mr Perfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Την Αλινα στο 10 την εχει δοκιμασει κανεις ? δεν εχω δει κανενα review !
Επιλέγω πρόγραμμα των 40 ευρωπουλαίων με ελεύθερο στοματικό και 69...
Έρχεται η Νικόλ (Νικόλ=Αλίνα) και αφού με ρώτησε τα κλασσικά με ξινισμένο και βαριεστημένο ύφος άφησε να την ψιλοχαιδέψω για 20 δευτερόλεπτα και μετά μου σκούπισε τον πούτσο για να με τσιμπουκώσει...
Χάλια η πίπα της και της λέω να γυρίσει σε 69 μπας και μου σηκωθεί.Ευτυχώς μου φόρεσε καπότα και τότε όντως ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει μιας κ πριν μόνο τσιμπούκι δεν το λες αυτό που έκανε.
Μόλις σκλήρυνα της είπα να γυρίσει στα 4. Μέτριο στήσιμο και ανύπαρκτη συμμετοχή. Πολύ κρέμα και πάλι πονούσε όταν ανέβαζα στροφές
Συνέχεια με ιεραποστολικό αλλά προκοπή δεν είδα. Καλούτσικο στήσιμο αλλά αμέτοχη και με γκριμάτσες πόνου να με ξενερώνουν μαζί με κάτι ακαταλαβίστικα που έλεγε στη γλώσσα της...Όταν την ρωτούσα αν πονάει μου έλεγε οκ και να συνεχίσω
Είχα ψιλοκουραστεί και χοντροξενερώσει και ψιλοιδρώσει από το κλιματιστικό που είχαν αναμμένο ενώ έξω πρέπει να είχε 20 βαθμούς...
Ξάπλωσα κ ξεκίνησε να μου τον παίζει όπου ομολογώ ότι το κατέχει κ ευτυχώς τελείωσα και δεν πήγε τελείως άκλαφτο το 40άρι...
Προσωπικά δεν την προτείνω...κάντε ότι καταλαβαίνετε...
στην Καλαματα μετα το διακοπεσ!απο οτι καταλαβα, η Σκαρλετ ηρθε επισκεψη απο εδω και παει διακοπες
ξερει κανεις αν δουλευει και πουθενα εκτος Χανιων στα διαλλειματα?
Καλησπερα, εγω πιστευω οτι θα εχει ενδιαφέρον... ;)Καλησπερα σασ! την γνομη σασ θα ηθελα παρακαλω!(αν θελετε να πιτε βεβεα!) αν ανιγουμε ενα μαγαζι με ωριμεσ γυνεκεσ 35+ αλλα πολη καλεσ μεσα! να εχει ενδιαφερον? η εχει ειδι γεμιζει ο τοποσ με τετιεσ γυνεκεσ?
αν ανιγουμε ενα μαγαζι με ωριμεσ γυνεκεσ 35+ αλλα πολη καλεσ μεσα! να εχει ενδιαφερον? η εχει ειδι γεμιζει ο τοποσ με τετιεσ γυνεκεσ?
αυτο ειναι σιγουρα!Όρεξη να έχουν και καλή διάθεση, και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον
εχεισ δικιο αλλα για παραδιγμα δεν εχω παρει μια κοπελα στο 11 μονο και μονο λογο ηλικιασ ξεροντασ ομοσ οτι ειναι πολη καλη σε ηπερισιεσ και πιγε στο αλλο μαγαζι και δουλεβε! απλα ερχοντασ σε μασ περιμενετε την Μαρια η Σκαρλετ και δεν βαζω για παραδιγμα την Στεφανια η Ηρα ταταρα η Τζουλια πορνοσταρ και τ.λ.που χρονια σιζιταμε ναρθουνε!35+.. περιεργη φαση πρεπει βασικα να τον ψησεις τον αλλο να μπει μεσα για να δει οτι μετραει η 35αρα για να το κανεις αυτο πρεπει η 35αρα+ να ειναι τρομερο εργαλειο φαση αντζελα για να μπει ο αλλος να δοκιμασει..αλλιως δυσκολο,εκτος κι αν θες το μαγαζι να απευθυνεται αποκλειστικα σε μιλφογαμιαδες..αλλα καντο εικονα στο μυαλο σ εαν στο ενα μαγαζι παιζει μια σαν τη σκαρλετ ή τη μαρια πως πρεπει να ειναι η35+ για να μην μπει ο αλλος στο 25αρι και να μπει στην μιλφαρα..αποψη μ παντα!