Επίσκεψη στο ένα από τα δυο κορίτσια από τον Άγιο Δομήνικο έχω την εντύπωση ότι άκουσα μικρή σημασία έχει. Στο τηλέφωνο ήταν ένας όχι τόσο φανατικός άνδρας αλλά ευγενικός και εξυπηρετικός, το παραμύθι το ίδιο κανονίζεις εκεί υπηρεσίες και τιμή. Απόγευμα λοιπόν πήγα στο μέρος που μου είπε χτύπησα έντονα το κουδούνι γιατί κυκλοφορούν και φαρσέρ και δεν ανοίγουν εύκολα αν δεν επιμένεις. Αφού άνοιξε η πόρτα είδα μια όμορφούλα λεπτή πιτσιρίκα, μου άρεσε και δεν μπήκα στην διαδικασία να αρχίσω τα παζάρια καθώς ήταν ευγενική και δεν ήθελα να την ξενερώσω, 50 ευρώ η τιμή. Φρεσκαρίστηκε και ήρθε στο κρεββάτι όπου του αρνητικό στον χώρο ήταν η τηλεόραση που έπαιζε δυνατά (προφανώς για να καλύπτει τις φωνές του αγώνα) αλλά να ακούς ειδήσεις δεν είναι και το καλύτερο.
Ήρθε από το μπάνιο και ξάπλωσε, πολύ ωραία αίσθηση της επιδερμίδας της αλλά μικρό βυζί όμως το κορμάκι της ήταν να το πιεις στο ποτήρι και οι φώτο στο kanesex την αδικούν. Ξεκίνησε με μια καλή πίπα όπου δεν βιαζόταν και σχεδόν το εξαφάνιζε, κάγκελο σχετικά γρήγορα και στην συνέχεια αγκαλιά και χούφτωμα στο petit κωλαράκι που με είχε φτιάξει ήδη καθώς όση ώρα έγλυφε έπαιζα μαζί του. Φυσικά είχα ήδη αποφασίσει πως έπρεπε να το βάλω στα 4 όπου η αίσθηση και η εικόνα ήταν απίθανη. μετά από κανα 5λεπτο ήθελα να χύσω και άρχισα να σφυροκοπάω χωρίς καμία διαμαρτυρία. Δεν άργησε να έρθει το τέλος. Στην συνέχεια με μωρομάντηλο με καθάρισε. κάτσαμε κανα 10λπετο αγκαλιά και στην συνέχεια την αποχαιρέτισα.
Ευγενική έδειξε να με γουστάρει (προφανώς και δεν με αγάπησε χαχαχααχα) σίγουρα θα ήθελα να ξαναπάω αν και τα 50 δεν βγαίνουν εύκολα (δεν μας κάθεται και κανα στοίχημα).
Μου είπε πως κάνει και duo με την αδερφή της αλλά έλειπε, σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος πως η χημεία ήταν αυτή που έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως με "έπαιξε" καλά από το πρώτο λεπτό.