dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
κλασικο τσατσο-καλωσορισμα..... ....ρεθεμνος παιζει τιποτα τυπε...?Καλημέρα αγορίνα :-*
κλασικο τσατσο-καλωσορισμα..... ....ρεθεμνος παιζει τιποτα τυπε...?Καλημέρα αγορίνα :-*
Ρε συναγωνιστες, σε τι ξενοδοχεια ερχονται τετοιες τυπισσες; Δεν ειναι επικινδυνο να μας δει κανα ματι; Μικρα ειναι τα Χανια. Δωστε μου τα φωτα σας και τις συμβουλες σας
Πήρα την Σκάρλετ για πρωτη φορα και λέω "ρε γαμώτο, τι έχανα τοσο καιρό"! Πολύ καλή σε εμφάνιση, πολύ καλή και στο κρεββάτι! ( εχω στείλει κριτική)
Πήρα το πλήρες πρόγραμμα των 50 ευρώ και πέρασα...
Πίπα με προφυλακτικό, κώλο δεν γάμησες, την εννοείς "πλήρες πρόγραμμα"
Το περιεχόμενο του προγράμματος και η τιμή του, καθορίζονται, ακόμη, απο την εκάστοτε κοπέλα και δυστυχώς, οχι απο τον πελάτη. Για την συγκεκριμένη, το πλήρες χρεώνεται 50 ευρώπουλα και, πάλι δυστυχώς, δεν περιλαμβάνει ακάποτο ουτε κώλο. Και ετσι ομως, για εμένα, αξιζει τα λεφτά της, αφου περνάς σουπερ!!![color=red[/URL]] asskicker[/color]
Πίπα με προφυλακτικό, κώλο δεν γάμησες, την εννοείς "πλήρες πρόγραμμα"
Για να περάσεις καλά και χωρίς βιασύνη, να επενδυσεις 50 ευρώ σε Αλέξια ή Βικυ ή Σκάρλετ!Γεια σας, αν σας ρώταγα για κοπέλες που δεν βιάζονται αν τελειώσουν αυτήν την στιγμή στη Μινωος, ποιες θα επιλέγατε;