You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σοφάκι είναι μια χαρά στο κρεββάτι . Βέβαια απο΄εμφάνιση υστερεί αρκετά. Ο¨τι χάνει όμως απο εμφάνιση το δίνει σε υπηρεσιές.Μια χαρα περνάς στο Σοφάκι εγω ειμαι 31 και οσες φορές εχω περάσει περναω καλα.. λεπτομέριες δεν μπορώ να πω.. εχω να παω όμως για να πω την άληθια 2χρόνια
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.343
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
Η Ντανιέλα είναι skinny γυναίκα γύρω στα 40...και δίνει πολύ καλές υπηρεσίες και όμορφη.Υπάρχει κάποια κρητική, η φωτογραφία από Ντανιέλα???
Μόνο πίπα είναι καλή,άριστη βασικά..στο σεξ δεν λέει μία…υπερβολικά λεπτή..αλλά περί ορέξεως…Η Ντανιέλα είναι skinny γυναίκα γύρω στα 40...και δίνει πολύ καλές υπηρεσίες και όμορφη.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 9.450
6934735579 Είμαι αυτό που βλέπεις !!!
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ και ερωτική παρέα στο χώρο μου. Σε περιμένω να νιώσεις όμορφα μαζί μου!!! Κάλεσε με!!! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. Αυστηρά άνω των 45 ετών.
kanesex.com
Όποιος πάει ας στείλει λεπτομέρειες.
Η κυρία είναι τούμπανο.
Είναι έτσι ακριβώς όπως στις φώτο ή είναι άλλη μία φόλα που μας περιμένει..?χαχαχα6934735579 Είμαι αυτό που βλέπεις !!!
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ και ερωτική παρέα στο χώρο μου. Σε περιμένω να νιώσεις όμορφα μαζί μου!!! Κάλεσε με!!! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. Αυστηρά άνω των 45 ετών.kanesex.com
Η κυρία είναι τούμπανο.
Δεν αξίζει να πας..μόνο πίπα παίρνει καλή..εμφάνιση ξυλάγκουρο..απλά το πήγαν 40€ γιατί έτσι γουστάρουν,επειδή νομίζουν οτι μπορούν..Έχω μια απορία παιδιά, δεν την έχω δεί την κοπέλα,η Ντανιέλα για να ξεκινάει από 40, είναι τόσο καλή και όμορφη??!? Είναι κάποιος που έχει πάει ???
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 486
Παρακολουθώ τη κουβέντα σας για το αντίτιμο στη Μίνωος.
Να πω μόνο ότι το 30άρι γίνεται τρία μερίδια. Το ένα ( συνήθως 50% παίρνει η κοπέλα ) το δεύτερο παίρνει η επιχείρηση ( όποιος την έχει) και το τρίτο ο ιδιοκτήτης που παίρνει το ενοίκιο.
Όταν ρε μάγκες το ενοίκιο στα σπιτάκια έχει φτάσει στα 4.000€ μηνιαίως, πείτε μου πως θα βγουν με το 20άρι που όλοι λέμε οι κοπέλες που σε πολλές περιπτώσεις έχουν και την επιχείρηση. 133€ δίνουν την ημέρα ενοίκιο. Κάθε μέρα. Αν δε δουλέψουν δύο μέρες την τρίτη πρέπει να δώσουν 400€. Κάντε τους υπολογισμούς σας. Με 13 και άνω ώρες δουλειά ημερησίως.
Υγ. Η Σκάρλετ είναι στη Καλαμάτα.
Ξέρω από παλιότερα αυτή όπως και άλλες τωρινές Καλαμάτας, ( δηλ του 11, 3, και 14)ότι δεν θέλουν να έρθουν εδώ λόγω του 30€. Εκεί είναι ακριβότερα.
Εγώ προτείνω ανάλογα την κοπέλα και τις υπηρεσίες να είναι και η τιμή. Η Μίνωος πάει για φούντο από τις παράνομες.
Τα έχω ξαναγράψει . Σκεφτείτε το.
Να πω μόνο ότι το 30άρι γίνεται τρία μερίδια. Το ένα ( συνήθως 50% παίρνει η κοπέλα ) το δεύτερο παίρνει η επιχείρηση ( όποιος την έχει) και το τρίτο ο ιδιοκτήτης που παίρνει το ενοίκιο.
Όταν ρε μάγκες το ενοίκιο στα σπιτάκια έχει φτάσει στα 4.000€ μηνιαίως, πείτε μου πως θα βγουν με το 20άρι που όλοι λέμε οι κοπέλες που σε πολλές περιπτώσεις έχουν και την επιχείρηση. 133€ δίνουν την ημέρα ενοίκιο. Κάθε μέρα. Αν δε δουλέψουν δύο μέρες την τρίτη πρέπει να δώσουν 400€. Κάντε τους υπολογισμούς σας. Με 13 και άνω ώρες δουλειά ημερησίως.
Ξέρω από παλιότερα αυτή όπως και άλλες τωρινές Καλαμάτας, ( δηλ του 11, 3, και 14)ότι δεν θέλουν να έρθουν εδώ λόγω του 30€. Εκεί είναι ακριβότερα.
