Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
81
Like
1.662
Πόντοι
2.480
Μια χαρα περνάς στο Σοφάκι εγω ειμαι 31 και οσες φορές εχω περάσει περναω καλα.. λεπτομέριες δεν μπορώ να πω.. εχω να παω όμως για να πω την άληθια 2χρόνια
Το Σοφάκι είναι μια χαρά στο κρεββάτι . Βέβαια απο΄εμφάνιση υστερεί αρκετά. Ο¨τι χάνει όμως απο εμφάνιση το δίνει σε υπηρεσιές.

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
441
Πόντοι
26
Υπάρχει κάποια κρητική, η φωτογραφία από Ντανιέλα???

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Η Ντανιέλα είναι skinny γυναίκα γύρω στα 40...και δίνει πολύ καλές υπηρεσίες και όμορφη.
Μόνο πίπα είναι καλή,άριστη βασικά..στο σεξ δεν λέει μία…υπερβολικά λεπτή..αλλά περί ορέξεως…

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450

Όποιος πάει ας στείλει λεπτομέρειες.
Η κυρία είναι τούμπανο.

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
441
Πόντοι
26
Έχω μια απορία παιδιά, δεν την έχω δεί την κοπέλα,η Ντανιέλα για να ξεκινάει από 40, είναι τόσο καλή και όμορφη??!? Είναι κάποιος που έχει πάει ???

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1

Η κυρία είναι τούμπανο.
Είναι έτσι ακριβώς όπως στις φώτο ή είναι άλλη μία φόλα που μας περιμένει..?χαχαχα

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Έχω μια απορία παιδιά, δεν την έχω δεί την κοπέλα,η Ντανιέλα για να ξεκινάει από 40, είναι τόσο καλή και όμορφη??!? Είναι κάποιος που έχει πάει ???
Δεν αξίζει να πας..μόνο πίπα παίρνει καλή..εμφάνιση ξυλάγκουρο..απλά το πήγαν 40€ γιατί έτσι γουστάρουν,επειδή νομίζουν οτι μπορούν..

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486
Παρακολουθώ τη κουβέντα σας για το αντίτιμο στη Μίνωος.
Να πω μόνο ότι το 30άρι γίνεται τρία μερίδια. Το ένα ( συνήθως 50% παίρνει η κοπέλα ) το δεύτερο παίρνει η επιχείρηση ( όποιος την έχει) και το τρίτο ο ιδιοκτήτης που παίρνει το ενοίκιο.
Όταν ρε μάγκες το ενοίκιο στα σπιτάκια έχει φτάσει στα 4.000€ μηνιαίως, πείτε μου πως θα βγουν με το 20άρι που όλοι λέμε οι κοπέλες που σε πολλές περιπτώσεις έχουν και την επιχείρηση. 133€ δίνουν την ημέρα ενοίκιο. Κάθε μέρα. Αν δε δουλέψουν δύο μέρες την τρίτη πρέπει να δώσουν 400€. Κάντε τους υπολογισμούς σας. Με 13 και άνω ώρες δουλειά ημερησίως.
Υγ. Η Σκάρλετ είναι στη Καλαμάτα.
Ξέρω από παλιότερα αυτή όπως και άλλες τωρινές Καλαμάτας, ( δηλ του 11, 3, και 14)ότι δεν θέλουν να έρθουν εδώ λόγω του 30€. Εκεί είναι ακριβότερα.
Εγώ προτείνω ανάλογα την κοπέλα και τις υπηρεσίες να είναι και η τιμή. Η Μίνωος πάει για φούντο από τις παράνομες.
Τα έχω ξαναγράψει . Σκεφτείτε το.

