You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Οποιος έχει τωρινή επαφή με Ρόξυ ας στείλει εδώ η p.m.για εντυπώσεις και λεπτομέρειες.
Pryce
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
αν καταλαβα σωστα οτι ειναι η giulia, αυτη ειχε περασει απο Χανια, της εστειλε η μιση πολη, συνηθως δεν απαντουσε, και την εκανε μετα απο λιγες μερεςΤι μωρό είναι αυτό που συνάντησα μόλις τώρα!! 10 στα 10!!απίθανη σε όλα..δεν το περίμενα αυτό το πράγμα..σώμα θεικό,πίπα τρομερή και πολύ καλύτερη από τις φώτο..
Η julia συνεργάζεται με την ρόξυ..δεν μιλάει ελληνικά,και στα τηλέφωνα απαντάει η ρόξυ αντι γι’αυτήν..κι γω πήρα αρκετά τηλέφωνα μέχρι να συνεννοηθώ αλλά αυτό που αντίκρισα άξιζε και με το παραπάνω..10 στα 10 πέρασα απίστευτα πεντακάθαρο μουνί δεν έχω να πω κάτι άλλο..παραλίγο να ερωτευτώ..αν καταλαβα σωστα οτι ειναι η giulia, αυτη ειχε περασει απο Χανια, της εστειλε η μιση πολη, συνηθως δεν απαντουσε, και την εκανε μετα απο λιγες μερες
(Η ρόξυ είναι χανιά και η julia ηράκλειο)
Τελευταία τροποποίηση:
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Με τη Ρόξυ πέρασες?Η julia συνεργάζεται με την ρόξυ..δεν μιλάει ελληνικά,και στα τηλέφωνα απαντάει η ρόξυ αντι γι’αυτήν..κι γω πήρα αρκετά τηλέφωνα μέχρι να συνεννοηθώ αλλά αυτό που αντίκρισα άξιζε και με το παραπάνω..10 στα 10 πέρασα απίστευτα πεντακάθαρο μουνί δεν έχω να πω κάτι άλλο..παραλίγο να ερωτευτώ..
(Η ρόξυ είναι χανιά και η julia ηράκλειο)
Δεν έχω πάει με την ρόξυ..για την julia μιλάω..ήμουν ηράκλειο χτες και την επισκέφτηκα..σήμερα γυρνάω χανιά..Με τη Ρόξυ πέρασες?
Αν εννοείς αυτήν εδώ,προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ στην μινώος…Έχει καποια Μικαελα?
Συνημμένα
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Που να έχει κάποια Μικαέλα?Έχει καποια Μικαελα?
<<όλα αυτά που έκανε η αλεξία (φιλιά στο στόμα,69 κτλ)τα έκανε σε όλους και αυτό δεν είναι ωραίο>>Συμφωνώ απόλυτα..αλεξία ούτε εγώ δεν τρελαινόμουν ποτέ..κι γω 32 εμφανίσημος είμαι και όλα αυτά που έκανε η αλεξία (φιλιά στο στόμα,69 κτλ)τα έκανε σε όλους και αυτό δεν είναι ωραίο..επίσης η άντζελα είναι πολύ τίμια επιλογή και τρομερή τύπισσα..έπρεπε να παίρνει παραπάνω από 30€ κανονικά…
Στο πρόγραμμα της τα είχε η Αλεξία, γιατί δεν είνασι ωραίο που τα έκανε σε όλους ?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Θα έρθει τίποτα καινούριο από βδομάδα?Πάροδος Μίνωος σήμερα Σάββατο
2 - εκτός λειτουργίας
3 - Μαίρη
6 - Βικτώρια
9 - Τζασμιν
11 - Τάνια
13 - εκτός λειτουργίας
14 - Αναστασία
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι
Γιατί άμα είναι να τα κάνει στον οποιοδήποτε εγώ σιχαίνομαι μετά..είναι πιο ωραίο να τους διαχωρίζει η κοπέλα…καταρχάς εγώ άμα δω έναν χάλια(εννοώ μαύρο ή πολύ χοντρό ή μεγάλο σε ηλικία)να βγαίνει από σπιτάκι την στιγμή εκείνη που θέλω να μπω,δεν μπαίνω…<<όλα αυτά που έκανε η αλεξία (φιλιά στο στόμα,69 κτλ)τα έκανε σε όλους και αυτό δεν είναι ωραίο>>
Στο πρόγραμμα της τα είχε η Αλεξία, γιατί δεν είνασι ωραίο που τα έκανε σε όλους ?
Διαγραμμένο μέλος 143317
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2013
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Μύστες καλησπέρα! Η εν λόγω μαντάμ τι παίζει?
6942214721 Strapon σε γυναίκες/άνδρες και ζευγάρια
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter Anna.annoula.masaz @MasazAnna56103 Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα εδώ για...
kanesex.com
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Μύστες καλησπέρα! Η εν λόγω μαντάμ τι παίζει?
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter Anna.annoula.masaz @MasazAnna56103 Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα εδώ για...kanesex.com
Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά - Page 658 - bourdela.com forum
Ενημερώσεις λειτουργίας οίκων ανοχής. Ενημερώσεις αφίξεων city tours, call girls στην πόλη των Χανίων. Ειδήσεις, άρθρα, ρεπορτάζ που αφορούν τον αγοραίο έρωτα στα Χανιά, και όχι μόνο! FreeFuck προσφορές επαγγελματιών του χώρου (ιερόδουλες), που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα, σε οίκους...
www.bourdela.com
Call-girl στη Λάρισα - Page 55 - bourdela.com forum
Παίδες, για τη συγκεκριμένη πολη έχω ακούσει πως γενικώς παίζονται διάφορα. Λέω να οργανωθούμε. Είχα ακούσει πιο παλιά για μια πλατεία που σε ψωνίζουνε οι κυρίες λίγο πιο μεγάλης ηλικίας (35-45). Ακόμα είχα ακούσει για ενδιαφέρουσες κοπέλες που δεν έχουν πρόβλημα γενικά να ....σε ακολουθήσουν...
www.bourdela.com
Μακριά!!καλύτερα πέτα τα από το παράθυρο τα 80€ να τα πάρει κάποιος που τα έχει ανάγκη…Μύστες καλησπέρα! Η εν λόγω μαντάμ τι παίζει?
