Ανάποδες χθες το απόγευμα... τσάντα δύο ρούχα και Χανιά σήμερα το πρωί....το απόγευμα μια βόλτα από το στενό... Μαίρη.... θεωρώ ότι είναι ο ορισμός της λέξης μιλφ... ωραίο σώμα.... αδύνατη...(όχι όσο η Ντανιέλα αυτή είναι σε κατηγορία skinny...) φοβερή (τουλάχιστον σε μένα..) συμμετοχή... σε κάθε περίπτωση αξίζει το 30αρι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μια Τάνια ήταν εκεί πριν κάνα μήνα.. μια αδύνατη..παλι αυτή θα έρθει?Ettore έχουμε φωτογραφίες από την κοπέλα που θα έρθει στο 11? Έμαθα ότι θα έρθει κοπέλα με το όνομα Τάνια, υπάρχει υλικό??
Υπάρχει ενημέρωση για τα studio απο ιστοσελίδα, *****.comΜια Τάνια ήταν εκεί πριν κάνα μήνα.. μια αδύνατη..παλι αυτή θα έρθει?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ποια στούντιο?Υπάρχει ενημέρωση για τα studio απο ιστοσελίδα, *****.com
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Για τα "studio" 3, 11, 14Ποια στούντιο?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Η Τάνια του 11 τελικά είναι αυτη που δούλευε κάνα μήνα πριν?
Δυστηχώς η μινώος δεν είναι όπως παλιά..αλίκη,όλγα,σαμπίνα,αννίτα κτλ δεν νομίζω να ξανάρθουν..όσον αφορά τις καινούριες τίμια επιλογή είναι η μαίρη ψηλή ξανθιά πολύ καλές υπηρεσίες και άντζελα με την οποία έχω πάει πολλές φορές..
Μάλλον αυτή εννοεί..πίπα τρομερή υγρή ακάποτη αλλά στο σεξ δεν λέει..υπερβολικά λεπτή…Η Τάνια του 11 τελικά είναι αυτη που δούλευε κάνα μήνα πριν?
ΝαιΗ Τάνια του 11 τελικά είναι αυτη που δούλευε κάνα μήνα πριν?
Συνημμένα
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Όχι μόνο αυτό..να πάνε τις τιμές στο 20 άρικο...και θα ανέβει κατακόρυφα η επισκεψιμότητα...τωρα ο άλλος το σκέφτεται να δώσει ένα 50αρι για μέτριες υπηρεσίες..δηλαδή για ένα γλειφομούνι η Άντζελα χρέωνει από 10 ευρω επιπλέον και πάνω...ε όχι...το 69 επίσης γιατί να είναι στα έξτρα...οι περισσότερες κοπέλες εκεί στο στενό έχουν δουλέψει και Αθήνα...που στο 20αρικο είναι φουλ πρόγραμμα...και ξέρουν....εδώ δηλαδή τι?....έχουμε τράπεζες καβατζα?..να δίνουμε πενηνταρικα για ένα 69?...
Εγώ προτείνω μποϊκοτάζ....
Κανένας για καιρό αρκετό μέχρι να βάλουν μυαλό....βαρεστε καμιά μαλακία να φύγει η ανάγκη.
Κανένας για καιρό αρκετό μέχρι να βάλουν μυαλό....βαρεστε καμιά μαλακία να φύγει η ανάγκη.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι..άμα ποτέ πήγαινε στο 20αρικο θα πήγαιναν όλοι οι πακιστανοί και οι βρωμιάριδες..οπότε μια χαρά είμαστε κι έτσι..μην γίνουμε και μεταξουργείο…Όχι μόνο αυτό..να πάνε τις τιμές στο 20 άρικο...και θα ανέβει κατακόρυφα η επισκεψιμότητα...τωρα ο άλλος το σκέφτεται να δώσει ένα 50αρι για μέτριες υπηρεσίες..δηλαδή για ένα γλειφομούνι η Άντζελα χρέωνει από 10 ευρω επιπλέον και πάνω...ε όχι...το 69 επίσης γιατί να είναι στα έξτρα...οι περισσότερες κοπέλες εκεί στο στενό έχουν δουλέψει και Αθήνα...που στο 20αρικο είναι φουλ πρόγραμμα...και ξέρουν....εδώ δηλαδή τι?....έχουμε τράπεζες καβατζα?..να δίνουμε πενηνταρικα για ένα 69?...
Οι παλιοί θυμούνται, Αλεξία, Λολίτα, Έλενα (ξανθιά Βουλγάρα ( μουναρος) Όλγα, Σαμπίνα, τώρα έχει καταντήσει παρακμή, αν σταματήσουμε εμείς, θα πηγαίνουν μόνο οι παππούδες και οι Πακιστανοί,η απόλυτη παρακμή, άντε μπας και φέρουν ωραία κορίτσια, παλιά υπήρχαν επιλογές
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μασαζ-Χανιά
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΗ ! ΕΥΕΞΙΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !! ΑΠΩ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ 19:00....ΚΕ ΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΝΙΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ..ΜΟΝΩ ΣΤΩ ΤΕΛΕΦΟΝΩ....τελ..-6973978321
kanesex.com
Έχει πάει κάποιος συναγωνιστής?
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα έχει κανείς άποψη για τις αγγελίες στο κάνε σεξ αξίζει καμία?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K