κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μάλλον αυτή είναι..ας μας πει η γλυκούλα
ΧΑ ΧΑ!μια κοπελα ητανε τοτε. ειναι και ακομα στο στενο.
Μπήκα στο kanesex για να τη δω αλλά αμέσως σκάλωσα σ' αυτήν εδώ.Μακριά από εδώ..δεν έχουν καμία σχέση οι φωτογραφίες με την πραγματικότητα...είχα πάει όταν ήταν ηράκλειο..η μία πιο χοντρή απ’την άλλη…
Έχω πάει αρκετές φορές..80€ μισή ώρα και 130 1 ώρα..ντάξει αρκετά καλή σε γενικές γραμμές απλά 2 αρνητικα..πρώτον,οτι δεν φιλάει και δεύτερον πίπα με προφύλαξη..Μπήκα στο kanesex για να τη δω αλλά αμέσως σκάλωσα σ' αυτήν εδώ.
ΧΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΥΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
⚠️ΧΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ⚠️ ….ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ …..Με λενε Nicole και ειμαι η κοπελα των φωτογραφιων 25 ετων καυτη σεξυ και ακρως αισθησιακη❤️..⚠️⚠️⚠️ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ Η ΑΛΛΩΝ ΟΥΣΙΩΝ⚠️⚠️⚠️....Οι φωτογραφιες μου ειναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ενω το...kanesex.com
Μουνάρα με αυτοπεποίθηση τη κόβω. Τη ξέρει κανείς? .
Καλησπέρα για πες υπηρεσίες εχτρα τιμή?Εγώ πάντως πέρασα σήμερα από Μίνωος και γάμησα την κοπέλα στο 2. Δεν την είχα ξαναδεί. Τη Μαρίνα. Για να είμαι ειλικρινής πήγαινα για την Τζασμιν γιατί μου καρφώθηκε πως θα περάσω καλά με αυτήν. Αλλά μπήκα να δω την Ειρήνη ( δε με εντυπωσίασε) αλλά δε μ άφηνε να φύγω η Τσα2.
Τελικά την εμπιστεύτηκα και πέρασα πολύ ωραία.
Τη Δευτέρα θα πάω στη Τζασμιν αν δεν έχει έρθει εν τω μεταξύ η Άννα.
Καλησπερα καλο μηνα σε ολους και Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και που με εχεις τιμήσει τοσες φορες οπως λες καλε μου …Να εισαι καλα )))))) ..Αναρωτιέμαι ομως απο ποτε το να προσεχείς την υγεια σου και το να εισαι πεντακάθαρη σε αντίθεση με αλλα κορίτσια που κανουν με τον καθε εναν ελεύθερο και ενω τα αφροδίσια δίνουν και παίρνουν θεωρείτε αρνητικό ;Έχω πάει αρκετές φορές..80€ μισή ώρα και 130 1 ώρα..ντάξει αρκετά καλή σε γενικές γραμμές απλά 2 αρνητικα..πρώτον,οτι δεν φιλάει και δεύτερον πίπα με προφύλαξη..
