Νέα

Νύφες: Που τις βρίσκουμε;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Τι είναι το Ausbildung?
απο οτι ξερω, με επιφυλαξη, εκπαιδευεσαι απο την επιχειρηση, κατι σαν μαθητια, μετα παιρνεις ενα πιστοποιητικο και μπορεις σε αυτο το αντικειμενο να εργαστεις ως εξειδιευμενος εργατης.
Π.χ εχει κανειausbildung ως ηλεκτρονικος, μπορει να δουλεψει σε θεση που κανει ηλεκ πινακες. Εσυ εαν ερθεις και κανεις αιτηση για αυτη τη θεση ο γερμανος εργοδοτης ζητησει σαν 1 αποδειξη το αποδεικτικο εκπ σου. Ειναι κατι σαν την μαθητεια του ΟΑΕΔ

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Η γενιά Σλάβων που κατέχω/ασχολούμαι εγώ,δηλαδή 25-30ετών(ανεφέρομαι πάντα σε νεοφερμένες) μπορεί να μην έχει τα φεμινιστικά κολλήματα,αλλά ούτε θέλει να κάνει τα λάθη που έκαναν οι θείες τους ή οι μάνες τους,δηλαδή να είναι ανειδίκευτες νοικοκυρές και να εξαρτώνται 100% από τους άντρες.

ΟΛΕΣ αυτές που ξέρω,είτε κάνουν Ausbildung,είτε τις έχουμε στο πανεπιστήμιο να σπουδάζουν από την αρχή ή να κάνουν μεταπτυχιακό.
Άντρα με αρχίδια που να συνεισφέρει περισσότερο από αυτές ναι,αλλά όχι χορηγό.
@Βαλκανιε
χωροι συγκεντρωσης σλαβων γυναικων; Γενικα δεν βγαινουν, εδω στο Düsseldorf ειναι απογονοι, εχουν ενα χαρακτηρα περιεργο και για τα δικα μου τα προτυπα απορρυπτοντα.
Εαν μπορεις, ξερεις δωσε συμβουλη ή ιδεες για χωρους οπου πετυχαινουμε νεοεισερχομενες,

οχι αλλο ελεινικο τσιγαραρβουνοφραπεδιλας

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι είναι το Ausbildung?

Ausbildung, η ανώτερη δηλαδή πρακτική εκπαίδευση για συγκεκριμένα επαγγέλματα, προσφέρει μία σημαντική επαγγελματική διέξοδο για όποιον δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει ανώτατη πανεπιστημιακή μόρφωση ή θέλει να ασχοληθεί με πιο πρακτικά ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

Το σύστημα  Ausbildung είναι διπλό, αφού λαμβάνει χώρα σε δύο στάδια. Αφενός στο χώρο εργασίας της ελεύθερης αγοράς, όπου ο σπουδαστής επιμορφώνεται στο πρακτικό κομμάτι του επαγγέλματος και αφετέρου στο επαγγελματικό σχολείο, όπου διδάσκεται το θεωρητικό κομμάτι. Τα μαθήματα στο σχολείο λαμβάνουν χώρα είτε μία με δύο φορές την εβδομάδα είτε για συνεχόμενα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος. Στο τέλος της διαδικασίας ο σπουδαστής δίνει εξετάσεις στο οικείο επιμελητήριο και λαμβάνει απολυτήριο από το επαγγελματικό σχολείο.

Για κάθε επάγγελμα που διδάσκεται υπάρχει ο επαγγελματικός κανονισμός που αφορά στο πρακτικό κομμάτι της εργασίας και το πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου. Ο πρώτος καθορίζεται κεντρικά από την κυβέρνηση, τους συλλόγους εργαζομένων και εργοδοτών καθώς και από το ινστιτούτο για την επαγγελματική εκπαίδευση στη Βόννη. Αντίθετα, το πρόγραμμα μαθημάτων καθορίζεται για κάθε επάγγελμα από το εκάστοτε κρατίδιο.

