κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μόνο κριτικές της βλέπω..δεν βλέπω φώτος…
Μόνο κριτικές της βλέπω..δεν βλέπω φώτος…
Μόνο πίπα να φύγουν τα χοντρά...είναι πολύ αδύνατη...πιανεις κόκκαλα..Ευχαριστώ!!εντυπώσεις κλεόβουλε??
Έχω πάει 3 φορές..αρκετά καλή αν και ένας συναγωνιστής μου είπε οτι παίζει να είναι εγχειρισμένη και κάπως ξενέρωσα δεν ξέρω…Καλημέρα τελικά εχει πάει κανεις με την εν λόγω η το κρατάτε κρυφό? ΧΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Πόσα παίρνει η Νικόλ???Καλημέρα τελικά εχει πάει κανεις με την εν λόγω η το κρατάτε κρυφό? ΧΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Αν έχει τρανς φίλε μακριά, εννοείται αυτό, δεν πάμε με άντρεςΈχω πάει 3 φορές..αρκετά καλή αν και ένας συναγωνιστής μου είπε οτι παίζει να είναι εγχειρισμένη και κάπως ξενέρωσα δεν ξέρω…
Δεν νομίζω να ειναι εγχειρισμενη απλος της είχαν βγάλει την βρώμαΈχω πάει 3 φορές..αρκετά καλή αν και ένας συναγωνιστής μου είπε οτι παίζει να είναι εγχειρισμένη και κάπως ξενέρωσα δεν ξέρω…
Εγώ επειδή την έχω δει από κοντά πρέπει να είναι εγχειρισμενη η κοπέλα. Να μην παρεξηγηθω...είναι όμορφη.Έχω πάει 3 φορές..αρκετά καλή αν και ένας συναγωνιστής μου είπε οτι παίζει να είναι εγχειρισμένη και κάπως ξενέρωσα δεν ξέρω…
Εγώ επειδή την έχω δει από κοντά πρέπει να είναι εγχειρισμενη η κοπέλα. Να μην παρεξηγηθω...είναι όμορφηκαι
Εγω θα παω λογικά αυριο και θα σας πω αλλα δεν νομίζω ναι είναι..Εγώ επειδή την έχω δει από κοντά πρέπει να είναι εγχειρισμενη η κοπέλα. Να μην παρεξηγηθω...είναι όμορφη.
80€/μισή ώραΠόσα παίρνει η Νικόλ???
Ναι αρραβωνιαστικε απο οτι είδαΗ Αλεξία έχει σταματήσει οριστικά?????