Εγώ προτείνω ανάλογα την κοπέλα και τις υπηρεσίες να είναι και η τιμή. Η Μίνωος πάει για φούντο από τις παράνομες.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
4000€ δεν δίνουν όλα τα σπιτάκια...εγώ ξέρω και με 2500 και με 2300. Για μένα αυτή την στιγμή 30€ για 15 λεπτά αξίζει μόνο η Άντζελα επειδή είναι πιτσιρικά ωραίο τυπακι και όμορφη. Όλες οι άλλες όχι 40€ δεν αξίζουν για 15 λεπτά αλλά ούτε 30€Παρακολουθώ τη κουβέντα σας για το αντίτιμο στη Μίνωος.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
Αν μπήκε κάποιος στον κόπο ας μας δώσει πληροφορίες.6934735579 Είμαι αυτό που βλέπεις !!!
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ και ερωτική παρέα στο χώρο μου. Σε περιμένω να νιώσεις όμορφα μαζί μου!!! Κάλεσε με!!! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. Αυστηρά άνω των 45 ετών.kanesex.com
Η κυρία είναι τούμπανο.
Streth από 13/ Αυγούστου έχω γράψει κριτική για τη Ντανιέλα
Ψηφίζω Ντανιέλα (8.3) | Μίνωος 11 (πάροδος) (Μπουρδέλα) Χανιά
Κριτική για το Μίνωος 11 (πάροδος) (Μπουρδέλα) Χανιά από rimondi με βαθμολογία 8.3
www.bourdela.com
Α\ν ισχύουν για τα ενοικια αυτά που λες μάλλον έχεις δίκιο. Αλλά μία ερώτηση , σε άλλες περιοχές είναι πολυ΄πιο φτηνά τα ενοίκια?Παρακολουθώ τη κουβέντα σας για το αντίτιμο στη Μίνωος.
Α¨λλωστε υπάρχουν κ σπίτια που είναι πολύ καιρό κλειστά (νομίζω το 5)
lkjhgfdsaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 397
- Πόντοι
- 21
Αφού όλοι μιλάτε για τιμές ας μιλήσω και εγώ.
Κατ ' αρχάς ο @jerrone μίλησε με μαθηματικά και κάπως έχει δίκιο για τα υψηλά ενοίκια αλλά ρε παιδιά και πάλι έχουν κέρδη.
Σκεφτείτε ότι το 2015 άνοιξε το 14 ως το πρώτο στουντέλο (και όχι στούντιο) της συγκεκριμένης αλυσίδας στα Χανιά και μέσα σε λίγα χρόνια όπου βάλτε μέσα και το lockdown άνοιξε άλλα δύο. Αυτό κάτι σημαίνει. Επίσης αυτή η αλυσίδα έχει αναπτυχθεί σχεδόν σε όλη την επαρχία ανοίγοντας συνεχώς νέα σπιτάκια.
Μην το βλέπετε μονόπλευρα ότι έχουν μεγάλα ενοίκια γιατί αυτό τους βοηθάει κιόλας. Σε τέτοιους χώρους κανείς δεν ελέγχει την φοροδιαφυγή. Αν δηλώνουν μεγάλα ενοίκια και λίγα έσοδα στην τελική ο φόρος που πληρώνουν είναι αμελητέος. Με μικρότερα ενοίκια όσο λίγα έσοδα και να δείχνουν την διαφορά των ενοικίων θα την πλήρωναν φόρο.
Αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι υπέρ της μείωσης των τιμών αλλά γιατί δεν πιστεύω ότι αυξάνουν τις τιμές λόγω μικρών κερδών.
Εμένα δεν με πειράζει να βάλουν την τιμή όπου γουστάρουν , η αγορά είναι αυτή που θα τους κρίνει και όχι εμείς.
Αν αυξήσουν τις τιμές χωρίς να αυξηθούν οι υπηρεσίες πολύ απλά η αναδουλειά θα τους κάνει να τις ξαναμειώσουν. Επίσης μπορεί κάποια σπίτια να αφήσουν τις τιμές σταθερές και έτσι να κερδίσουν πελατεία σε σχέση με τα άλλα.
Αν όλα τα σπίτια αυξήσουν τις τιμές , πιστέψτε με θα βρεθούν άλλοι που θα μυριστούν κονόμα και θα μπουν στην δουλειά είτε με νέα σπίτια είτε εξωτερικά της παρόδου.
Προσωπικά με ενδιαφέρει η ποιότητα των υπηρεσιών, γιατί και στο μετάξι μπορείς να πάρεις κοπέλα με 10 ευρώ που να τα κάνει όλα αλλά το όλο σκηνικό είναι ένα μαύρο χάλι.
Η συζήτηση για τις τιμές ξεκίνησε έντονα απ΄τον @κλεοβουλος που είναι μαθημένος αλλιώς απ΄την πρωτεύουσα και περιμένει ακάποτα , 69 και ότι άλλα μπορείς να σκεφτείς μέσα στο απλό πρόγραμμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να καταλήξουμε εκεί γιατί τότε δεν θα ξαναπατήσω στην πάροδο.