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter Anna.annoula.masaz @MasazAnna56103 Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα εδώ για...kanesex.com
Σ εκδιδόμενη γυναίκα πάμε . Δεν ξέρω πόσες δέχονται μόνο όμορφους κ νεαρούς για πελάτες. Αν δεν κάνω λάθος είπες ότι είσαι γύρω στα 30-35 κ εμφανήσιμος. ¨Οταν πας γύρω στα 55 , η κοιλιά σου έχει μεγαλώσει κ τα μαλλιά σου λιγοστεύουνε ( όπως σ εμένα ) μάλλον θα έχεις άλλη άποψη.Γιατί άμα είναι να τα κάνει στον οποιοδήποτε εγώ σιχαίνομαι μετά..είναι πιο ωραίο να τους διαχωρίζει η κοπέλα…καταρχάς εγώ άμα δω έναν χάλια(εννοώ μαύρο ή πολύ χοντρό ή μεγάλο σε ηλικία)να βγαίνει από σπιτάκι την στιγμή εκείνη που θέλω να μπω,δεν μπαίνω…
Τε σπα, ας κλείσουμε το θέμα άλλωστε δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε.
Επίσκεψη στη Βικτώρια την Παράσκευη 09/12/22 .
Αν κ πήγα σχετικά νωρίς είχε ήδη κόσμο ενώ όταν έφευγα η΄ταν κ άλλος συναγωνιστής. Περίμενα λίγο να τελειώσει ο προηγούμενος κ ανοίγει η πόρτα κ εμφανίζεται η Βικτώρια. Είναι μία γυναίκα γύρω στα 30-35 , κανονική στο ύψος με λίγα παραπάνω κιλά χωρίς όμως να είναι αντιαισθησιακά. ( δηλαδή μαζεμένα στην κοιλιά ή στην περιφέρεια).
¨Ανετη στην κουβεντούλα , φιάχνει ατμόσφαιρα κ ξεκινάει σιγά σιγά τον αγώνα.
¨Αρχισε με χαδάκια κ γλειψίματα στο σώμα χ κ μετά πέρασε το σκουφάκι κ άρχισε το στοματικό. Καλή η πίπα της αλλά όχι κ κάτι που θα το θυμάμαι για καιρό. Ξεκίνησα με την κλσσική στάση κ στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα όπου ήρθε κ το τέλος.
Σε γενικές γραμμές είναι μία κοπέλα που δεν βιάζεται , σου δίνει χρόνο να ζεσταθείς αλλά κ να τελειώσεις. ( ο προηγούμενος αργούσε λίγο κ η Βικτώρια δεν γκρίνιαξε όπως κάνουν άλλες , ήταν ευγενική)
¨Εχει προκαταρκτικά αλλά όχι φιλιά. Βέβαια το σεξ δεν ήταν κ ο΄τι καλύτερο . Με άλλες κοπέλες έχω περάσει πιο καλά. Για αν είμαι δίκαιος πήγα στη Μίνωος φορτωμένος με κάτι δικά μου προβληματάκια οπότε ίσως να επηρέασε κ αυτο΄.
Ελπίζω να βοήθησα με τα σχόλια κ να περάσετε καλά κατά την επισκεψή σας.
Αν κ πήγα σχετικά νωρίς είχε ήδη κόσμο ενώ όταν έφευγα η΄ταν κ άλλος συναγωνιστής. Περίμενα λίγο να τελειώσει ο προηγούμενος κ ανοίγει η πόρτα κ εμφανίζεται η Βικτώρια. Είναι μία γυναίκα γύρω στα 30-35 , κανονική στο ύψος με λίγα παραπάνω κιλά χωρίς όμως να είναι αντιαισθησιακά. ( δηλαδή μαζεμένα στην κοιλιά ή στην περιφέρεια).
¨Ανετη στην κουβεντούλα , φιάχνει ατμόσφαιρα κ ξεκινάει σιγά σιγά τον αγώνα.
¨Αρχισε με χαδάκια κ γλειψίματα στο σώμα χ κ μετά πέρασε το σκουφάκι κ άρχισε το στοματικό. Καλή η πίπα της αλλά όχι κ κάτι που θα το θυμάμαι για καιρό. Ξεκίνησα με την κλσσική στάση κ στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα όπου ήρθε κ το τέλος.
Σε γενικές γραμμές είναι μία κοπέλα που δεν βιάζεται , σου δίνει χρόνο να ζεσταθείς αλλά κ να τελειώσεις. ( ο προηγούμενος αργούσε λίγο κ η Βικτώρια δεν γκρίνιαξε όπως κάνουν άλλες , ήταν ευγενική)
¨Εχει προκαταρκτικά αλλά όχι φιλιά. Βέβαια το σεξ δεν ήταν κ ο΄τι καλύτερο . Με άλλες κοπέλες έχω περάσει πιο καλά. Για αν είμαι δίκαιος πήγα στη Μίνωος φορτωμένος με κάτι δικά μου προβληματάκια οπότε ίσως να επηρέασε κ αυτο΄.
Ελπίζω να βοήθησα με τα σχόλια κ να περάσετε καλά κατά την επισκεψή σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K