Τα επαγγελματικά σωματεία αναλαμβάνουν πολύ σημαντικό ρόλο, αφού ουσιαστικά την εποπτεύουν και τη συντονίζουν. Συμβουλεύουν και καθοδηγούν τους σπουδαστές, διεξάγουν τις ενδιάμεσες και τις τελικές εξετάσεις, ενώ οργανώνουν και σχετικά σεμινάρια.

Σε επιχειρήσεις άνω των 5 εργαζομένων δίνεται η δυνατότητα εκλογής εκπροσώπων των σπουδαστών με σκοπό την προώθηση των συμφερόντων τους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
@Βαλκανιε
χωροι συγκεντρωσης σλαβων γυναικων; Γενικα δεν βγαινουν, εδω στο Düsseldorf ειναι απογονοι, εχουν ενα χαρακτηρα περιεργο και για τα δικα μου τα προτυπα απορρυπτοντα.
Εαν μπορεις, ξερεις δωσε συμβουλη ή ιδεες για χωρους οπου πετυχαινουμε νεοεισερχομενες,

οχι αλλο ελεινικο τσιγαραρβουνοφραπεδιλας

Υπάρχουν διάφορα group στο Facebook σε φάση "Ρώσοι του Düsseldorf",κ.λ.π.
Τα διάφορα Σλαβοπάρτυ ή τα Σλαβοστέκια κάθε πόλης.

Αλλά το καλύτερο κόλπο είναι στα Fb Groups τύπου Neue in Düsseldorf,
να βρίσκεις τα Σλαβάκια που για να γράφονται σε αυτό το Group είναι όχι μόνο καινούργιες στο Düsseldorf,αλλά και στη Γερμανία γενικότερα και φυσικά Single.

Αυτές που δεν συνιστώ,είναι τις Σλάβες που είναι γεννημένες/μεγαλωμένες Γερμανία.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ενδιαφέρον. Διάρκεια της επαγγελματικής εκπαίδευσης;

Παρεμφερές πάντως με τα δικά μας τεχνικά λύκεια αν και εδώ η επαγγελματική εκπαίδευση συμπιέζεται σε μια ολιγόμηνη πρακτική.

Θα έπρεπε να υιοθετηθεί και εδώ αυτός ο θεσμός. Δεν μπορούν όλοι να αποκτούν πανεπιστημιακή μόρφωση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ενδιαφέρον. Διάρκεια της επαγγελματικής εκπαίδευσης;

Παρεμφερές πάντως με τα δικά μας τεχνικά λύκεια αν και εδώ η επαγγελματική εκπαίδευση συμπιέζεται σε μια ολιγόμηνη πρακτική.

Θα έπρεπε να υιοθετηθεί και εδώ αυτός ο θεσμός. Δεν μπορούν όλοι να αποκτούν πανεπιστημιακή μόρφωση.

Μέχρι και 3 χρόνια.

Κάτι σε ΙΕΚ είναι σαν βαθμίδα εκπαίδευσης.

Ελλάδα η μαμάκα προτιμά να βγάλει ο γιόκας της Ανωτάτη Παπαρολογική στο Βλαδιβοστοκ και ας τον ταϊζει μέχρι τα 50 του,παρά να μην αποκτήσει πανεπιστημιακό τίτλο

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
το προβλημα στην Ελλαδιτσα μας ειναι οτι οι εναπομεινασες παραγωγικες επιχειρησεις ενω επιδωτουνται απο τον ελληνα φορολογουμενο δεν θελουν να εκπαιδευσουν νεους, εδω η επιχειρηση θελει να συμβαλει στην κοινωνια

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Επίσης το Ausbildung είναι ένας τρόπος στην Γερμανία, να εισέλθει ένας μη Ευρωπαίος πολίτης, για να διεκδικήσει δικαίωμα διαμονής, βίζα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το θέμα δεν έχει να κάνει με εκδιδόμενες αλλά με πιθανές πόλεις που μπορεί να χουν παράδοση στο να βγαίνουν "καλά" κοριτσα για παντρεια.

Πχ είχα γνωρίσει καραβανα, νεαρός σχετικά στα 28 όταν πήγε στα βάθη της Ρωσίας, γνώρισε την γυναίκα του και μέσα σε δύο βδομάδες που γνωρίστηκαν τον ακολούθησε Ελλάδα.Η κοπέλα είναι διμετρη Ρωσίδα, γέννησε κορμί λαμπάδα και την έχει, νομίζω και αυτή αυτόν, βασίλισσα.

