Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Είναι γνωστό το όλο θέμα με την συγκεκριμένη  κοπέλα , χαλάει την φήμη του συγκεκριμενου σπιτιού .

Η Μάγια μου είπε ότι κατάγεται από την Βουλγαρία. Εμφανισιακά είναι κοντή έχει σκούρο δέρμα και το δεξί της χέρι κοσμούν 2-3 τατουάζ. Όμορφο στρογγυλό μουτράκι. Τα μαλλιά της είναι μαύρα μακριά και τα είχε πιάσει κότσο. Εχει φυσικό συμετρικό γεμάτο στήθος 2.5ρι και καλοσχηματισμένο κώλο . Η ηλικία της είναι 25+ Στο σαλόνι παρουσιάστηκε φορώντας ένα μαύρο εσώρουχο, χωρίς στηθόδεσμο, αφήνοντας σε κοινή θέα το καλοσχηματισμένο στήθος της. Εντύπωση μου έκαναν τα gladiator ψηλά πέδιλα, με λουριά  που έφταναν μέχρι το ύψος των γονάτων και δεν τα έβγαλε στην διάρκεια του αγώνα. Ειπώθηκε  ότι η κοπέλα κάνει full πρόγραμμα με 50€,  εννοώντας πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό. Αυτά που  με ξενέρωσαν με το που ήρθε στο δωμάτιο ήταν η αφόρητη τσιγαρίλα που μύριζε από πάνω μέχρι κάτω, η βαριά  Βουλγαρική προφορά της  και η βιασύνη της να μου περάσει το προφυλακτικό χωρίς καν να προσπαθήσει να με ερεθίσει με τον οποιοδήποτε  τρόπο. Όταν της έκανα την παρατήρηση ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα για να μου φορέσει το προφυλακτικό, δυσανασχετησε!
Καμία ανταπόκριση σε χάδια και φιλιά. Ψεύτικα βογγητά κατά την διάρκεια της συνεύρεσης  του τύπου  " είμαι δυσκοίλια και δεν μπορώ να χέσω" . Μου επέτρεψε να δακτυλοσκοπήσω και να γλύψω το μουνί της το οποίο ήταν φρέσκο ξυρισμένο και υγρό, προφανώς από την χρήση λιπαντικού τζέλ. Καλή πίπα βαθιά χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της. Αρχίδια δεν έγλυψε και έδειξε άλλη μια φορά την δυσαρέσκεια  της όταν της το ζήτησα σαν να την πρόσβαλα. Δεν ειχε προβλημα στο να μου διαθέσει όσο χρόνο χρειαζόμουν μέχρι να τελειώσω ούτε στις εναλλαγές στάσεων,  παίρνοντας  την σωστή θέση, βοηθώντας  την ολοκληρωτική  διείσδυση.
Ήθελα να με κάνει να τελειώσω με στοματικό  αλλά μετά  που το έβαλα στο μουνί της δεν δέχτηκε να το ξαναπάρει στο στόμα της,  ούτε είχε δεύτερο προφυλακτικό προκειμένου να το αντικαταστήσει και να με ικανοποιήσει.

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
Επισκεψη στη ολγα σημερα..η γυναικα ειναι αρχοντικο μουνι με υποδέχτηκε με το δίχτυ της φωτο κοινωνικοτατη στο του σεξ πολυ κοινωνικη και αισθησιακη γυναικα με τα ολα της και στασεις οτι ηθελες και προστυχολογα και τα παντα..για μενα θα γινει στανταρακι..αποψη μου προσωπική παντα!

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.336

index.php
[size=20pt[/URL]]
P a p a r a z z i [/size]

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272077.msg8240056#msg8240056]
05d3304f6ed86480b6eaf90604f03464ac8e5665_hq.gif
[/url]

Powdered by Maria, Alexia, Olga

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου οι κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ της Κυριακής, 25/3/2018, θα μεταφερθούν και θα διεξαχθούν το Σάββατο, 24/3/2018, μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.

Διαβάστε το www.opap.gr/press-reportsj?p_p_id=ArticleListPortlet_INSTANCE_28mUgiZ6ozWd&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&_ArticleListPortlet_INSTANCE_28mUgiZ6ozWd_pageMode=closeup&_ArticleListPortlet_INSTANCE_28mUgiZ6ozWd_articleId=331021] δελτίο τύπου εδώ[/url]

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.336

Πάροδος Μίνωος σήμερα Κυριακή

Δεύτερη απογευματινή βάρδια 16:00-24:00

Y1VZ.gif

Φλωρί στο 3

Σόνια στο 9

Όλγα στο 7

Νικόλ στο 10

Βίκη στο 4

Έυα στο 49

Μάγια στο 6

Τάνια στο 15

Άντζελα στο 13

Σαμπίνα στο 14

Αννίτα στο 11 New

xania2.jpg

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Λόγω απουσίας της Μαρίας ο www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=100621] rimondi[/url] πραγματοποιήσε το ραντεβού του
Χανιά FreeFuck VIP με την Όλγα και σύντομα θα ανεβάσει αξιολόγηση

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=267404.0;attach=996214[/img[/URL]]
[img]https://thumbs.gfycat.com/BitesizedCleverDog-max-1mb.gif
Πότε γυρίζει το Μαράκι?

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480
Μία μέρα  μετά τους δυνατούς νοτιάδες πήγα στα Χανιά για να <πάρω> το έπαθλο του FREE FUCK που είχα κερδίσει.
Κανονικά το βραβείο το έδινε η Μαρία στο 17 αλλά επειδή δεν δούλευε αυτές τις μέρες προσφέρθηκαι από την Ολγα. Την είχα ξαναδεί πριν 2 χρόνια στο ίδιο σπίτι κ είχα γράψει κ κριτική.
Να πω ότι είναι ψηλή με πολύ όμορφα μάτια ωραίο σώμα κ γενικά μία γυναίκα που τραβάει την προσοχή.
Μου είχε κάνει εντύπωση τότε ότι είχε ένα αυστηρό δασκαλίστικο ύφος σε όλη τη διάρκεια της συνέυρεσης παρόλαυτα όμως  το σεξ μαζί της ήταν ωραίο. ¨Εχοντας στο μυαλό  την προηγούμενη εμπειρία ανέβηκα τα σκαλιά του 7 καιμου άνοιξε η ευγενική τσατσα. ¨Ηρθε κ η κοπέλα , έδωσα το χαρτάκι για τη δωρεάν υπηρεσία κ πέρσα στο δωμάτιο. Αυτή τη φορά η ¨Ολγα δεν είχε καθόλου το αυστηρό ύφος ήταν ευγενέστατη κ πολύ  φιλική. Επεδή πήγα στα Χανιά αμέσως μόλις σχόλασα είχα κάτι προβληματάκια με τη στύση αλλά είχε όλη την καλή διάθεση να με βοηθήσει να το ξεπεράσω όπως κ έγινε.

Ξεκίνησε  με πολλά χάδια σκαστά φιλάκια στο σώμα , ισπανικό ενώ η πίπα της ήταν πάρα πολύ καλή.Δεν έδειξε καθόλου να δυσνασχετεί επειδή άργησα να ξεκινήσω κ με  βοήθησε αρκετά. Από στάσεις ξεκινήσαμε με το να είναι αυτή απο πάνω ενώ στη συνέχεια την γύρισα στην κλασσική στάση καθώς κ στα τέσσερα όπου κ τελείωσα.
Σε γενικές γραμμές έμεινα πιο ευχαριστημένος απο την προηγούμενη φορά , είχε περισσότερη διάθεση κ γι αυτό της έβαλα κ  καλύτερο βαθμό.
Φυσικά κ προτείνω επίσκεψη στην Ολγα αφού κ γω θα την επισκεφτώ ξανά σίγουρα.

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
1.002
Πόντοι
311

Stories

Νέο!