Studio Patras
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έτσι πρέπει να είναι
Σου χει κάνει το κωλοτρυπίδι σήραγγα διπλής κατεύθυνσης.ο Αφεντης μου ειχει χθες ορεξη για sibari ποζαρισμα και κωλαρακι... του στηθηκα με προθυμια και αφοσιοση
αργα και βασανιστικα αρχιζει με anal beads μετα ταπα καροτο, και μετα ο μεγαλος μαυρος πρωκτικος... πονος και ηδονηΣου χει κάνει το κωλοτρυπίδι σήραγγα διπλής κατεύθυνσης.
Πολύ καυλωτικό θέαμα το άνοιγμα της κωλοτρυπίδας.αργα και βασανιστικα αρχιζει με anal beads μετα ταπα καροτο, και μετα ο μεγαλος μαυρος πρωκτικος... πονος και ηδονη
Γουστάρεις να πονάς γκαβλααργα και βασανιστικα αρχιζει με anal beads μετα ταπα καροτο, και μετα ο μεγαλος μαυρος πρωκτικος... πονος και ηδονη
H συγκεκριμενη εγινε σε στουντιο πραγματι διοτι ηθελε καλο φως... και εχω και εγω την αισθηση της πορνοσταρΣε στουντιο (φωτογραφου) σε γαμαει ο αφεντης σου και μετα σε φωτογραφιζει??
Εγώ αν ήμουν φωτογράφος θα σε έσκιζα πάντως έτσι όπως ήσουν στην φωτόH συγκεκριμενη εγινε σε στουντιο πραγματι διοτι ηθελε καλο φως... και εχω και εγω την αισθηση της πορνοσταρ
ΑΠλα εσυ μην ασχολεισαι... τοσα θεματα εχει εδω μεσαΑσχολειστε με εναν πουστη.
Μην πτοείσαι σε στηρίζουμε.ΑΠλα εσυ μην ασχολεισαι... τοσα θεματα εχει εδω μεσα
δεν πιανεις μια μπροστα στο λιλακι.....αυτοκτονα τωρα κι εσυ και ο μαλακας ο αφεντης σουο Αφεντης μου ειχει χθες ορεξη για sibari ποζαρισμα και κωλαρακι... του στηθηκα με προθυμια και αφοσιοση