Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Α\ν ισχύουν για τα ενοικια αυτά που λες μάλλον έχεις δίκιο. Αλλά μία ερώτηση , σε άλλες περιοχές είναι πολυ΄πιο φτηνά τα ενοίκια?
Α¨λλωστε υπάρχουν κ σπίτια που είναι πολύ καιρό κλειστά (νομίζω το 5)
Απ' ότι είχα ακούσει είναι με τη καλύτερη θέα στο δρόμο και δεν κατέβαζε κάτω από 3.600€ σε εποχή Κορωνοϊού όταν άλλοι έκαναν μια έκπτωση στα 3.000. Για αυτό και έμεινε κλειστό.
Δεν το προτιμούν οι κοπέλες.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Δε διαφωνώ με τα ενοικιά τους και το μοίρασμα....αλλά και εμείς οι περισσότεροι με 700 ευρώ μισθό δηλαδή τι?...σε καλύτερη μοίρα είμαστε?..να λυπουμαστε μόνο εμείς τα ακριβά τους ενοίκια και όχι αυτές τις τσέπες μας...πρέπει να πάει κάπου στη μέση το πράγμα..αυτές μόνο κερδίζουν με το 50 άρικο και συνεχόμενη πελατεία...εμείς χάνουμε...
Ούτε εγώ διαφωνώ. Υπάρχουν κοπέλες που εγώ δεν πρόκειται να περάσω ούτε με ένα ευρώ.
Ένα πιτσιρίκι όμως απ' ότι διαβάζω στην Καλαμάτα τα σπάει στο πενηνταρικο. ( Μισέλ) . Δηλαδή αυτή να έρθει στα 30 € το ίδιο με τη Ντανιέλα?
Και η Ντανιέλα.Εγω τη πήρα με 30. 40 δε δίνω . Απλά.
Κλεόβουλε νομίζω ότι αν ψαχτείς στη Μίνωος θα βρεις και με 20€ και μπορεί και λίγο παρακάτω. Αλλά όχι από τη πρώτη επίσκεψη. Μεγάλος είσαι και καταλαβαίνεις.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Απ' ότι είχα ακούσει είναι με τη καλύτερη θέα στο δρόμο και δεν κατέβαζε κάτω από 3.600€ σε εποχή Κορωνοϊού όταν άλλοι έκαναν μια έκπτωση στα 3.000. Για αυτό και έμεινε κλειστό.
Δεν το προτιμούν οι κοπέλες.
Χαχα και τι ήτανε ξενοδοχείο στο παλιό λιμάνι με θέα τον φάρο ;

Καμία διαφορά δεν έχει απ´τα αλλά , ίσα ίσα που καποιος φοβάται να μην τον δουν να μην γουστάρει να πάει εκεί .

• Like

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ούτε εγώ διαφωνώ. Υπάρχουν κοπέλες που εγώ δεν πρόκειται να περάσω ούτε με ένα ευρώ.
Ένα πιτσιρίκι όμως απ' ότι διαβάζω στην Καλαμάτα τα σπάει στο πενηνταρικο. ( Μισέλ) . Δηλαδή αυτή να έρθει στα 30 € το ίδιο με τη Ντανιέλα?
Και η Ντανιέλα.Εγω τη πήρα με 30. 40 δε δίνω . Απλά.
Κλεόβουλε νομίζω ότι αν ψαχτείς στη Μίνωος θα βρεις και με 20€ και μπορεί και λίγο παρακάτω. Αλλά όχι από τη πρώτη επίσκεψη. Μεγάλος είσαι και καταλαβαίνεις.
Ναι αν παίξει σε κάνα σπίτι τους...τι να ψαχτώ...πολύ περιορισμένες οι επιλογές...

• Like

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
30 ευρω η επισκεψη μαξιμουμ παιδια, ελεος για παραπανω... Καντε εμπαργκο ειδικα στη φωλοαλυσιδα...

Το 40αρι να πω την αληθεια εγω το δινω. Αλλά μονο οταν γνωρίσω μια κοπελα στο 30αρι και στις επομενες επισκεψεις μου προσφερει παραπανω υπηρεσιες και χρονο. Δλδ 40αρι με το τιπ μονο αν αξιζει η κοπελα και ιδρώνει για να μας κανει χαρουμενους και οχι 40 σε καμια περιπτωση σε τυχαρπαστες.

Μη δωσει κανεις 40αρι, εμπαργκο παιδια.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Εγώ κάτω από 30€ δεν έχω ακούσει Μίνωος....

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Χαχα και τι ήτανε ξενοδοχείο στο παλιό λιμάνι με θέα τον φάρο ;

Καμία διαφορά δεν έχει απ´τα αλλά , ίσα ίσα που καποιος φοβάται να μην τον δουν να μην γουστάρει να πάει εκεί .
Γι αυτό γράφω ότι δε το προτιμούν οι κοπέλες. Μαζί με το ότι είναι ακριβό, αποτέλεσμα.... Κλειστό. Τι δε κατάλαβες.

• Like

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Ναι αν παίξει σε κάνα σπίτι τους...τι να ψαχτώ...πολύ περιορισμένες οι επιλογές...
Πιστεύεις ότι αν εμένα π.χ. κάποια κοπέλα μου πάρει ακά και κάτσω στο δωμάτιο μισή ώρα και πληρώσω ένα 20€ θα κάτσω να το γράψω εδώ? Θα πρέπει να είμαι ούνος.
Ένα θα σου πω.
Στους καθαρούς και ευγενικούς οι κοπέλες κάνουν πολλά έξτρα.
Από μόνες τους. Πριν μπουν στο δωμάτιο για πρώτη φορά έχουν όλες τις πληροφορίες που θέλουν.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Γι αυτό γράφω ότι δε το προτιμούν οι κοπέλες. Μαζί με το ότι είναι ακριβό, αποτέλεσμα.... Κλειστό. Τι δε κατάλαβες.
Μια χαρά κατάλαβα ,
η μομφή ήταν προς τον ιδιοκτήτη και όχι προς εσένα.

• Like

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
431
Πόντοι
26
Δε διαφωνώ με τα ενοικιά τους και το μοίρασμα....αλλά και εμείς οι περισσότεροι με 700 ευρώ μισθό δηλαδή τι?...σε καλύτερη μοίρα είμαστε?..να λυπουμαστε μόνο εμείς τα ακριβά τους ενοίκια και όχι αυτές τις τσέπες μας...πρέπει να πάει κάπου στη μέση το πράγμα..αυτές μόνο κερδίζουν με το 50 άρικο και συνεχόμενη πελατεία...εμείς χάνουμε...
Πολύ σωστός, χώρια ότι όλες αυτές έχουν γερή καβατζα, πιστεύετε εσείς ότι έχουν 2-3 χιλιάρικα στην άκρη???? Όσες είναι τουλάχιστον 10 χρόνια έχουν τουλάχιστον 80 χιλιάρικα και παραπάνω, δυσκολη δουλειά, εύκολο και τρελό χρήμα, και μαύρο