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
675
Πόντοι
81
Να πω μόνο ότι το 30άρι γίνεται τρία μερίδια. Το ένα ( συνήθως 50% παίρνει η κοπέλα ) το δεύτερο παίρνει η επιχείρηση ( όποιος την έχει) και το τρίτο ο ιδιοκτήτης που παίρνει το ενοίκιο.
Όταν ρε μάγκες το ενοίκιο στα σπιτάκια έχει φτάσει στα 4.000€ μηνιαίως, πείτε μου πως θα βγουν με το 20άρι που όλοι λέμε οι κοπέλες που σε πολλές περιπτώσεις έχουν και την επιχείρηση. 133€ δίνουν την ημέρα ενοίκιο. Κάθε μέρα. Αν δε δουλέψουν δύο μέρες την τρίτη πρέπει να δώσουν 400€. Κάντε τους υπολογισμούς σας. Με 13 και άνω ώρες δουλειά ημερησίως.
Ξέρω από παλιότερα αυτή όπως και άλλες τωρινές Καλαμάτας, ( δηλ του 11, 3, και 14)ότι δεν θέλουν να έρθουν εδώ λόγω του 30€. Εκεί είναι ακριβότερα.
Εγώ προτείνω ανάλογα την κοπέλα και τις υπηρεσίες να είναι και η τιμή. Η Μίνωος πάει για φούντο από τις παράνομες.
4000€ δεν δίνουν όλα τα σπιτάκια...εγώ ξέρω και με 2500 και με 2300. Για μένα αυτή την στιγμή 30€ για 15 λεπτά αξίζει μόνο η Άντζελα επειδή είναι πιτσιρικά ωραίο τυπακι και όμορφη. Όλες οι άλλες όχι 40€ δεν αξίζουν για 15 λεπτά αλλά ούτε 30€

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
675
Πόντοι
81

Η κυρία είναι τούμπανο.
Αν μπήκε κάποιος στον κόπο ας μας δώσει πληροφορίες.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
81
Like
1.662
Πόντοι
2.480

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
81
Like
1.662
Πόντοι
2.480
Α\ν ισχύουν για τα ενοικια αυτά που λες μάλλον έχεις δίκιο. Αλλά μία ερώτηση , σε άλλες περιοχές είναι πολυ΄πιο φτηνά τα ενοίκια?
Α¨λλωστε υπάρχουν κ σπίτια που είναι πολύ καιρό κλειστά (νομίζω το 5)

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
397
Πόντοι
21
Αφού όλοι μιλάτε για τιμές ας μιλήσω και εγώ.

Κατ ' αρχάς ο @jerrone μίλησε με μαθηματικά και κάπως έχει δίκιο για τα υψηλά ενοίκια αλλά ρε παιδιά και πάλι έχουν κέρδη.
Σκεφτείτε ότι το 2015 άνοιξε το 14 ως το πρώτο στουντέλο (και όχι στούντιο) της συγκεκριμένης αλυσίδας στα Χανιά και μέσα σε λίγα χρόνια όπου βάλτε μέσα και το lockdown άνοιξε άλλα δύο. Αυτό κάτι σημαίνει. Επίσης αυτή η αλυσίδα έχει αναπτυχθεί σχεδόν σε όλη την επαρχία ανοίγοντας συνεχώς νέα σπιτάκια.

Μην το βλέπετε μονόπλευρα ότι έχουν μεγάλα ενοίκια γιατί αυτό τους βοηθάει κιόλας. Σε τέτοιους χώρους κανείς δεν ελέγχει την φοροδιαφυγή. Αν δηλώνουν μεγάλα ενοίκια και λίγα έσοδα στην τελική ο φόρος που πληρώνουν είναι αμελητέος. Με μικρότερα ενοίκια όσο λίγα έσοδα και να δείχνουν την διαφορά των ενοικίων θα την πλήρωναν φόρο.

Αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι υπέρ της μείωσης των τιμών αλλά γιατί δεν πιστεύω ότι αυξάνουν τις τιμές λόγω μικρών κερδών.

