sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
βεατριζ φαινεται μουναρα, μιλάει αγγλικά; επισής η βάλια τι λέει ;
Ηλικια & κοστος ξερουμε;Μάγκες η ευα φούσκωσε το βυζι και έγινε ακόμα πιο τούμπανο..και μην πειτε γιατί το γραφω εδω αφου όλοι για το γαμηση παμε οχι για το μασάζ..
Φίλε έχεις πάει μαζί της; Περιγραφή της πως είναι και αν είναι καλή στις υπηρεσίες της. Δεν είμαι από Χανιά αλλά παρακολουθώ εδώ και μου έχει κάνει εντύπωση αν και την έχει στις κοπέλες που δουλεύουν δεν υπάρχει καμία φωτό ή κριτικές της. Όποιος έχει πληροφορία ας ενημερώσει θα είμαι Σ/Κ ΧανιάΗ τζασμιν πόσο καιρό θα μείνει????? Θα ήθελα να μάθω
Έχω πάει με τις υπόλοιπες όλες, και θέλω να πάω με αυτήν, δεν ξέρω φίλε μου , δεν έχω πάειΦίλε έχεις πάει μαζί της; Περιγραφή της πως είναι και αν είναι καλή στις υπηρεσίες της. Δεν είμαι από Χανιά αλλά παρακολουθώ εδώ και μου έχει κάνει εντύπωση αν και την έχει στις κοπέλες που δουλεύουν δεν υπάρχει καμία φωτό ή κριτικές της. Όποιος έχει πληροφορία ας ενημερώσει θα είμαι Σ/Κ Χανιά
Η Έλενα στο 15 είναι καινούρια?...έχουμε μήπως φωτό ή περιγραφή?Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη
2 - Βανέσσα
3 - Αλεξία
6 - Μαρίνα
9 - Τζασμίν
11 - Τάνια
13 - Άντζελα
14 - Αναστασία
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Έλενα
17 - Σοφάκι
Πως λεγόταν πριν?Όχι δεν είναι καινούργια, η ίδια κοπέλα που δούλευε είναι απλός άλλαξε όνομα.
Και η Βανέσσα στο 2?...ποια είναιΒανέσσα.
Φωτογραφια απο Άντζελα υπαρχει;;Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη 2η απογευματινή βάρδια
2 - εκτός λειτουργίας
3 - Αλεξία
6 - Μαρίνα
9 - Τζασμίν
11 - Τάνια
13 - Άντζελα
14 - Αναστασία
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι
Εντυπωσιακή στο σαλόνι λόγω του χαμηλού φωτισμού στο σαλόνι...την είχα δει με black light...έχει ωραίο σώμα..κωλάρα...αλλά στο φως της ημέρας που την έχω δει στο δρόμο είναι πολύ μέτρια σε φάτσα...πάντως από υπηρεσίες είναι καλή... μη φανταστείς σούπερ πράγματα..αλλά περνάς καλάΦωτογραφια απο Άντζελα υπαρχει;;
Και κλείνουν? Τι ώρα?Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη 2η απογευματινή βάρδια
2 - εκτός λειτουργίας
3 - Αλεξία
6 - Μαρίνα
9 - Τζασμίν
11 - Τάνια
13 - Άντζελα
14 - Αναστασία
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι