δε επιθυμεί να την γλείψει κάποιος η να του κάνει ακα στοματικό...να ΜΗ του κάνει..να έχει την επιλογή...γιατί υπάρχουν και πολλοί μπίχλες..αλλά να μπει πλαφόν..δεν εργάζονται σε καμία Αυστρία Γερμανία ολλανδια που εκεί το βιοτικό επίπεδο είναι 1000 φορές πιο υψηλό..και οι τιμές είναι 50-60 ευρώ ραντεβού στα μπουρδελα...και ξεκινάει από 30....Σε ένα μεγάλο χωριό ζούμε....Καλές γιορτές και σε σένα φίλε μου.
1. Γράφεις υπερεκτιμημένη την Άντζελα όσον αφορά τις εισπράξεις Κλεόβουλε, και εντάξει να συμφωνήσουμε.
Για τα υπόλοιπα τι γίνεται? Ψωμί κι ελιά? Να πά να κλείσουν? Υπάρχουν κοπέλες που άντε να κάνουν στο 12ωρο , 5 ραντεβού .
Ενοίκιο , έξοδα , ρεύμα, επιχείρηση και κοπέλα. κ.α
Πώς θα περάσουν? Θα κλείσουν!
2. Γράφεις συνέχεια για γλύψιμο και ακά και γλυφομούνι . Δηλ αν πάει ένας Πάκης η ένας 80χρονος ( πάνε κάμποσοι να ξέρετε )και
γλύφει ο Πάκης μία κοπέλα πριν από σένα , εσένα σαν επόμενο δεν σε ενοχλεί?
Φυσιολογικά θα συναντήσεις τα σάλια του στο μουνί της.
Μη μου πείτε για μπάνια και παπαριές.
3. Προς Θεού , μη το παίξω ξερόλας. Έχω κάνει τα χειρότερα!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
1. Γράφεις υπερεκτιμημένη την Άντζελα όσον αφορά τις εισπράξεις Κλεόβουλε, και εντάξει να συμφωνήσουμε.
Για τα υπόλοιπα τι γίνεται? Ψωμί κι ελιά? Να πά να κλείσουν? Υπάρχουν κοπέλες που άντε να κάνουν στο 12ωρο , 5 ραντεβού .
Ενοίκιο , έξοδα , ρεύμα, επιχείρηση και κοπέλα. κ.α
Πώς θα περάσουν? Θα κλείσουν!
2. Γράφεις συνέχεια για γλύψιμο και ακά και γλυφομούνι . Δηλ αν πάει ένας Πάκης η ένας 80χρονος ( πάνε κάμποσοι να ξέρετε )και
γλύφει ο Πάκης μία κοπέλα πριν από σένα , εσένα σαν επόμενο δεν σε ενοχλεί?
Φυσιολογικά θα συναντήσεις τα σάλια του στο μουνί της.
Μη μου πείτε για μπάνια και παπαριές.
3. Προς Θεού , μη το παίξω ξερόλας. Έχω κάνει τα χειρότερα!
Γράφω σαν έμπειρος στο χώρο ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο στενό ΔΕΝ αξίζουν 40αρια και 50άρια...δεν είμαστε Γερμανοί ούτε Ολλανδοί να σκάμε τόσα λεφτά για πολύ μέτριες υπηρεσίες του στυλ μπαίνω μέσα και σου βάζω καπότα σε πεσμένο πέος....και ναι..αν δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους σαν επαγγελματίες ας κλείσουν...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.το αν με ενοχλεί να βρω τα σάλια του Πάλη στο μουνί της Άντζελας είναι δικό μου θέμα...όπως και επιλογή των ιερόδουλων να μου το επιτρέψουν ή όχι...έχουν κάθε δικαίωμα.... αλλά είναι αίσχος να δίνεις για αρχή 30 ευρώ...και αν πας να πιάσεις λίγο παραπάνω να σου ζητάει + 10...και το κάνουν σχεδόν όλες εκεί..πλην κάποιων εξαιρέσεων.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

Kavla kavlaa

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2022
Like
32
Πόντοι
0
Δε διαφωνώ με αυτά που λες..απλά οι τιμές πρέπει κιόλας να προσαρμόζονται και στα δικά μας μισθολογικά.....εννοείται ότι μια ιερόδουλη και ένα μαγαζί με ενοίκια και πάγια εξοδα βγάζει πολυυυυ περισσότερα από 700 ευρώ το μήνα που βγάζουμε οι περισσότεροι...
Οπότε ας βγάζουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ....πχ..αν μια Άντζελα που είναι αρεστή στους περισσότερους έχει 20 ραντεβού τη μέρα...x 30..είναι 600...πες και κάποιοι που θα δίνουν. 40 ή 50 για 69...άντε να πάει 700-750...τα 2-3 ευρώ νομίζω του ραντεβού πάνε στην υπηρεσία δηλαδή κάνα 50αρικο...και τα Άλλα 400 πάνε στο μαγαζί....οι καποτες νομίζω είναι των κοριτσιών έξοδο.... τεσπά..300-400 την μέρα να βγάζει το μαγαζι είναι 9.000-10.000 το μήνα....Βάλτα κάτω και δες τα...ένας πρόχειρος υπολογισμός ήταν αυτός....πάνω κάτω...ένας απλός μισθωτός λοιπόν των 700-750 ευρώ..πως θα πάει να γαμησει με 30-50 ευρώ και μάλιστα με αμφίβολες υπηρεσίες.......όποτε πρότεινα πλαφόν στη τιμή...και ας επιλέγει η κάθε κοπέλα τι θα κάνει να ευχαριστήσει κάποιον πελάτη στο δωμάτιο...μιλάω για την υγιεινή και μόνο...αν δε επιθυμεί να την γλείψει κάποιος η να του κάνει ακα στοματικό...να ΜΗ του κάνει..να έχει την επιλογή...γιατί υπάρχουν και πολλοί μπίχλες..αλλά να μπει πλαφόν..δεν εργάζονται σε καμία Αυστρία Γερμανία ολλανδια που εκεί το βιοτικό επίπεδο είναι 1000 φορές πιο υψηλό..και οι τιμές είναι 50-60 ευρώ ραντεβού στα μπουρδελα...και ξεκινάει από 30....Σε ένα μεγάλο χωριό ζούμε....Καλές γιορτές και σε σένα φίλε μου.

Γράφω σαν έμπειρος στο χώρο ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο στενό ΔΕΝ αξίζουν 40αρια και 50άρια...δεν είμαστε Γερμανοί ούτε Ολλανδοί να σκάμε τόσα λεφτά για πολύ μέτριες υπηρεσίες του στυλ μπαίνω μέσα και σου βάζω καπότα σε πεσμένο πέος....και ναι..αν δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους σαν επαγγελματίες ας κλείσουν...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.το αν με ενοχλεί να βρω τα σάλια του Πάλη στο μουνί της Άντζελας είναι δικό μου θέμα...όπως και επιλογή των ιερόδουλων να μου το επιτρέψουν ή όχι...έχουν κάθε δικαίωμα.... αλλά είναι αίσχος να δίνεις για αρχή 30 ευρώ...και αν πας να πιάσεις λίγο παραπάνω να σου ζητάει + 10...και το κάνουν σχεδόν όλες εκεί..πλην κάποιων εξαιρέσεων.
Ρε φίλε εσύ θες ακα τσαμπα , δλδ στα 30 γλυφομουνι τσαμπα μήπως να σου δώσουν και κωλαράκι να είσαι υπέρ πλήρες για να μην σε χάσουν από πελάτη σ'ωραιος

Kavla kavlaa

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2022
Like
32
Πόντοι
0
Φίλε όπως είπες υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές , πολύ απλά δεν ξανά πας άμα δεν γουστάρεις. Εσύ επιλέγεις που θα βάλεις το πουλί σου . Εγώ όπως είπα με τα κορίτσια αυτά πάνω απολα αισθάνομαι ασφάλεια μόνο κ μόνο που ελέγχονται κάθε 15 μου φτάνει. Όσο για της τιμές προτιμώ να δώσω 40 στην Μίνως να βγάλω τα χοντραδια πάρα σε μια ανεξάρτητη που ένας θεός ξέρει τι, πως ,πότε ελέγχονται κ αν . Όσο αφορά της έξτρα υπηρεσίες των κοριτσιών δικό τους το μουνι αυτές κάνουν κουμάντα!!!

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Συμφωνώ σ αυτό. Άλλο το δεν αξίζουν 40 και 50€ και άλλο το ότι πρέπει να γίνει 20€ το 30άρι.
Προσωπικά ( για να πω και γω τη γνώμη μου, όπως είναι το στενό , δε μπαίνω σε καμμία. Έχω περάσει μόνο με Άντζελα ( για μια φορά είναι) ( Σιγά μωρέ την ομορφιά και τις υπηρεσίες) .Και στην άλλη την αδύνατη στο 11 για την πίπα! Δε θα περάσω με άλλη ούτε με 10€. Εγώ κρίνω και καθορίζω που θα περάσω.
Τώρα αν φέρουν κανένα πιπίνι να το πάνε και 40€ και 50€ αν είναι πολύ καλό. Εννοείται θα πάω.
Παρεπιπτόντως,, εγώ χέρι σε κοπέλα δεν απλώνω καν, και δε δίνω ούτε θέλω φιλί. Για πολλούς λόγους.

• Like
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Πάροδος Μίνωος σήμερα Τετάρτη

2 - Irene
3 - Ειρήνη
6 - Βικτώρια
9 - Τζασμιν
11 - Ντανιέλα
13 - Άντζελα
14 - Βικτώρια
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Νικόλ
17 - Σοφάκι

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.612
Πόντοι
2.480
<<Θα κλείσω εδώ και θα πω γαμηστε και περάστε καλά όσο τα έχουμε και αυτα που έχουν μείνει γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τόσα ξενοδοχεία που ανοίγουν γύρω γύρω και έπειτα θα κλαίμε θα της ψάχνουμε και δεν θα της βρίσκουμε. Καλό απόγευμα καλές γιορτές!!!>>
Σε αυτό που λες για τα ξενοδοχεία που ανοίγουν στη Μίνωος έχεις 1000% δίκιο.
Αν κάποιος επενδύσει αρκετά ευρώ σε δωμάτια δεν θα μείνει απαθής αν του κάνουν παράπονα στο διαδίκτυο π.χ. booking , trip advisor ότι τα δωμάτια του είναι ανάμεσα σε οίκους ανοχής. Θ αρχίσει τις διμαρτυρίες του στυλ : στην βιτρίνα της πόλης είναι οίκοι ανοχής κ.τ.λ
Το να είναι όλες μαζεμένες σε ένα δρόμο είναι ευκολία , ιδίως για όσους έρχονται από μακρυά . Σε 5-7 λεπτά βλέπεις τις κοπέλες κ πηγαίνεις σ όποια θέλεις. ¨Αντε να τρέχεις από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη.

• Like
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Πάροδος Μίνωος 3, Ειρήνη

Συνημμένα

• IMG-20220601-WA0022.jpg
    IMG-20220601-WA0022.jpg
    53,9 KB · Εμφανίσεις: 53

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τσεκαρα τη Νίκολ στο 15..
Καμιά απολύτως σχέση με τις φωτό...ούτε ξανθιά ούτε αδύνατη είναι...μελαχρινή με Μακρύ μαλλι μπουκλα και μπαμπάτσικη... μήπως είναι κάποια άλλη?..

• Like

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δοκιμή με τη Νικόλ στο 15...
Ήρθε δωμάτιο...κατευθείαν πέρασμα καπότας σε πεσμένο πέος.......άτεχνο αγαρμπο ξεπετοτσιμπούκι...στύση ούτε στο μισό...προσπάθησα να τη γυρίσω λίγο στα 4....καμπούριαζε...και κοιτούσε στο υπέρ πέραν...άλλο ένα χαμένο 30αρι..ίσα που πρόλαβα να της το βάλω λίγο...... Από εμφάνιση στο σαλόνι σε ξεγελάει λίγο..έχει πλούσια προσόντα...αλλά μέσα... μεταμορφώνεται σε κάτι παντελώς αδιάφορο.
Κάνει και έξτρα με 50 ευρώ..χαχαααχα... προσοχή τα χρήματα σας συναγωνιστές.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Τσεκαρα τη Νίκολ στο 15... μελαχρινή με Μακρύ μαλλι μπουκλα και μπαμπάτσικη... μήπως είναι κάποια άλλη?..
Αυτή είναι. Δεν πήγα να την δω επειδή την ήξερα την κοπέλα. Οι φωτογραφίες είναι παλιές και πλέον δεν είναι αντιπροσωπευτικές.

Συνημμένα

• IMG_20221221_192706.png
    IMG_20221221_192706.png
    277,4 KB · Εμφανίσεις: 46

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Εκεί τα στούντιο 11,14 και 3 με ακούτε??Φέρτε την αννίτα σας παρακαλώ και θα πληρώσω όσο όσο!!

Τελευταία τροποποίηση:

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
(Πληροφοριακά) την βικτώρια στο 14 θα την "φάμε στην μάπα" μέχρι 6-8 γενάρη…υπομονή..(για όσους δεν την γουστάρουν)

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
431
Πόντοι
26
<<Θα κλείσω εδώ και θα πω γαμηστε και περάστε καλά όσο τα έχουμε και αυτα που έχουν μείνει γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τόσα ξενοδοχεία που ανοίγουν γύρω γύρω και έπειτα θα κλαίμε θα της ψάχνουμε και δεν θα της βρίσκουμε. Καλό απόγευμα καλές γιορτές!!!>>
Σε αυτό που λες για τα ξενοδοχεία που ανοίγουν στη Μίνωος έχεις 1000% δίκιο.
Αν κάποιος επενδύσει αρκετά ευρώ σε δωμάτια δεν θα μείνει απαθής αν του κάνουν παράπονα στο διαδίκτυο π.χ. booking , trip advisor ότι τα δωμάτια του είναι ανάμεσα σε οίκους ανοχής. Θ αρχίσει τις διμαρτυρίες του στυλ : στην βιτρίνα της πόλης είναι οίκοι ανοχής κ.τ.λ
Το να είναι όλες μαζεμένες σε ένα δρόμο είναι ευκολία , ιδίως για όσους έρχονται από μακρυά . Σε 5-7 λεπτά βλέπεις τις κοπέλες κ πηγαίνεις σ όποια θέλεις. ¨Αντε να τρέχεις από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη.
Η μινοως προϋπήρχε προ ετών, τα σπιτάκια υπάρχουν δεκαετίες, δεν μπορούν νομικά να έρθουν και να κάνουν παράπονά, είναι ήδη εκεί τουλάχιστον 30 χρόνια, γνωρίζουν που πάνε, δεν γίνεται να κάνεις μια επένδυση να ρίχνεις χρήμα και να σου κάνει κουμάντο ο άλλος που έρχεται μετά,σας το λέω διότι γνωρίζω την κατάσταση, τα σπιτάκια θα μείνουν εκεί, δεν πρόκειται να τα κλείσει κανένας

man2019

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2020
Like
34
Πόντοι
0
(Πληροφοριακά) την βικτώρια στο 14 θα την "φάμε στην μάπα" μέχρι 6-8 γενάρη…υπομονή..(για όσους δεν την γουστάρουν)
Η Βικτώρια στο 14 δεν είναι μάπα βρε παιδιά. Ίσα ίσα που εγώ έχω κάνει φοβερό γαμήσι μαζί της. Αν της φερθείς καλά και είσαι καθαρός, στο ανταποδίδει με το παραπάνω, σε σχέση με κάτι άλλες.... Είναι δύναμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom