You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
σαν την Έλενα μοιάζει
Είναι Ρωσίδα, πιο ψηλή από την Έλενα, και η ηλικία της εναι κοντά στα σαράντα.
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
Ειναι ξανθια ή ειναι μαυρομαλλα τωρα???
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Ειναι ξανθια ή ειναι μαυρομαλλα τωρα???
Ξανθιά είναι. Για ρώτα την Glikoula να μας πει αν αληθεύει...
Νάντια την λένε.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Ειλικρινά δεν έχω καμία ενημέρωση.Ξανθιά είναι. Για ρώτα την Glikoula να μας πει αν αληθεύει...
Νάντια την λένε.
Από κάτι που παρακολουθώ όμως εδώ και κάμποσο καιρό πιστεύω πως αντικαταστάτρια της Ρομπέρτα θα είναι η Δανάη.
Νέα κοπέλα μελαχροινή και από πληροφορίες πολύ όμορφη και πολύ καλή στο δωμάτιο. Μακάρι να έρθει .
Οφείλω όμως να πώ ότι ο Εκτορας έχει πάντα σωστή πληροφόρηση και έγκαιρη και πιθανότατα και σ' αυτό εδώ έχει δίκιο. Είπα όμως να καταθέσω το συλλογισμό μου.
Πληροφοριακά τώρα, επέστρεψε στη δουλειά η Σκάρλετ . Εργάζεται στη Καλαμάτα τώρα. Άντε με το καλό και κοντά μας....
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Mission accomplished!
Να ευχαριστήσω το thread εδώ και αυτούς που συμμετέχουν, κυριως τον Ettore για την πρωτοβουλια της οργάνωσης, η κριτική για τη Λένα θα ανέβει λίαν συντόμως
Mission accomplished!
Να ευχαριστήσω το thread εδώ και αυτούς που συμμετέχουν, κυριως τον Ettore για την πρωτοβουλια της οργάνωσης, η κριτική για τη Λένα θα ανέβει λίαν συντόμως - θα ήθελα εδώ να παραχωρήσω τη θέση μου στην επόμενη κλήρωση στον επόμενο συναγωνιστή που θα ποστάρει στο νήμα το αρκτικόλεξο [size=16pt]FFXANIA [size=10pt]ή/και[/size] ACAB[/size] ακόμη κι αν δεν έχει καμία κριτική, αν δεν εχει αντίρρηση κάποιος ...
Ακόμα τη γράφεις ???
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Έφυγε η Λένα, οπότε δεν έχει σημασία
Ακόμα τη γράφεις ???
Πάντως πρέπει να βρεθεί κανείς σε όρεξη για να γράψει. Και εγώ έχω 3-4 κριτικές που θέλω να γράψω, αλλά δεν βρίσκω τη διάθεση να κάτσω
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Ακόμα τη γράφεις ???
Την έχει γράψει και ανεβάσει δύο φορές ως τώρα, αλλά δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Το ίδιο και ο alkisxania που δεν έχουν δημοσιευτεί δύο κριτικές που έχει ανεβάσει πολλές μέρες τώρα...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Έφυγε η Λένα, οπότε δεν έχει σημασία
Πάντως πρέπει να βρεθεί κανείς σε όρεξη για να γράψει. Και εγώ έχω 3-4 κριτικές που θέλω να γράψω, αλλά δεν βρίσκω τη διάθεση να κάτσω
Μπορεί να ξαναέρθει, οπότε το να υπάρχει μια πρόσφατη κριτική που την αφορά στα Χανιά θα είναι μια επιπλέον πληροφορία που δίνεται για την κοπέλα, εκτός από τις φωτογραφίες και τον οίκο που προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Ειλικρινά δεν έχω καμία ενημέρωση.
Από κάτι που παρακολουθώ όμως εδώ και κάμποσο καιρό πιστεύω πως αντικαταστάτρια της Ρομπέρτα θα είναι η Δανάη.
Νέα κοπέλα μελαχροινή και από πληροφορίες πολύ όμορφη και πολύ καλή στο δωμάτιο. Μακάρι να έρθει.
Οφείλω όμως να πώ ότι ο Εκτορας έχει πάντα σωστή πληροφόρηση και έγκαιρη και πιθανότατα και σ' αυτό εδώ έχει δίκιο. Είπα όμως να καταθέσω το συλλογισμό μου.
Την περασμένη Κυριακή επισκέφτηκα την Ρομπέρτα και μου είπαν ότι θα την αντικαταστήσει στο τέλος της εβδομάδας μια καινούργια κοπέλα Ρωσίδα, ξανθιά που δεν έχει ξαναδουλέψει στα Χανιά.
Οψόμεθα...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Από κάτι που είδα τώρα ίσως να είναι και η Νικολέτα.Ειλικρινά δεν έχω καμία ενημέρωση.
Συνημμένα
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Ποσο θα μας δίνει η Νικολέτα για να την πηδηξουμε?Από κάτι που είδα τώρα ίσως να είναι και η Νικολέτα.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Ποσο θα μας δίνει η Νικολέτα για να την πηδηξουμε?
Υπάρχουν και μερακλήδες
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
Περι ορεξεος..αλλα ποσο μερακληδες πια???
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
τι να πω...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Η Τάνια για λίγες μέρες στην πάροδο Μίνωος 15
Όλες οι αξιολογήσεις για την Τάνια www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1504/] εδώ[/url] και www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1494/] εδώ [/url]
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K