You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Θα έχουμε καμία νέα άφιξη ή παλιά αυτές τις μέρες ή θα μας φάει το χειρογλύκανο?
Θα κάνει δουλειά το χέρι βλέπω,η μινοως πάει κατά διαόλου, πολύ παρακμήΘα έχουμε καμία νέα άφιξη ή παλιά αυτές τις μέρες ή θα μας φάει το χειρογλύκανο?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Εμφάνιση???για κάνε μια περιγραφή.Πέρασα μια βόλτα. Το μόνο που είδα να έχει αλλάξει ήταν μια ΜΕΡΗ στο 3. Έχει κάποιος υποψην ?
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Δεν είχα χρόνο παίχτη μου να μπω σορυ.Εμφάνιση???για κάνε μια περιγραφή.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Οκ οποίος τη δει ας κάνει μια περιγραφή...αδύνατη γεματούλα???Δεν είχα χρόνο παίχτη μου να μπω σορυ.
Poutaniaris7
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2019
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
ΔαγκωτοΡε τι γίνεται? Έκανα μια βόλτα τις προάλλες στην γειτονιά. Γεμάτο πακι. 10 πακι και τίποτα άλλο. Τα κορίτσια χαλιά. Μεταβολή και δρόμο. Τη χάσαμε την γειτονιά. Και κουβαλάνε αρρώστιες αυτοί. Μήπως να ψηφίσω τον Ηλία?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Πριν λίγο..
3...Η Μέ(αι)ρη.ξανθιά μιλφ αδύνατη λίγο ατσούμαλο σώμα.. πρώτη μέρα..
Στο 11 όροφος η ειρήνη..ξανθιά ρωσσιδα ομορφούλα κοντή λίγα πιασίματα και..έχει δοκιμαστεί με μέτριες προς καλές εντυπώσεις.
Στο 15 κλασσικά ή Βανέσσα πολύ καλές υπηρεσίες αλλά βαριομαστε τα ίδια και τα ίδια.
Στο 14 επέστρεψε η Αναστασία ξανθιά Ουκρανή με μεγάλα χείλη ωραίο κωλο στα 4 ..έχει δοκιμαστεί με κακές εντυπώσεις
Πιο δίπλα στο Αντζελόσπιτο ήταν η Βανέσα που μετονομάστηκε σε Καίτη με το που αποχώρησε η μουναρα Καίτη από το 3 πριν μερικές βδομάδες... μήπως πιάσει κάνα πελάτη λόγω καλών κριτικών της Καίτης...αλλά μπαααα... άκυρη εντελώς.
Στο τέλος της παρόδου κλασσικά το "απεριποιητο"μόνιμα Σοφάκι...βαψου λίγο βρε κοπέλα μου βάλε κανα σέξυ εσώρουχο μη παρουσιάζεσαι τόσο χύμα..
Αυτά.
Στο 11 όροφος η ειρήνη..ξανθιά ρωσσιδα ομορφούλα κοντή λίγα πιασίματα και..έχει δοκιμαστεί με μέτριες προς καλές εντυπώσεις.
Στο 15 κλασσικά ή Βανέσσα πολύ καλές υπηρεσίες αλλά βαριομαστε τα ίδια και τα ίδια.
Στο 14 επέστρεψε η Αναστασία ξανθιά Ουκρανή με μεγάλα χείλη ωραίο κωλο στα 4 ..έχει δοκιμαστεί με κακές εντυπώσεις
Πιο δίπλα στο Αντζελόσπιτο ήταν η Βανέσα που μετονομάστηκε σε Καίτη με το που αποχώρησε η μουναρα Καίτη από το 3 πριν μερικές βδομάδες... μήπως πιάσει κάνα πελάτη λόγω καλών κριτικών της Καίτης...αλλά μπαααα... άκυρη εντελώς.
Στο τέλος της παρόδου κλασσικά το "απεριποιητο"μόνιμα Σοφάκι...βαψου λίγο βρε κοπέλα μου βάλε κανα σέξυ εσώρουχο μη παρουσιάζεσαι τόσο χύμα..
Αυτά.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 647
- Πόντοι
- 81
Δηλαδή αν είχες 30 να δώσεις που θα τα έδινες ? Την ειρήνη την έχω δει...σώμα σακούλιασμενο, σοφακι αν είναι αυτή που έχω πάει είναι μια με σακούλιασμενο στήθος και πρόσωπο από το alien 3. Τις άλλες δεν τις γνωρίζω ποια θα προτιμούσες?Πριν λίγο..
Αυτά.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Καμιά πλέον από όλες αυτές...ίσως τη Βανέσσα στο 15 που περνάω μόνιμα καλά...ποτέ δεν έχω περάσει άσχημα μαζί της..πολύ ευχάριστο κορίτσι.... τώρα αν επιστρέψει η Αγάπη στάνταρ θα τη ξαναπάρω για τις βυζάρες της επειδή δίνει βαθιά γλωσσοφιλα και μου αρέσει το σώμα της.Δηλαδή αν είχες 30 να δώσεις που θα τα έδινες ? Την ειρήνη την έχω δει...σώμα σακούλιασμενο, σοφακι αν είναι αυτή που έχω πάει είναι μια με σακούλιασμενο στήθος και πρόσωπο από το alien 3. Τις άλλες δεν τις γνωρίζω ποια θα προτιμούσες?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Στο kanesex δυστυχώς όλες σχεδόν είναι Ηράκλειο...πολλές μασατζουδες και μιλφαρες....
Poutaniaris7
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2019
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Η θα βρούμε γκόμενα δηλαδή, η θα γίνουμε φανατικοί μαλάκεςΠριν λίγο..
Αυτά.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ναι δε παλεύεται έτσι η φάση εκεί πέρα στη πάροδο..και ζητάνε και 50 ευρώ για κάτι έξτρα...έλεος δηλαδή...Η θα βρούμε γκόμενα δηλαδή, η θα γίνουμε φανατικοί μαλάκες
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Η τζασμιν είχε κλειστά.Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη
2 - Καίτη