Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Όχι.Ettore η Αντζελα μια όμορφη Ελληνίδα που έρχεται απο Ηράκλειο είναι εκεί??
Όχι.Ettore η Αντζελα μια όμορφη Ελληνίδα που έρχεται απο Ηράκλειο είναι εκεί??
Τζενη λατίνα υπηρεσίες;;
εχει πάει κανείς ξέρουμε κάτι?Giulia 6999153114
Kopela 20 hronon protifora stin poli sas pareme na perasume telia 6999153114kanesex.com
Νικόλ Αλίκη ΑιμιλίαΗ Τζένη δεν θα πάει σε μπουρδέλο με 30€. Στο διαμερισμα που νοικιάζει θα παίρνει το 100αρι της, και θα το απολαμβάνει κιόλας. Δε νομίζω να τη δούμε ποτέ στη Μίνωος.
Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα υπήρχαν τρομερές κοπέλες (Τζοβανα , Μαρία Ψηλή, Άντα, μια άλλη κουκλάρα στο 5) που πραγματικά δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλεξεις. Τώρα όσο πάει και οι επιλογές περιοριζονται, ειδικά με τη λογική της αλυσίδας που θέλει ακριβά έξτρα. Με 50-70€ στον πηδο, σε σπρώχνουν στις "ανεξάρτητες"
Η Αλίκη δεν ήταν η κουκλάρα, αλλά είχε υπηρεσίες άλλου επιπέδου.αλικη και αιμιλια σκυλια γιαα τρελα γαμησια!!!!η μαρια η ψηλη ααααααλλη μουναρα!να προσθεσω σκαρλετ και ολγα πολυ καλες ..
Η Μαρία η ψηλή ήταν για κούπα champions league.αλικη και αιμιλια σκυλια γιαα τρελα γαμησια!!!!η μαρια η ψηλη ααααααλλη μουναρα!να προσθεσω σκαρλετ και ολγα πολυ καλες ..
Δεν βλέπω να ρίχνουμε με τέτοια σαπιλα...που παίζει.Πάροδος Μίνωος σήμερα Πέμπτη
2 - εκτός λειτουργίας
3 - Σοφία
6 - Βικτώρια
9 - Τζασμιν
11 - Ειρήνη
13 - εκτός λειτουργίας
14 - Άντρεα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι
50€ με κωλο ? Αυτή λες καλύτερα ή Τζένη λατινα ? Μπράβο για το review.λοιπόν πριν λιγο γυρισα απο την ροξυ που εχει αγγελία στο κανε σεξ... κορίτσι μπαμπατσικο με βυζαρες ατελείωτες .. 50 ευρω η συνάντηση.. πιπα ακα υπέροχη υγρη με περιποίηση γυρω περιοχή.. και γουστάρει το έντονο γαμηση απο κολο.. δεν ηταν οτι πιο θερμο .. δεν δίνει φιλιά.. αλλα θα ξαναπήγαινα..
Μη κάνε μια προσφορά...έχουμε Black Friday.Καλημέρα εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Πάντα έχω πει ότι η χειρότερη δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση δεν το λέω ενοχλημένη γιατί εμένα θα με προσβάλλει αυτός που μπορεί και όχι αυτός που θέλει, είμαι όπως είμαι ακριβώς στης φωτογραφίες που ανεβάσω και γενικά ούτε την ηλικία μου δεν κρύβω με ένα πόδι στα 40 μου πλέον όλα είναι φανερά νιώθω πολύ όμορφα και γενικά τα έχω βρει με τον εαυτό μου και πλέον εδώ και αρκετό καιρό μπορώ να επιλέξω με ποιόν ναι και με ποιον όχι θέλω να βρεθώ ερωτικά χωρίς να προσβάλλω κανέναν, σέβομαι γενικά όλες τις γυναίκες που για τον Α ή Β λόγο κάνουν αυτή την δουλειά άλλες είναι για τα αλώνια και άλλες για τα σαλόνια, σίγουρα δεν έχω την απαίτηση να είμαι τις αρεσκείας όλον αλλά στα χέρια μου είναι όμως να με σέβονται και να εκτιμήσουν αυτά που κάνω και προσφέρω.
Εν κατά κλειδί " ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ " δεν ξέρει τι σου επιφυλάσσει η μοίρα, δεν γνωρίζω αν κάποτε θα έρθει και εμένα η σειρά και βρεθώ σε αυτόν τον χορό γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή αλλά θεωρώ οι υπηρεσίες μου δεν είναι σε αυτό το επίπεδο.
Να έχετε ένα όμορφο μεσημέρι δεν ήθελα να σας κουράζω αλλά αυτά είχα να πω.
Καλά βόλια.
Για στείλε λινκ..δε τη βρίσκω.λοιπόν πριν λιγο γυρισα απο την ροξυ που εχει αγγελία στο κανε σεξ... κορίτσι μπαμπατσικο με βυζαρες ατελείωτες .. 50 ευρω η συνάντηση.. πιπα ακα υπέροχη υγρη με περιποίηση γυρω περιοχή.. και γουστάρει το έντονο γαμηση απο κολο.. δεν ηταν οτι πιο θερμο .. δεν δίνει φιλιά.. αλλα θα ξαναπήγαινα..
Για στείλε λινκ..δε τη βρίσκω.
Αξίζει?? Τι προσφέρει?
Σωραίος!!!!+306996365558
Προσφέρουμε γλυκές στιγμές, αξέχαστες στιγμές σε κυρίους κάθε ηλικίας που επιλέγουν να περάσουν ζεστό χρόνο μαζί μας, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες και τις φαντασιώσεις όσων θέλουν τρυφερές πινελιέςkanesex.com