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Μόλις έφυγα από Άντζελα...λοιπόν εντάξει μην κατηγορείτε την κοπελα που δεν κάνει άκα. Σε κανέναν...γιατί έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα κολλήσετε κάτι από κάποιον Πάκι ή ακόμη και Ντόπιο. Επίσης εγώ στην Αθήνα δεν έχω πάει γιατί είμαι πολύ νέος στο σπορ ( 1 χρονο ) αλλά είμαστε βέβαιοι ότι οι κοπέλες στην Αθήνα που τα κάνουν όλα ελεύθερα με 20€ έχουν άδεια και ελέγχουν την υγεία τους ? Εδώ από όσο ξέρω κάθε 15 μέρες οι κοπέλες υποχρεούνται να ελέγχονται γιατί έχουν και άδεια...( Λογικά οι μόνιμες ). Εγώ προσωπικά σε κοπελες που μπαίνουν Πάκι και Μαρόκο δεν ψήνομαι για ακα και 69. Όσο για την Άντζελα στα 30€ δεν έχει αντίπαλο στο στενό. Νέα, όμορφη, Ελληνίδα, ΠΑΝΤΑ μυρίζει άρωμα και ενώ καπνίζει δεν μου έχει μυρίσει ποτέ τσιγαριλα που το απεχθάνομαι και στο σεξ παιχνιδιαρα και μιλάει κιόλας όχι μόνο αχ και βαχ και τυπαρα που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα με το που μπεις για να μην αγχώνεσαι. Αυτά τα λίγα από εμένα. Συγνώμη αν κούρασα.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Μόλις έφυγα από Άντζελα...λοιπόν εντάξει μην κατηγορείτε την κοπελα που δεν κάνει άκα. Σε κανέναν...γιατί έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα κολλήσετε κάτι από κάποιον Πάκι ή ακόμη και Ντόπιο. Επίσης εγώ στην Αθήνα δεν έχω πάει γιατί είμαι πολύ νέος στο σπορ ( 1 χρονο ) αλλά είμαστε βέβαιοι ότι οι κοπέλες στην Αθήνα που τα κάνουν όλα ελεύθερα με 20€ έχουν άδεια και ελέγχουν την υγεία τους ? Εδώ από όσο ξέρω κάθε 15 μέρες οι κοπέλες υποχρεούνται να ελέγχονται γιατί έχουν και άδεια...( Λογικά οι μόνιμες ). Εγώ προσωπικά σε κοπελες που μπαίνουν Πάκι και Μαρόκο δεν ψήνομαι για ακα και 69. Όσο για την Άντζελα στα 30€ δεν έχει αντίπαλο στο στενό. Νέα, όμορφη, Ελληνίδα, ΠΑΝΤΑ μυρίζει άρωμα και ενώ καπνίζει δεν μου έχει μυρίσει ποτέ τσιγαριλα που το απεχθάνομαι και στο σεξ παιχνιδιαρα και μιλάει κιόλας όχι μόνο αχ και βαχ και τυπαρα που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα με το που μπεις για να μην αγχώνεσαι. Αυτά τα λίγα από εμένα. Συγνώμη αν κούρασα.
Πες τα τε φίλε, έτσι είναι όπως τα λες.

Για αυτό έγραψα ότι αν μπουν στο απλό πρόγραμμα ακαποτα και 69 δεν θα ξαναπάω στην Μινωος.

Γιατί πολύ απλά αυτά τα προγράμματα πρέπει να τα κάνει η κοπέλα επιλεκτικά όπου γουστάρει και προφανώς να πληρώνονται έξτρα γιατί μπείτε στην θέση και των κοριτσιών.

Ακόμα θυμάμαι την Όλγα που με αποχαιρετούσε στην πόρτα και ανέβαιναν δυο πάκιδες την σκάλα. Πριν καλά καλά ανέβουν τα σκαλιά τους είπε ότι είναι απασχολημένη και δεν μπορεί ενώ δεν είχε κανέναν μέσα!

Τέτοια κορίτσια θέλω εγώ στην πάροδο και ας τα ακριβοπληρωνω.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πιστεύεις ότι αν εμένα π.χ. κάποια κοπέλα μου πάρει ακά και κάτσω στο δωμάτιο μισή ώρα και πληρώσω ένα 20€ θα κάτσω να το γράψω εδώ? Θα πρέπει να είμαι ούνος.
Ένα θα σου πω.
Στους καθαρούς και ευγενικούς οι κοπέλες κάνουν πολλά έξτρα.
Από μόνες τους. Πριν μπουν στο δωμάτιο για πρώτη φορά έχουν όλες τις πληροφορίες που θέλουν.
Δε τη κατηγόρησε κάποιος επειδή δεν κάνει αλλά...εμένα μου την έδωσε γιατί όσες φορές την εδώ πάρει χρεώνει έξτρα αν τη γλείψεις καπου η της πιάσεις το μουνι......αν δε θέλει γλειφομουνι οκ..σεβαστοτατο...αλλά μη το χρεώνεις..αν τελικά το δέχεσαι σαν σεξεργατρια...όπως το 69...κτλ κτλ