Κατ ' αρχάς ο @jerrone μίλησε με μαθηματικά και κάπως έχει δίκιο για τα υψηλά ενοίκια αλλά ρε παιδιά και πάλι έχουν κέρδη.
Σκεφτείτε ότι το 2015 άνοιξε το 14 ως το πρώτο στουντέλο (και όχι στούντιο) της συγκεκριμένης αλυσίδας στα Χανιά και μέσα σε λίγα χρόνια όπου βάλτε μέσα και το lockdown άνοιξε άλλα δύο. Αυτό κάτι σημαίνει. Επίσης αυτή η αλυσίδα έχει αναπτυχθεί σχεδόν σε όλη την επαρχία ανοίγοντας συνεχώς νέα σπιτάκια.
Μην το βλέπετε μονόπλευρα ότι έχουν μεγάλα ενοίκια γιατί αυτό τους βοηθάει κιόλας. Σε τέτοιους χώρους κανείς δεν ελέγχει την φοροδιαφυγή. Αν δηλώνουν μεγάλα ενοίκια και λίγα έσοδα στην τελική ο φόρος που πληρώνουν είναι αμελητέος. Με μικρότερα ενοίκια όσο λίγα έσοδα και να δείχνουν την διαφορά των ενοικίων θα την πλήρωναν φόρο.
Αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι υπέρ της μείωσης των τιμών αλλά γιατί δεν πιστεύω ότι αυξάνουν τις τιμές λόγω μικρών κερδών.
Εμένα δεν με πειράζει να βάλουν την τιμή όπου γουστάρουν , η αγορά είναι αυτή που θα τους κρίνει και όχι εμείς.
Αν αυξήσουν τις τιμές χωρίς να αυξηθούν οι υπηρεσίες πολύ απλά η αναδουλειά θα τους κάνει να τις ξαναμειώσουν. Επίσης μπορεί κάποια σπίτια να αφήσουν τις τιμές σταθερές και έτσι να κερδίσουν πελατεία σε σχέση με τα άλλα.
Αν όλα τα σπίτια αυξήσουν τις τιμές , πιστέψτε με θα βρεθούν άλλοι που θα μυριστούν κονόμα και θα μπουν στην δουλειά είτε με νέα σπίτια είτε εξωτερικά της παρόδου.
Προσωπικά με ενδιαφέρει η ποιότητα των υπηρεσιών, γιατί και στο μετάξι μπορείς να πάρεις κοπέλα με 10 ευρώ που να τα κάνει όλα αλλά το όλο σκηνικό είναι ένα μαύρο χάλι.
Η συζήτηση για τις τιμές ξεκίνησε έντονα απ΄τον @κλεοβουλος που είναι μαθημένος αλλιώς απ΄την πρωτεύουσα και περιμένει ακάποτα , 69 και ότι άλλα μπορείς να σκεφτείς μέσα στο απλό πρόγραμμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να καταλήξουμε εκεί γιατί τότε δεν θα ξαναπατήσω στην πάροδο.
Τελευταία τροποποίηση:
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
Εγώ προσωπικά
30€ μια φορά την εβδομάδα.
40€ μια φορά στις 10 μέρες.
20€ σίγουρα θα πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα.
Κάρτα δεν δέχονται...αποδείξεις δεν κόβουν.
Σιγά μην μπαίνουν μέσα 15-20 λεπτά υπηρεσία.
Άμα έχουν αναδουλειες να φέρουν πιο ωραίες και ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ κοπέλες.
Αν δεν βρίσκουν πιο ωραίες να πάνε τις τιμές στα 20€.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 9.450
Δε διαφωνώ με τα ενοικιά τους και το μοίρασμα....αλλά και εμείς οι περισσότεροι με 700 ευρώ μισθό δηλαδή τι?...σε καλύτερη μοίρα είμαστε?..να λυπουμαστε μόνο εμείς τα ακριβά τους ενοίκια και όχι αυτές τις τσέπες μας...πρέπει να πάει κάπου στη μέση το πράγμα..αυτές μόνο κερδίζουν με το 50 άρικο και συνεχόμενη πελατεία...εμείς χάνουμε...Παρακολουθώ τη κουβέντα σας για το αντίτιμο στη Μίνωος.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 9.450
Έλα ντε πεστα...τη προηγούμενη εβδομάδα πχ πήγα με την Άντζελα έδωσα 30 ευρώ απλό...και με το που πήγα να της αγγίξω το μουνι.. μου είπε μόνο μια φορά γιατί δεύτερη θα στο χρεώσω έξτρα...ε εεελεοςςςςςςς...Εγώ προσωπικά
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
Εντάξει για την Άντζελα εγώ εκτός στενού...στο σπίτι της άνετα έδινα 50€ τα αξίζει. είναι τούμπανο και ωραίο παιδί.Έλα ντε πεστα...τη προηγούμενη εβδομάδα πχ πήγα με την Άντζελα έδωσα 30 ευρώ απλό...και με το που πήγα να της αγγίξω το μουνι.. μου είπε μόνο μια φορά γιατί δεύτερη θα στο χρεώσω έξτρα...ε εεελεοςςςςςςς...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K