Φυσικά και καλά κάνεις και προσέχεις και εννοείται οτι αξίζεις τα λεφτά που παίρνεις για να μην παρεξηγηθώ..απλά είπα οτι είναι αρνητικό για μένα..δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτιμήσεις…Καλησπερα καλο μηνα σε ολους και Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και που με εχεις τιμήσει τοσες φορες οπως λες καλε μου …Να εισαι καλα )))))) ..Αναρωτιέμαι ομως απο ποτε το να προσεχείς την υγεια σου και το να εισαι πεντακάθαρη σε αντίθεση με αλλα κορίτσια που κανουν με τον καθε εναν ελεύθερο και ενω τα αφροδίσια δίνουν και παίρνουν θεωρείτε αρνητικό ;
Άφησε το περιθώριο στον καθένα να λέει τη γνώμη του ελεύθερα.Καλησπερα καλο μηνα σε ολους και Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και που με εχεις τιμήσει τοσες φορες οπως λες καλε μου …Να εισαι καλα )))))) ..Αναρωτιέμαι ομως απο ποτε το να προσεχείς την υγεια σου και το να εισαι πεντακάθαρη σε αντίθεση με αλλα κορίτσια που κανουν με τον καθε εναν ελεύθερο και ενω τα αφροδίσια δίνουν και παίρνουν θεωρείτε αρνητικό ;
Εφόσον προσέχεις την υγεία σου και την δική μας όπως λες..ρίξε τίς τιμές, δεν είναι τίμιο να χρεώνεις όσο άλλες με περισσότερες υπηρεσίες από εσέναΚαλησπερα καλο μηνα σε ολους και Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και που με εχεις τιμήσει τοσες φορες οπως λες καλε μου …Να εισαι καλα )))))) ..Αναρωτιέμαι ομως απο ποτε το να προσεχείς την υγεια σου και το να εισαι πεντακάθαρη σε αντίθεση με αλλα κορίτσια που κανουν με τον καθε εναν ελεύθερο και ενω τα αφροδίσια δίνουν και παίρνουν θεωρείτε αρνητικό ;
Εγώ πάντως πέρασα σήμερα από Μίνωος και γάμησα την κοπέλα στο 2. Δεν την είχα ξαναδεί. Τη Μαρίνα. Για να είμαι ειλικρινής πήγαινα για την Τζασμιν γιατί μου καρφώθηκε πως θα περάσω καλά με αυτήν. Αλλά μπήκα να δω την Ειρήνη ( δε με εντυπωσίασε) αλλά δε μ άφηνε να φύγω η Τσα2.
Τελικά την εμπιστεύτηκα και πέρασα πολύ ωραία.
Τη Δευτέρα θα πάω στη Τζασμιν αν δεν έχει έρθει εν τω μεταξύ η Άννα.
Την δικη μου προσεχω ....Ενηλικες ειστε οι υπολοιποι υποθετω...Προσεχτε την μονοι σας....Οσο για τις εξτρα υπηρεσιες που προσφερουν ποιες ειναι τελειωμα στο στομα στο προσωπο κλπ ? Ευχαριστω δεν θα παρω ....Η μηπως χαβετε αυτα που σας λενε οτι "Μονο με σενα το κανω " τα ιδια λενε σε ολους.....Επαγγελματιες ειναι τι ηθελες να σου πουν ....Σκεψου σε τι κινδυνο εκθετουν τους εαυτους τους και τους αλλους ....Στοιχειωδη λογικη θελει αλλα πουΕφόσον προσέχεις την υγεία σου και την δική μας όπως λες..ρίξε τίς τιμές, δεν είναι τίμιο να χρεώνεις όσο άλλες με περισσότερες υπηρεσίες από εσένα
Σε εμποδισα εγω η δεν σου αφησα το περιθωριο να εχεις την αποψη σου? Το να μην εκθετεις τον αλλον σε αρρωστιες δεν ειναι αποψη ....ειναι υποχρεωση ....Αν καποιοι δεν καταλαβαινουν τα αυτονοητα δεν φταιω εγω ....Άφησε το περιθώριο στον καθένα να λέει τη γνώμη του ελεύθερα.
Κάτι που είναι αρνητικό σε έναν μπορεί να είναι θετικό στον άλλο.
Εμένα π.χ. δε μ' αρέσουν τα φιλιά.
Κάνε και μια προσφορά τώρα να σε τιμήσουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα.
41 άτομα βλέπουν το Θρεντ τώρα!
Έλα που σου λέω!!!
Την ειρήνη την δείχνει να έρχεται 4 του μήναΠου ήταν η ειρήνη μύστη?... επειδή πέρασα...και στο στενό ήταν η ΕΜΥ η Μαρίνα η Τανια οι δύο Βανέσσες η τζασμιν και το σοφακι
Διάβασε ξανά το μήνυμα μου Κλεόβουλε. Στο τέλος θα με καταλάβεις. Είμαι σίγουρος!!Που ήταν η ειρήνη μύστη?... επειδή πέρασα...και στο στενό ήταν η ΕΜΥ η Μαρίνα η Τανια οι δύο Βανέσσες η τζασμιν και το σοφακι
Διάβασε ξανά το μήνυμα μου Κλεόβουλε. Στο τέλος θα με καταλάβεις. Είμαι σίγουρος!!
Και θέλουν και 70€ στο απλό μισάωροΜακριά από εδώ..δεν έχουν καμία σχέση οι φωτογραφίες με την πραγματικότητα...είχα πάει όταν ήταν ηράκλειο..η μία πιο χοντρή απ’την άλλη…