Unamed10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 376
- Πόντοι
- 281
Αυτή έχει φύγει, κουμ Καπί νομίζω είχα βρεθεί μαζί τηςΣε πια περιοχή βρίσκεταο ο χώρος της?
Αυτή έχει φύγει, κουμ Καπί νομίζω είχα βρεθεί μαζί τηςΣε πια περιοχή βρίσκεταο ο χώρος της?
οχι!Αυτή είναι η φίλη της;ψηλή και ζουμερη καβλιαρα για σενα 6946394318
Γειά σου μωρακι μου, ονομάζομαι φαιη και είμαι μια χυμώδης ψηλή μελαχρινη, μια 24χρονη γυναικάρα με γαλανά ματια, μέσα στην καύλα. Διαθέτω εξαιρετικές βυζαρες νούμερο Ε για φίλημα και μια κωλαρα που θα θυμάσαι για πάντα. Είμαι τουλάχιστον 1,75 ύψος και περίπου 85 κιλά, μια ζουμερη καβλιτσα που...kanesex.com
Ποια ήταν; έχεις τηλέφωνο;
Έχω πάρει δέκα τηλέφωναΚαλησπέρα και Καλή χρονιά αγάπες μου. Είμαι εδώ και τρεις μέρες εδώ και ακόμα δεν έχω μπορέσει να κάνω μία ενημέρωση αλλά θα επανέλθω σύντομα. Καλό μεσημέρι τα φιλιά μου.
Ποια ήταν; έχεις τηλέφωνο;
να αργυσει...Πότε θα φέρεις την βικα
η σοφια;;;ποτε θα ερθει;;;να αργυσει...
η Σοφία ερχετε 15.1 περιπου . αλλα στα Χανια τον αλλο μηνα...και τη σοφια θα προσθετα εγω!!
Σόνια (πρωιν Σάντρα)Πληρπφορίες/φώτο για σόνια που έρχεται αύριο έχουμε?
Φέρε την Έλληνα αργυσει...
Είναι η σονια που ήταν Ηράκλειο; Που τη βρίσκουμε χανια, έρχομαι αύριοΣόνια (πρωιν Σάντρα)
Καλή χρονιά η Σκάρλετ υπάρχει περίπτωση να έρθει εργάζεται ακόμα? Στο άλλο σάιτ υπάρχει γι'αυτό ρωταωνα αργυσει...
Με sms ή με κλήση μπορώ να σε βρω?? Γιατι έστειλα sms και δεν απάντησες....Καλησπέρα και Καλή χρονιά αγάπες μου. Είμαι εδώ και τρεις μέρες εδώ και ακόμα δεν έχω μπορέσει να κάνω μία ενημέρωση αλλά θα επανέλθω σύντομα. Καλό μεσημέρι τα φιλιά μου.
Μινωοσ 3Είναι η σονια που ήταν Ηράκλειο; Που τη βρίσκουμε χανια, έρχομαι αύριο
δεν νομιζω...Καλή χρονιά η Σκάρλετ υπάρχει περίπτωση να έρθει εργάζεται ακόμα? Στο άλλο σάιτ υπάρχει γι'αυτό ρωταω
ναι-Τάνια
-Αννίτα
Θα έρθει καμία από αυτές..?
προσ καλοκερι...Φέρε την Έλλη