You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα υπάρχει τπτ καλό...;;;; Πιξαμε ρε μορτες
Όποιος θέλει π.μ
Μην είστε μοναχοφαγαδες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όποιος θέλει π.μ
Μην είστε μοναχοφαγαδες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
nikosxania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2020
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
και εγω απο τα ιδια αν ξερει καποιος α κατι ας στειλει εστω πμ .ευχαριστω
nikosxania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2020
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
λολα σουδα θα το βρεις στο κανε σεξ, μην περιμενεις και πολλα ,μπορει να σου πει ελα και μετα που θα φτασεις να μην σηκωνει τηλ.
καλο σωμα αλλα απο κει και περα τιποτα αλλο,με τοση δουλεια ξεπετα.
το μονο που θα μας σωσει κανενα ντελιβερυ απο τα σπιτακια αλλα δεν.
μαλλον χειρωνακτικα στα γεραματα.
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Βρε συναγωνιστές διαβάζω για Λόλα στη Σούδα, για άλλη στη Χαλέπα. Δώστε καμιά πληροφορία ή κάνα τηλέφωνο για καμιά κοπέλα έστω και σε π.μ. γιατί θα μας στρίψει σε λίγο. Δεν πάμε που δεν πάμε πουθενά.
Καλησπέρα φίλε στο thread Massage έχω ανεβάσει την εμπειρία μου με τη Λόλα πριν λίγο καιρό. Δες το και αν θες κάτι στείλε μου PM. Ευχαριστώ
nikosxania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2020
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
επιβεβαιωνω τον ακορεστο και εχω την ιδια αποψη, εαν καποιος α εχει κατι κατα νου ας μας γραψει πμ ευχαριστω ,και καλα χριστουγεννα
λολα σουδα θα το βρεις στο κανε σεξ, μην περιμενεις και πολλα ,μπορει να σου πει ελα και μετα που θα φτασεις να μην σηκωνει τηλ.
Καλησπέρα φίλε στο thread Massage έχω ανεβάσει την εμπειρία μου με τη Λόλα πριν λίγο καιρό. Δες το και αν θες κάτι στείλε μου PM. Ευχαριστώ
Ευχαριστώ παιδιά.
Διαγραμμένο μέλος 178926
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους...Νεκρα μεγαλη πλάκωσε...Συναγωνιστες ειδα σημερα στην Αποκορώνου ενα υπεροχο μελαμψο τεμαχιο μεσαιου υψους καλοσχηματισμενο με τατουαζ πολλα σε χερι και ποδι....Με σορτσακι υπερκοντο και φανελακι στενο που διεγραφε τα δυο τεραστια βουνα της με τις δυο τεραστιες κορυφες...Ειχε αποφασισει το κοριτσι να μην φορεσει σουτιεν και μαλλον ουτε κατω...(Φανταστηκα στην πεινα μου επανω)...Εχω μια αισθηση οτι ισως ειναι του επαγγέλματος...Αν γνωριζει καποιος κατι...Ας δωσει καποια πληροφορια...Εστριβε από Μπονιαλη...
Για την Λολα προσωπικα δεν εχω γνωμη...Την επισκεφτηκα αλλα δεν ολοκληρωθηκε η συναντηση γιατι ο χωρος με απογοητευσε πολυ...Θα προσπαθησω ξανα ομως μαλλον γιατι εχει πεσει πεινα μεγαλη...
Για την Ευα στον Αγιο Νεκταριο έχω να πω οτι τις τρεις φορε που πηγα εμεινα ιδαιιατερα ευχαριστημενος...Μασαζ χαλαρο και μαστορισσα στην πεολειχια...Ασε που μου εδεινε μια εντυπωση οτι την γουσταρει την ψ--η...Αυτα
Καλη συνεχεια σε ολους και κουραγιο
Για την Λολα προσωπικα δεν εχω γνωμη...Την επισκεφτηκα αλλα δεν ολοκληρωθηκε η συναντηση γιατι ο χωρος με απογοητευσε πολυ...Θα προσπαθησω ξανα ομως μαλλον γιατι εχει πεσει πεινα μεγαλη...
Για την Ευα στον Αγιο Νεκταριο έχω να πω οτι τις τρεις φορε που πηγα εμεινα ιδαιιατερα ευχαριστημενος...Μασαζ χαλαρο και μαστορισσα στην πεολειχια...Ασε που μου εδεινε μια εντυπωση οτι την γουσταρει την ψ--η...Αυτα
Καλη συνεχεια σε ολους και κουραγιο
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
σιγουρα κανεις δεν ξέρει, μια ιεροδουλη που εχω επαφες μου ειπε μεχρι της 15 μαρτιου θα ανοιξουν αν ολα πανε καλα με την πανδημια.Ξέρει κάποιος αν και πότε θα ανοίξουν πάλι οι οίκοι ανοχής????
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Με σκούφο ή χωρις..?Για την Ευα στον Αγιο Νεκταριο έχω να πω οτι τις τρεις φορε που πηγα εμεινα ιδαιιατερα ευχαριστημενος...Μασαζ χαλαρο και μαστορισσα στην πεολειχια...Ασε που μου εδεινε μια εντυπωση οτι την γουσταρει την ψ--η...Αυτα
Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Καλημέρα μωράκια μου, καλή χρονιά να έχετε όλοι ελπίζω να είστε όλοι καλά. Απο την Κυριακή 24 Ιανουαρίου θα βρίσκομαι κοντά σας για 5 μέρες.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Καλησπέρα σας δώστε καμία πληροφορία για την Εύα στον Άγιο Νεκτάριο που μπορούμε να τη βρούμε
Στον Άγιο Νεκτάριο ??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K