You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
http://[URL unfurl="true"]www.newarrival.in/assets/images/new-arrivals-gif.png[/img[/URL]]
Το Σαββατοκύριακο στην πάροδο Μίνωος 15 καινούργια κοπέλα
[/quote]
Μήπως η κοπέλα έχει δουλέψει και παλιότερα στα Χανιά? Μήπως δεν έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά για δουλειά.
Να υποψιαστώ? ή να κάτσω στ' αυγά μου? Πάντως πολύ λιγουρηδες είμαστε παίδες. Έχουμε το σύνδρομο στέρησης του μουνιού. Η μάλλον του καλού μουνιού.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
[/quote
Δηλαδή ρε παλικάρι με λίγο μπαξίσι θα το έκανες το ψυχικό ε! Μωρέ μπράβο!Ποσο θα μας δίνει η Νικολέτα για να την πηδηξουμε?
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Μήπως η κοπέλα έχει δουλέψει και παλιότερα στα Χανιά? Μήπως δεν έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά για δουλειά.
Να υποψιαστώ? ή να κάτσω στ' αυγά μου? Πάντως πολύ λιγουρηδες είμαστε παίδες. Έχουμε το σύνδρομο στέρησης του μουνιού. Η μάλλον του καλού μουνιού.
Ξέρεις κάτι και δεν μας λές;
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Τι να ξέρω βρε Έκτορα. Υποψιαζόμαστε υπολογίζοντας οοόλοι. Έτσι και γω. Τίποτα δε ξέρω ειλικρινά.Ξέρεις κάτι και δεν μας λές;
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Έχουμε φάει τόσες φόλες, και λέμε δεν πειράζει αν είναι και καμιά μουναρα.Δηλαδή ρε παλικάρι με λίγο μπαξίσι θα το έκανες το ψυχικό ε! Μωρέ μπράβο!
Να πληρώσουμε για να πηδηξουμε ότι περισσεύει από τους οικους της υπόλοιπης Ελλάδας, και να μην είναι και δελεαστικό εμφανισιακά... εγώ λέω ΌΧΙ
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Έχω επανειλημμένως εκφράσει τη γνώμη μου για την ολισθαίνουσα επισκεψιμότητα στη Μίνωος.
Κατά πρώτο και κύριο λόγο φταίει το προσωπικό. Άντε να δουλεύει μια κοπέλα που να πεισθείς να περάσεις δωμάτιο, οι υπόλοιπες δε σε πείθουν.
Σε πάμπολλες περιπτώσεις δε ξεκινάς να πας , πόσο δε μάλλον όταν δε διαμένεις μέσα στη πόλη αλλά στα ευρύτερα όρια του νομού ή σε παρακείμενο Νομό. Κι αν έχει κλειστά κι αυτή???
Τον ήπιαμε όπως λέμε. Γιατί θα μου πείτε!
Γιατί τα σπίτια τα έχουν κάποιοι που τα νοικιάζουν . κάποιοι άλλοι έχουν την επιχείρηση και κάποιες άλλες την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και σε πολλές περιπτώσεις κάποιες (τέταρτες στην αλυσίδα) εργάζονται μέσα. Παλιότερα οι πελάτες ήταν πολλαπλάσιοι και έβγαιναν οικονομικά όλοι. Τώρα? Να γιατί δουλεύουν υπερήλικες κοπέλες μέσα. Γιατί δε βγαίνει το μαγαζί παίδες και αν υποχρεωθούν να φέρουν κοπέλα ... ψωνίζουν από το πιο κάτω ράφι. κλπ.
Αναρωτιέμαι πόσο φταίμε κι εμείς.
5 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως με τα γραφόμενά μας αποτρέπουμε πολλούς ακόμα και να περάσουν μια βόλτα με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν γίνει γαμίκουλες του καναπέ. Σκεφτείτε το.
Συγνώμη για το σεντόνι.
Κατά πρώτο και κύριο λόγο φταίει το προσωπικό. Άντε να δουλεύει μια κοπέλα που να πεισθείς να περάσεις δωμάτιο, οι υπόλοιπες δε σε πείθουν.
Σε πάμπολλες περιπτώσεις δε ξεκινάς να πας , πόσο δε μάλλον όταν δε διαμένεις μέσα στη πόλη αλλά στα ευρύτερα όρια του νομού ή σε παρακείμενο Νομό. Κι αν έχει κλειστά κι αυτή???
Γιατί τα σπίτια τα έχουν κάποιοι που τα νοικιάζουν . κάποιοι άλλοι έχουν την επιχείρηση και κάποιες άλλες την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και σε πολλές περιπτώσεις κάποιες (τέταρτες στην αλυσίδα) εργάζονται μέσα. Παλιότερα οι πελάτες ήταν πολλαπλάσιοι και έβγαιναν οικονομικά όλοι. Τώρα? Να γιατί δουλεύουν υπερήλικες κοπέλες μέσα. Γιατί δε βγαίνει το μαγαζί παίδες και αν υποχρεωθούν να φέρουν κοπέλα ... ψωνίζουν από το πιο κάτω ράφι. κλπ.
Μήπως με τα γραφόμενά μας αποτρέπουμε πολλούς ακόμα και να περάσουν μια βόλτα με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν γίνει γαμίκουλες του καναπέ. Σκεφτείτε το.
Συγνώμη για το σεντόνι.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Είναι στο Βόλο. Studio 33 Κουταρέλια 33 και θα δουλέψει εκεί μέχρι και τις 4- φεβρουαρίου τουλάχιστον, ΄δε νομίζω.Από κάτι που είδα τώρα ίσως να είναι και η Νικολέτα.
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Έχεις δίκιο, αλλά αν δεν γράψουμε την αλήθεια σε πιθανή φόλα που θα φάμε, μπορεί η περιοχή να έχει επισκεψιμοτητα αλλά θα βασιλεύουν οι κουτσες στη χώρα των αναπήρων.Έχω επανειλημμένως εκφράσει τη γνώμη μου για την ολισθαίνουσα επισκεψιμότητα στη Μίνωος.
Συγνώμη για το σεντόνι.
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να γράφουμε όλοι, όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε, για να έρχονται κοπέλες που θα σεβαστούν εμάς και τα χρήματα μας. Με αυτό τον τρόπο, οι 3 πρώτοι κρίκοι θα μπορούν να επιστρέψουν στις παλιές καλές μέρες. Ο κόσμος ψάχνει να γαμησει καλά, και γι αυτό έχουν αυξηθεί οι παράπλευρες απώλειες από κοπέλες που δεν είναι του επαγγέλματος και γαμιουνται επί πληρωμή στα σπίτια τους, και τα μπαράκια που εξωθουν τις εργαζόμενες στη βίζιτα.
*Sorry και για το δικό μου "σεντόνι"
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
arxontas22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα πρέπει να κάτσω και εγω να γράψω κρητικές μια για την Άννα που δεν ξερω μπορεί να ετιχε αλλα πέρασα πολυ καλα και μια για την Τζένη που δεν,δούλεψε στα σπίτια...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Όλες οι αξιολογήσεις για την www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1/listingid:2514/] Άννα [/url]
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=990756[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.1800cartitleloan.com/wp-content/uploads/2017/01/excellent-credit-score-680x453.jpeg[/img[/URL]]
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=990756[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.1800cartitleloan.com/wp-content/uploads/2017/01/excellent-credit-score-680x453.jpeg[/img[/URL]]
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Καλησπέρα πρέπει να κάτσω και εγω να γράψω κρητικές μια για την Άννα που δεν ξερω μπορεί να ετιχε αλλα πέρασα πολυ καλα και μια για την Τζένη που δεν,δούλεψε στα σπίτια...
Δεν έτυχε με την Άννα... πέτυχε!
Ο μέσος όρος από τις αξιολογήσεις που έχει είναι καλός.
Και εγώ έχω περάσει πολύ καλά μαζί της
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Επ' ουδενί δεν αναφερόμουν στις κριτικές που συμφωνώ απόλυτα σ' αυτά που γράφει ο φίλος GioCha.Έχεις δίκιο, αλλά αν δεν γράψουμε την αλήθεια σε πιθανή φόλα που θα φάμε, μπορεί η περιοχή να έχει επισκεψιμοτητα αλλά θα βασιλεύουν οι κουτσες στη χώρα των αναπήρων.
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να γράφουμε όλοι, όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε, για να έρχονται κοπέλες που θα σεβαστούν εμάς και τα χρήματα μας. Με αυτό τον τρόπο, οι 3 πρώτοι κρίκοι θα μπορούν να επιστρέψουν στις παλιές καλές μέρες. Ο κόσμος ψάχνει να γαμησει καλά, και γι αυτό έχουν αυξηθεί οι παράπλευρες απώλειες από κοπέλες που δεν είναι του επαγγέλματος και γαμιουνται επί πληρωμή στα σπίτια τους, και τα μπαράκια που εξωθουν τις εργαζόμενες στη βίζιτα.
*Sorry και για το δικό μου "σεντόνι"
Εγώ περιέγραψα την εικόνα των φίλων του καναπέ.
Που μόνο διαβάζουν και αρέσκονται συνήθως μόνο σε ερωτήσεις του στυλ.
Έχουμε φωτογραφία...
Ποια είναι αυτή...
Που τη βρίσκουμε...
Προσπαθούν να δημιουργήσουν την εικόνα από εδώ μάλλον και στο τέλος καταλήγουν στο... α καλά δε πάω.
Και φυσικά δεν τούς κατηγορώ ε!Μιλώ για τη κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Άλλωστε το έχω κάνει κι εγώ.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
http://[URL unfurl="true"]www.imagesbuddy.com/images/01/2013/03/hanged-heart-anti-valentines-glitter.gif[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=995740[/img[/URL]]
[size=20pt][color=purple]Άνοιγμα συμμετοχών[/color] [color=red]14 Φεβρουαρίου [/color][/size]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=995740[/img[/URL]]
[size=20pt][color=purple]Άνοιγμα συμμετοχών[/color] [color=red]14 Φεβρουαρίου [/color][/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K