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επίσης υπάρχουν κοπέλες που σου κάνουν φουλ με 30 ευρώ..εννοείται αν είσαι καθαρός και ευγενικός.......η μια έφυγε...πριν λίγο καιρό η Μαρίνα...φοβερές υπηρεσίες στο 30αρι χωρίς να και μου.....αρκεί να είσαι ευγενικός και καθαρός....

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Εντάξει ότι τις παραπάνω υπηρεσίες τις χρεώνει η Άντζελα δεν με εκπλήσσει. Εδώ κοπέλες 15 χρόνια μεγαλύτερες της ανέβασαν την τιμή χωρίς να αξίζει τον κόπο. Για να μην δίνουν έξτρα δωρεάν λογικά δεν θέλουν να δώσουν. Σεβαστό και αυτό. Έτσι είναι στην ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις.

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Από εδώ και πέρα,προσωπικά με 40€ στα studio 11,14 κτλ δεν ξαναπάταω..εκτός εάν έρθουν:
-Αννίτα
-Σαμπίνα
-Ρομπέρτα
-Μαρία ψηλή
ΜΟΝΟ έτσι..(Είμαι πελάτης που έρχομαι στάνταρ 4 φορές/μήνα σε αυτά τα στούντιο) αλλιώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

Τελευταία τροποποίηση:

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Από εδώ και πέρα,προσωπικά με 40€ στα studio 11,14 κτλ δεν ξαναπάταω..εκτός εάν έρθουν:
-Αννίτα
-Σαμπίνα
-Ρομπέρτα
-Μαρία ψηλή
ΜΟΝΟ έτσι..(Είμαι πελάτης που έρχομαι στάνταρ 4 φορές/μήνα σε αυτά τα στούντιο) αλλιώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…
Αν, λέω αν , φέρει η Glikoula στη Μίνωος καμμία Σκάρλετ, Δανάη, Λιονελα, Όλγα , κ α. μα κυρίως τη Μισέλ, θα πάμε όλοι και μετά θα λέμε ότι δεν πήγαμε.
Και γω θα λέω οτι δε θα πάω, αλλά θα πάω. Σας το λέω .
Τώρα το ότι κανένα σπιτάκι δεν είναι καν στούντιο να τα λέμε ε!
Επίσης με το υπάρχον δυναμικό και τις υπηρεσίες του και τα 30€ είναι πολλά. Εγώ πολλές φορές έκανα μεταβολή... και σε άλλη παραλία.

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
-Αννίτα
-Σαμπίνα
-Ρομπέρτα
-Μαρία ψηλή
Για να ολοκληρωθεί η 5αδα θα πρπσθέσω και την αντζελίνα (με γυαλιά)που ήταν πριν κάποιες εβδομάδες στο 11..

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Αν, λέω αν , φέρει η Glikoula στη Μίνωος καμμία Σκάρλετ, Δανάη, Λιονελα, Όλγα , κ α. μα κυρίως τη Μισέλ, θα πάμε όλοι και μετά θα λέμε ότι δεν πήγαμε.
Και γω θα λέω οτι δε θα πάω, αλλά θα πάω. Σας το λέω .
Τώρα το ότι κανένα σπιτάκι δεν είναι καν στούντιο να τα λέμε ε!
Επίσης με το υπάρχον δυναμικό και τις υπηρεσίες του και τα 30€ είναι πολλά. Εγώ πολλές φορές έκανα μεταβολή... και σε άλλη παραλία.
Πολύ σωστά τα λες!!εγώ μιλάω καθαρά γι’αυτήν την "αλυσίδα" όπου από 30€ ανέβηκε 40€..άμα είναι να πούμε γενικά αλλάζω την 5αδα και βάζω νο1 αλίκη με διαφορά χαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom