Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282
@cabc13# γράψε σωστά το όνομα της κοπέλας, βάλε το λινκ της αγγελίας η αναδημοσιεύσε μια φωτογραφία της, για να καταλάβουν όλοι σε ποια αναφέρεσαι.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
Καλημέρα υπάρχει τπτ καλό...;;;; Πιξαμε ρε μορτες
Όποιος θέλει π.μ
Μην είστε μοναχοφαγαδες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:wink:

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
και εγω απο τα ιδια αν ξερει καποιος α κατι ας στειλει εστω πμ .ευχαριστω

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σημερα περασα μπουρδελοτσαρκα. Σαν τα σαλογκαρια ειχαμε ξεμυτισει τυχαιοι μυστες, μπας και βρουμε κανα μπουρδελο χωρις λουκετο. Μάταια....

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Βρε συναγωνιστές διαβάζω για Λόλα στη Σούδα, για άλλη στη Χαλέπα. Δώστε καμιά πληροφορία ή κάνα τηλέφωνο για καμιά κοπέλα έστω και σε π.μ. γιατί θα μας στρίψει σε λίγο. Δεν πάμε που δεν πάμε πουθενά.

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
λολα σουδα θα το βρεις στο κανε σεξ, μην περιμενεις και πολλα ,μπορει να σου πει ελα και μετα που θα φτασεις να μην σηκωνει τηλ.
καλο σωμα αλλα απο κει και περα τιποτα αλλο,με τοση δουλεια ξεπετα.
το μονο που θα μας σωσει κανενα ντελιβερυ απο τα σπιτακια αλλα δεν.
μαλλον χειρωνακτικα στα γεραματα.

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
433
Πόντοι
26
Δεν παλεύεται η κατάσταση χωρίς την απόλυτη γυναίκα, η Αλεξία μας έχει λείψει πάρα πολύ, να δούμε αν γίνει κάτι και ανοίξουν οι οίκοι ανοχής, μας λείπει πολύ η βασίλισσα

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21
Βρε συναγωνιστές διαβάζω για Λόλα στη Σούδα, για άλλη στη Χαλέπα. Δώστε καμιά πληροφορία ή κάνα τηλέφωνο για καμιά κοπέλα έστω και σε π.μ. γιατί θα μας στρίψει σε λίγο. Δεν πάμε που δεν πάμε πουθενά.

Καλησπέρα φίλε στο thread Massage έχω ανεβάσει την εμπειρία μου με τη Λόλα πριν λίγο καιρό. Δες το και αν θες κάτι στείλε μου PM. Ευχαριστώ

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Για τη λολα εχασα 1 ωρα να με κοροιδευει και μετα να μην σηκωνει τηλέφωνα οταν εφτασα και ξανα μανα τα ιδια, μακρια απο τα γυφτακια...

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
επιβεβαιωνω τον ακορεστο και εχω την ιδια αποψη, εαν καποιος α εχει κατι κατα νου ας μας γραψει πμ ευχαριστω ,και καλα χριστουγεννα

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
λολα σουδα θα το βρεις στο κανε σεξ, μην περιμενεις και πολλα ,μπορει να σου πει ελα και μετα που θα φτασεις να μην σηκωνει τηλ.
καλο σωμα αλλα απο κει και περα τιποτα αλλο,με τοση δουλεια ξεπετα.
το μονο που θα μας σωσει κανενα ντελιβερυ απο τα σπιτακια αλλα δεν.
μαλλον χειρωνακτικα στα γεραματα.

Καλησπέρα φίλε στο thread Massage έχω ανεβάσει την εμπειρία μου με τη Λόλα πριν λίγο καιρό. Δες το και αν θες κάτι στείλε μου PM. Ευχαριστώ

Ευχαριστώ παιδιά.

ch_alavis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
212
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!!

Αν έχει κανείς κάνα καλό τηλεφωνάκι για καμιά καλή περίπτωση τώρα την εποχή της ξηρασίας, ας στείλει π.μ. κι ας μην είναι κάνα μοντέλο. Υγεία σε όλους εύχομαι!

Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους...Νεκρα μεγαλη πλάκωσε...Συναγωνιστες ειδα σημερα στην Αποκορώνου ενα υπεροχο μελαμψο τεμαχιο μεσαιου υψους καλοσχηματισμενο με τατουαζ πολλα σε χερι και ποδι....Με σορτσακι υπερκοντο και φανελακι στενο που διεγραφε τα δυο τεραστια βουνα της με τις δυο τεραστιες κορυφες...Ειχε αποφασισει το κοριτσι να μην φορεσει σουτιεν και μαλλον ουτε κατω...(Φανταστηκα στην πεινα μου επανω)...Εχω μια αισθηση οτι ισως ειναι του επαγγέλματος...Αν γνωριζει καποιος κατι...Ας δωσει καποια πληροφορια...Εστριβε από Μπονιαλη...

Για την Λολα προσωπικα δεν εχω γνωμη...Την επισκεφτηκα αλλα δεν ολοκληρωθηκε η συναντηση γιατι ο χωρος με απογοητευσε πολυ...Θα προσπαθησω ξανα ομως μαλλον γιατι εχει πεσει πεινα μεγαλη...

Για την Ευα στον Αγιο Νεκταριο έχω να πω οτι τις τρεις φορε που πηγα εμεινα ιδαιιατερα ευχαριστημενος...Μασαζ χαλαρο και μαστορισσα στην πεολειχια...Ασε που μου εδεινε μια εντυπωση οτι την γουσταρει την ψ--η...Αυτα

Καλη συνεχεια σε ολους και κουραγιο

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
433
Πόντοι
26
Ξέρει κάποιος αν και πότε θα ανοίξουν πάλι οι οίκοι ανοχής????

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ξέρει κάποιος αν και πότε θα ανοίξουν πάλι οι οίκοι ανοχής????
σιγουρα κανεις δεν ξέρει, μια ιεροδουλη που εχω επαφες μου ειπε μεχρι της 15 μαρτιου θα ανοιξουν αν ολα πανε καλα με την πανδημια.

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Για την Ευα στον Αγιο Νεκταριο έχω να πω οτι τις τρεις φορε που πηγα εμεινα ιδαιιατερα ευχαριστημενος...Μασαζ χαλαρο και μαστορισσα στην πεολειχια...Ασε που μου εδεινε μια εντυπωση οτι την γουσταρει την ψ--η...Αυτα
Με σκούφο ή χωρις..? :wink:

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας δώστε καμία πληροφορία για την Εύα στον Άγιο Νεκτάριο που μπορούμε να τη βρούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom