ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
λες τυπε να εχουμε καλο καλοκαιρι;
Εξαρτάται από τον Σουλτάνο στα ανατολικά τύπε,
αλλά και στην πρώτη γραμμή θα λογκάρουμε Μπου.κομ να'ούμ...
λες τυπε να εχουμε καλο καλοκαιρι;
Τι θα γινει ρε τυπε,θα μαγαριζεις ολα τα thread με την σουφρα σου?Δε σου φτανουν αυτα που ασχολουνται με γκευ θεματολογια?ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ MODERATORS:θα πρεπει να τον τρωμε στη μαπα παντου αυτον τον τυπο και την σουφρα του????
Καλησπερα Σιλβα, ειμαι ο Αλεξανδρος.Είμαι μικρή τρυφερή και υπάκουη. Ο δάσκαλος μου με διέταξε να ανοίξω αυτό το thread. Υπάκουσα αμέσως και σας ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από το μουνάκι μου και από διαφορά στάδια της εκπαίδευσης μου
Είμαι μικρή τρυφερή και υπάκουη. Ο δάσκαλος μου με διέταξε να ανοίξω αυτό το thread. Υπάκουσα αμέσως και σας ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από το μουνάκι μου και από διαφορά στάδια της εκπαίδευσης μου
Xαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που ασπαζομαι το bdsm.
Καλα παιχνιδια με τον Μαστερ σου ευχομαι!
Το να εισαι υποτακτικος ειναι η απολυτη λυτρωση. Μονο οταν παραδωθεις ολοκληρωτικα απελευθερωνεις τον εαυτο σου.. αλλα που να το καταλαβουν αυτο τα γατακια του bou.
Τί εννοείς στο κόκκινο, αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ;
Δεν είναι γυναίκα πίσω από το νικ..;
τραβα να γαμησεις κανα καρπουζι τυπε να ξελαμπικαρειςς
Εξαρτάται από τον Σουλτάνο στα ανατολικά τύπε,
αλλά και στην πρώτη γραμμή θα λογκάρουμε Μπου.κομ να'ούμ...
Κάνε λίγο μπεεεεε....
Ή θα κάνεις μουυυυυυ..;
τα παντα κανω οταν γαμιεμαι. Αλλα επειδη δε θελω να χαλασω το νημα της κοπελας με τα οφφ τοπικ σου αφηνω τα υπολοιπα στη φαντασια σου! Αντε γεια!
Τι θα γινει ρε τυπε,θα μαγαριζεις ολα τα thread με την σουφρα σου?Δε σου φτανουν αυτα που ασχολουνται με γκευ θεματολογια?ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ MODERATORS:θα πρεπει να τον τρωμε στη μαπα παντου αυτον τον τυπο και την σουφρα του????
Πολυ αερα εχετε δωσει στη σουφρα του εδω μεσα τυπε,κι εχουμε γεμισει εγκεφαλικες κλανιές!Συγνωμη για το off topic αλλα εχει καταντησει αηδιατυπε υπαρχει και κινδυνος αμα πλησιασεις κοντα στη σουφρα του λιλα να σε ρουφηξει μεσα και να χαθεις για παντα :S :S :S
λιλα με πολυ σεβασμο αλλα η σουφρα σου ειναι σαν τελικο ακραποβιτσ απο παλιο δουκα!
πολυ καλη δουλεια!