Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Για την Μάγια γράφεις που αυτές τις μέρες είναι στην πάροδο Μίνωος 6;...Σαν επίλογο θα γράψω ότι γενικά ήταν μία μέτρια εμπειρία.
Έχεις ανεβάσει αξιολόγηση;
Για την Μάγια γράφεις που αυτές τις μέρες είναι στην πάροδο Μίνωος 6;...Σαν επίλογο θα γράψω ότι γενικά ήταν μία μέτρια εμπειρία.
Πατήστε πάνω στο όνομα της κοπέλας για περισσότερες πληροφορίες
Χανιά, χαλαρωτικό μασάζ https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/xalarotiko-masaz-6994192019_i232498] Βικτώρια [/url]
http://[URL unfurl="true"]www.bananek.cz/data/blog/source/46.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Παρόλα αυτά βλέπω ότι χθές ανανέωσε την αγγελία....ούτε φωνή ούτε ακρόαση την έχω πάρει πάνω από 10 τηλέφωνα. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
Για την Μάγια γράφεις που αυτές τις μέρες είναι στην πάροδο Μίνωος 6;
Έχεις ανεβάσει αξιολόγηση;
Παρόλα αυτά βλέπω ότι χθές ανανέωσε την αγγελία.
Που λέω έγω ότι πρέπει να κάνει επιλογήΑπό ότι λες πρέπει να κάνει επιλογή αλλά με τη κριτήρια αφού δεν με ρώτησε τίποτα μα τίποτα
Μετά την παρατήρηση που σου έγινε από τον www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=8184] antisthenis[/url] στην τελευταία αξιολόγηση που ανέβασες και αφορά την Άννα, χλωμό το βλέπω να εγκριθεί.Είναι για Έγκριση
Πριν δύο ώρες έσκασε... Το κορίτσι δεν έχει δικό του χώρο, είναι άστεγο. Θέλει 40 για πίπα. Πρέπει να έχει μεγαλο ταλέντο στα χείλη, από ότι δείχνει στην φωτό.Ωχ! Τι έχουμε εδώ; πληροφορίες κάνεις; φαίνεται δυνατό!
Μηπως ειναι καμια τρανς..? ;)Πριν δύο ώρες έσκασε... Το κορίτσι δεν έχει δικό του χώρο, είναι άστεγο. Θέλει 40 για πίπα. Πρέπει να έχει μεγαλο ταλέντο στα χείλη, από ότι δείχνει στην φωτό.
Μετά την παρατήρηση που σου έγινε από τον www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=8184] antisthenis[/url] στην τελευταία αξιολόγηση που ανέβασες και αφορά την Άννα, χλωμό το βλέπω να εγκριθεί.
Σε εκκρεμότητα για έγκριση είναι και η τελευταία κριτική σου για την Αλεξία.
Δεν ξέρω αν έφυγε από τα Χανιά. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό το χρονικό διάστημα δεν δουλεύει στην πάροδο Μίνωος.Η ΑΝΝΑ εφυγε απο χανιά;