Παλιά είχα ταξιδέψει και γω Κισινάου-Μολδαβιας, είχα γνωρίσει κάτι παιδιά και μου χαν πει πως αν πήγαινα προς τα κει, σίγουρα θα φευγα με νύφη.

Και στο Κισινάου, αλλά και αυτήν η κοπέλα η Ρωσίδα του τύπου,μ χαν πει δεν υπάρχει μέλλον για έναν νέο άνθρωπο αν παρέμενε εκεί.

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο;

Εγω παντωςς ειμαι ελευθερη!

BigΜΟΥΤΡΟ

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Ολοι ανύπαντροι-ες κυκλοφορούν αλάνια. Σε πόλεις, χωριά, μεγάλα αστικα κέντρα εχει πολυ ψωμι ειτε για σοβαρα πραγματα η για παιχνιδι. Λιγο προσεγμένη εμφανιση κ καλο μπλα μπλα μέτρια τσεπη κ εχει ευκαιρίες για να φας καλα κομματια

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
Πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει καν τρεχούμενο νερο και τουαλέτα σπίτι του. Δεν έχουν και την οικονομική δυνατότητα να χτίσουν μια. Οι τυχεροί μπαίνουν σε επιδοτούμενο πρόγραμμα και πληρώνει το κράτος για να αποκτήσουν. Άμα δει τη ζωή εδώ, ο μπυροκοιλιάς θα της φαίνεται σούπερμαν. Χώρια που δε θα κινδυνεύει να τη βιάσουν, να της πετάξουν βιτριόλι στα μούτρα, να την κάψουν ζωντανή γιατί δε στήθηκε στα 4 ή να την πνίξουν γιατί γεννήθηκε κορίτσι. Μια χαρά κοπελίτσα μπορεί να πάρει από μια κοινωνία που τις γυναίκες τις περιφρονεί. Και θα τον έχει και Θεό της. Το θέμα είναι πως δε λειτουργεί αυτή η λύση παρά μόνον ως υπόθεση εργασίας.

Εχεις μπλεξει Ινδια με Κινα εδω, στην Κινα τις πνιγουν. Επισης οπου ακους για πολλους βιασμους κρατα μικρο καλαθι. Ειναι 50/50 ψευτικες κατηγοριες με κανονικους βιασμους. Συμφερει κιολας, μια χαρα μπιζνα με αποζημιωσεις. Καψιμο που και που παιζει και το κανουν οι πεθερες σε νυφες κυριως, κατι ασυμφωνιες για προικες κλπ. Που και που καινε και κανα γαμπρο. Και οι κοινωνια τις περιφρονει τοσο που αμα δουν μια να σαπισει ανδρα στο ξυλο θα πηδηξουν κι αλλοι 10 να τη βοηθησουν να τον κρατανε.
Γενικα, κρατα μικρο καλαθι σε ολα τα πραγματα και πιστευε τα μισα απ'οσα σου λενε κι απ'αυτα θα ισχυουν τα μισα. Και στην Αμερικη εχουν δικα τους παραμυθια για πιστες κι υπακοες μεσογειακες γκομενες που διατηρουν την παρθενια τους μεχρι το γαμο.
Ο,τιδηποτε φερνεις απο τον 3ο κοσμο στον 1ο θα ξυπνησει πολυ αποτομα. Αμα του ανοιγεις τα κωλομερια μην αναρωτηθεις γιατι τον εφαγες.
Ολες οι τριτοκοσμικες αμα βλεπονται προσαρμοζονται στο περιβαλλον και προσπαθουν να πανε monkeybranching πιο πανω. Αμα δεν βλεπονται και παρεις κατι με τα μουτρα του καθαριστη παρμπριζ της Θηβων με μεικαπ και σαρι ισως και κατσει ησυχα. Αλλα αμφιβαλλω πως θα θες κι εσυ να ξυπνας το πρωι διπλα σε κατι τετοιο. Στο τελος θα πρεπει να το'χεις σπιτι να το ταιζεις και να τρεχεις παλι στα ρωσιδια. Διπλα εξοδα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Εγω παντωςς ειμαι ελευθερη!
Εσένα αν σε πάρει κάποιος μουσουλμάνος στα σοβαρά απο εκεί που ανακατεύεσαι, έχεις να φας πολύ μπούλινγκ και μπούρκα, μέχρι και την κλειτορίδα θα σε βάλει να κόψεις  :sunglasses:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μετά τα 30 όλοι θέλουν να παντρευτούν.Δεν αλλάζει αυτό,εξαιρέσεις ελάχιστες
οκ εγω και αλλοι 155 κατασκευαστες πληντυριων ειμαστε εξαιρέσεις.