Εμένα δεν με πειράζει να βάλουν την τιμή όπου γουστάρουν , η αγορά είναι αυτή που θα τους κρίνει και όχι εμείς.
Αν αυξήσουν τις τιμές χωρίς να αυξηθούν οι υπηρεσίες πολύ απλά η αναδουλειά θα τους κάνει να τις ξαναμειώσουν. Επίσης μπορεί κάποια σπίτια να αφήσουν τις τιμές σταθερές και έτσι να κερδίσουν πελατεία σε σχέση με τα άλλα.

Αν όλα τα σπίτια αυξήσουν τις τιμές , πιστέψτε με θα βρεθούν άλλοι που θα μυριστούν κονόμα και θα μπουν στην δουλειά είτε με νέα σπίτια είτε εξωτερικά της παρόδου.

Προσωπικά με ενδιαφέρει η ποιότητα των υπηρεσιών, γιατί και στο μετάξι μπορείς να πάρεις κοπέλα με 10 ευρώ που να τα κάνει όλα αλλά το όλο σκηνικό είναι ένα μαύρο χάλι.

Η συζήτηση για τις τιμές ξεκίνησε έντονα απ΄τον @κλεοβουλος που είναι μαθημένος αλλιώς απ΄την πρωτεύουσα και περιμένει ακάποτα , 69 και ότι άλλα μπορείς να σκεφτείς μέσα στο απλό πρόγραμμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να καταλήξουμε εκεί γιατί τότε δεν θα ξαναπατήσω στην πάροδο.

Τελευταία τροποποίηση:

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
675
Πόντοι
81
Εγώ προσωπικά
30€ μια φορά την εβδομάδα.
40€ μια φορά στις 10 μέρες.
20€ σίγουρα θα πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα.
Κάρτα δεν δέχονται...αποδείξεις δεν κόβουν.
Σιγά μην μπαίνουν μέσα 15-20 λεπτά υπηρεσία.
Άμα έχουν αναδουλειες να φέρουν πιο ωραίες και ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ κοπέλες.
Αν δεν βρίσκουν πιο ωραίες να πάνε τις τιμές στα 20€.

• Like

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Δε διαφωνώ με τα ενοικιά τους και το μοίρασμα....αλλά και εμείς οι περισσότεροι με 700 ευρώ μισθό δηλαδή τι?...σε καλύτερη μοίρα είμαστε?..να λυπουμαστε μόνο εμείς τα ακριβά τους ενοίκια και όχι αυτές τις τσέπες μας...πρέπει να πάει κάπου στη μέση το πράγμα..αυτές μόνο κερδίζουν με το 50 άρικο και συνεχόμενη πελατεία...εμείς χάνουμε...

• Like

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Εγώ προσωπικά
30€ μια φορά την εβδομάδα.
40€ μια φορά στις 10 μέρες.
20€ σίγουρα θα πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα.
Κάρτα δεν δέχονται...αποδείξεις δεν κόβουν.
Σιγά μην μπαίνουν μέσα 15-20 λεπτά υπηρεσία.
Άμα έχουν αναδουλειες να φέρουν πιο ωραίες και ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ κοπέλες.
Αν δεν βρίσκουν πιο ωραίες να πάνε τις τιμές στα 20€.
Έλα ντε πεστα...τη προηγούμενη εβδομάδα πχ πήγα με την Άντζελα έδωσα 30 ευρώ απλό...και με το που πήγα να της αγγίξω το μουνι.. μου είπε μόνο μια φορά γιατί δεύτερη θα στο χρεώσω έξτρα...ε εεελεοςςςςςςς...

• Like

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
675
Πόντοι
81
Έλα ντε πεστα...τη προηγούμενη εβδομάδα πχ πήγα με την Άντζελα έδωσα 30 ευρώ απλό...και με το που πήγα να της αγγίξω το μουνι.. μου είπε μόνο μια φορά γιατί δεύτερη θα στο χρεώσω έξτρα...ε εεελεοςςςςςςς...
Εντάξει για την Άντζελα εγώ εκτός στενού...στο σπίτι της άνετα έδινα 50€ τα αξίζει. είναι τούμπανο και ωραίο παιδί.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom