sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Παιδιά από αυτές που είναι εδώ τι λένε Julia και valia με ενδιαφέρουν πιο πολύ...
Η Βανέσσα η καινούρια εμφανησιακα?... αδύνατη ή γεματουλα?...πες μου ότι έχει μεγάλο κώλο.....Πάροδος Μίνωος σήμερα Τρίτη
2 - Βανέσσα (καινούργια)
3 - εκτός λειτουργίας
6 - Μαρίνα
9 - Τζασμίν
11 - Τάνια
13 - Άντζελα
14 - Βικτώρια
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι
Σαι πολύ ωραίος....θενκς..μήπως θυμάσαι πρόγραμμα?Μακριά μαύρα μαλλιά, βυζάρες, κωλάρα. Δεν είναι αδύνατη.Έχει το σωματότυπο της Βαρβάρας που δούλευε στο 14 αν έχεις υπόψη.
Ωωωω....την έχω δει σε φωτό... γεματούλα....από υπηρεσίες είναι καλή????Η Καίτη θα έρθει αύριο στο 11.
Θενκς....αν κάποιος μύστης έχει εμπειρία μαζί της ας στείλει εδώ η pm για λεπτομέρειες
Καλησπέρα φίλε για πες λεπτομέρειες για Άντζελα πρόγραμμα extra, κάνει ? γιατί 2φορες που πήγα να μπω είχε κόσμο και βγήκα κατευθειανΚαλησπέρα σε όλους....η ομορφιά στην στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι υποκειμενική... κεφάλαιο Άντζελα...την θεωρώ μαζί με την Όλγα τις ομορφότερες κοπέλες που έχω δει στην πάροδο.... τελευταία επίσκεψη υπέροχη και πάλι... εκτός από πολύ καλή στην "δουλειά" της φαίνεται να είναι και πολύ ωραίο άτομο (όπως ατομαρα ήταν και η Όλγα ...ξέρει κανείς τι κάνει;)..θα πει κανείς σε νοιάζει αυτό...; Εμένα με επηρεάζει λίγο....
Καλημέρα...έχω πάει 3 φορές για εχτρα δεν έχω ρωτήσει ποτέ...με καλύπτουν τα στάνταρ...αν έχεις χρόνο δοκίμασε να πας πρωί καθημερινή που έχει συνήθως λιγότερη κίνηση στα σπίτια...Καλησπέρα φίλε για πες λεπτομέρειες για Άντζελα πρόγραμμα extra, κάνει ? γιατί 2φορες που πήγα να μπω είχε κόσμο και βγήκα κατευθειαν