αν δεν μου ζηταγε η γυναικα μου γαμο ουτε εγω θα ειχα παντρευτεί ποτέ.

να κανω μια στο αψε σβησε λιστα φιλων μου ανω των 30 που πιεζονται από εμφανισιμες γκομενες για γαμο και δεν ενεδωσαν.

δημητρης 1, στελιος, δημητρης 2, μαριος, θανασης, ηλιας,

ωρε τελικα είναι γεματος ο κοσμος εξαιρεσεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
να κανω μια στο αψε σβησε λιστα φιλων μου ανω των 30 που πιεζονται από εμφανισιμες γκομενες για γαμο και δεν ενεδωσαν.

δημητρης 1, στελιος, δημητρης 2, μαριος, θανασης, ηλιας,

ωρε τελικα είναι γεματος ο κοσμος εξαιρεσεις

Ε κάποια στιγμή θα ενδώσουν στην πίεση.Εκτός αν είναι τίποτα λεφτάδες και οι γυναίκες τους περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή.Αλλιώς δεν θα τους περίμεναν

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αν βρεις μέσα σου τον γαμπρό, για να γίνω και πρώτης τάξεως ψυχολόγος, η νύφη θα σού 'ρθει τρέχοντας.

Αλλά δεν είναι λίγο ξεφτίλα να ψάξεις μέσα σου και να βρεις ένα τέτοιο πράμα; Έναν γαμπρό;

Είναι σαν να φαντάζεσαι το μέλλον σου ελεύθερα και να βλέπεις παντού αστυνόμους.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Το θέμα δεν έχει να κάνει με εκδιδόμενες αλλά με πιθανές πόλεις που μπορεί να χουν παράδοση στο να βγαίνουν "καλά" κοριτσα για παντρεια.

Πχ είχα γνωρίσει καραβανα, νεαρός σχετικά στα 28 όταν πήγε στα βάθη της Ρωσίας, γνώρισε την γυναίκα του και μέσα σε δύο βδομάδες που γνωρίστηκαν τον ακολούθησε Ελλάδα.Η κοπέλα είναι διμετρη Ρωσίδα, γέννησε κορμί λαμπάδα και την έχει, νομίζω και αυτή αυτόν, βασίλισσα.

Παλιά είχα ταξιδέψει και γω Κισινάου-Μολδαβιας, είχα γνωρίσει κάτι παιδιά και μου χαν πει πως αν πήγαινα προς τα κει, σίγουρα θα φευγα με νύφη.

Και στο Κισινάου, αλλά και αυτήν η κοπέλα η Ρωσίδα του τύπου,μ χαν πει δεν υπάρχει μέλλον για έναν νέο άνθρωπο αν παρέμενε εκεί.

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο;

Οι γυναίκες που είναι πραγματικά για σπίτι είναι οι φιλιππινέζες που ζουν Ελλάδα αν βρεις εμφανισιμη (πολύ δύσκολο) έκανες την τύχη σου. Είχα σχέση με πιπινάκι και με είχε πασα αυτή και η οικογενεια της. Αλλά δεν ήθελα γάμο και τελείωσε ....
Βέβαια έχει τα αρνητικά αν έχεις ένα καλό κύκλο δεν θα την κάνουν παρέα οι γυναίκες φίλων σου και θα ακούς σχόλια.
Αν αποφάσιζα να παντρευτώ θα έψαχνα κάτι ανάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom