Θα θέλαμε κάποια στιγμή και ντουέτο με δύο κοπέλες στη μινώος μακάρι να γίνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακα
Μακάρι να γίνειΘα θέλαμε κάποια στιγμή και ντουέτο με δύο κοπέλες στη μινώος
Θα θέλαμε κάποια στιγμή και ντουέτο με δύο κοπέλες στη μινώος μακάρι να γίνει
Μακάρι να γίνειΘα θέλαμε κάποια στιγμή και ντουέτο με δύο κοπέλες στη μινώος
Δεν λέει.. εκτός αν σου αρέσουν οι χοντρές και παλαβέςΚαλησπέρα σας.
Εχει πάει κάποιος με την Φαίη? Αξίζει?
ψηλή και ζουμερη καβλιαρα για σενα 6946394318
Γειά σου μωρακι μου, ονομάζομαι φαιη και είμαι μια χυμώδης ψηλή μελαχρινη, μια 24χρονη γυναικάρα με γαλανά ματια, μέσα στην καύλα. Διαθέτω εξαιρετικές βυζαρες νούμερο Ε για φίλημα και μια κωλαρα που θα θυμάσαι για πάντα. Είμαι τουλάχιστον 1,75 ύψος και περίπου 85 κιλά, μια ζουμερη καβλιτσα που...kanesex.com
Παλαβή γιατί?Δεν λέει.. εκτός αν σου αρέσουν οι χοντρές και παλαβές
Για πόσες ημέρες ;η Άντζελα απο δευτερα στο 3
περιπου 10 μερεσΓια πόσες ημέρες ;
Μικρή σε ηλικία φοιτήτρια..λέει ότι Σπουδάζει Αστρολογία (μόνο αυτό αρκεί) αλλά και πολύ χάλι εμφανισιακά... έλεγε και κάτι ντεκαβλέ χαζά όταν πήγα και έκανα μεταβολή
Σε πιο sait υπάρχει. Ξέρεις πότε θα έρθει Χανιά?Καλή χρονιά η Σκάρλετ υπάρχει περίπτωση να έρθει εργάζεται ακόμα? Στο άλλο σάιτ υπάρχει γι'αυτό ρωταω
Έχεις το link;Είδα τα συγκεκριμένα κοριτσια σήμερα από κοντά, είναι πολύ τούμπανο και τα 2. Τώρα είναι Ηράκλειο θα δοκιμάσω σίγουρα!
Τα βυζιά και ο κωλος είναι όπως τις φωτογραφίες;Δεν λέει.. εκτός αν σου αρέσουν οι χοντρές και παλαβές
1,75 ύψος και περίπου 85 κιλαΤα βυζιά και ο κωλος είναι όπως τις φωτογραφίες;
Αν μιλάμε όμως για βυζάρες, τα εχυνα1,75 ύψος και περίπου 85 κιλα
Υπολόγιζε λοιπόν 90+ κιλά
Χοντρή θα λέγεται...
Όπως είπε και ένας φίλος, "τα βυζιά στις χοντρές, και οι κοιλιακοί στους κοκκαλιαρηδες, δεν μετράνε"
Είναι χοντρή... όποιος αρέσκεται στις χοντρές καλό ταξίδιΑν μιλάμε όμως για βυζάρες, τα εχυνα
Λοιπόν πήγα στην κοπέλα.η Άντζελα απο δευτερα στο 3