Νέα

Νύφες: Που τις βρίσκουμε;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το θέμα δεν έχει να κάνει με εκδιδόμενες αλλά με πιθανές πόλεις που μπορεί να χουν παράδοση στο να βγαίνουν "καλά" κοριτσα για παντρεια.

Πχ είχα γνωρίσει καραβανα, νεαρός σχετικά στα 28 όταν πήγε στα βάθη της Ρωσίας, γνώρισε την γυναίκα του και μέσα σε δύο βδομάδες που γνωρίστηκαν τον ακολούθησε Ελλάδα.Η κοπέλα είναι διμετρη Ρωσίδα, γέννησε κορμί λαμπάδα και την έχει, νομίζω και αυτή αυτόν, βασίλισσα.

Παλιά είχα ταξιδέψει και γω Κισινάου-Μολδαβιας, είχα γνωρίσει κάτι παιδιά και μου χαν πει πως αν πήγαινα προς τα κει, σίγουρα θα φευγα με νύφη.

Και στο Κισινάου, αλλά και αυτήν η κοπέλα η Ρωσίδα του τύπου,μ χαν πει δεν υπάρχει μέλλον για έναν νέο άνθρωπο αν παρέμενε εκεί.

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο;

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά από ότι ακούω μάλλον η ανατολική Ασία έχει γυναίκες για παντρειά
Ο άντρας τους είναι σκοπός τους και το επίκεντρό τους στον έγγαμο βίο

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.795
Πόντοι
7.195
πήγε στα βάθη της Ρωσίας, γνώρισε την γυναίκα του και μέσα σε δύο βδομάδες που γνωρίστηκαν τον ακολούθησε Ελλάδα

τύπε είναι εξαιρετικές κοπέλες,
αλλά μόνο αν τις πάρεις από ορφανοτροφείο.
Έχουν τεράστια κολλήματα με το σόι τους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ινδια, σε αγροτικες περιοχες.
Πηγαινε με 10.000 για να προικισεις τον μπαμπα, και γυρνας με νυφη νοικοκυρα, σεμνη και πιστη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.985
Πόντοι
5.506
εγω θελω μια απο της αγροτικες περιοχες του μανχαταν...

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
Ινδια, σε αγροτικες περιοχες.
Πηγαινε με 10.000 για να προικισεις τον μπαμπα, και γυρνας με νυφη νοικοκυρα, σεμνη και πιστη

Την προικα στην Ινδια την πληρωνει ο πατερας της νυφης. Οι Ινδες βεβαια εχουν κακιστη συμπεριφορα προς τους ανδρες, αλλα κυριως Ινδους ανδρες. Τους εχουν με την παντοφλα. Θα μου πεις ειναι Ινδοι κι ειναι κατωτεροι στην ιεραρχια των γυναικων τους, θα σου πω "ναι", αλλα ο μεσος μπυροκοιλας καραφλας 1,70 Ελληνας ειναι πολυ μικρη αναβαθμιση απ'τον 1,60 ποντικομουρη Dravidian. Θα περασει η αιγλη σου σε 2 χρονια και θ'αρχισει η παντοφλα και το βρισιδι. Συν τοις αλλοις, υπολογισε πως δε θα παρεις Bollywood actress. Αυτες βρισκουν κι εκει ψωλη να κατσουν. Θα παρεις κατι next door. Κι οι Ινδες next door ειναι σε φαση next τσαντηρι στο Ζεφυρι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.859
Πόντοι
19.795
Κωφάλαλη, από ορφανοτροφείο που δεν έχει τηλεόραση. Αυτή είναι η ιδανική νυφη. :grin:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το θέμα δεν έχει να κάνει με εκδιδόμενες αλλά με πιθανές πόλεις που μπορεί να χουν παράδοση στο να βγαίνουν "καλά" κοριτσα για παντρεια.

Πχ είχα γνωρίσει καραβανα, νεαρός σχετικά στα 28 όταν πήγε στα βάθη της Ρωσίας, γνώρισε την γυναίκα του και μέσα σε δύο βδομάδες που γνωρίστηκαν τον ακολούθησε Ελλάδα.Η κοπέλα είναι διμετρη Ρωσίδα, γέννησε κορμί λαμπάδα και την έχει, νομίζω και αυτή αυτόν, βασίλισσα.

Παλιά είχα ταξιδέψει και γω Κισινάου-Μολδαβιας, είχα γνωρίσει κάτι παιδιά και μου χαν πει πως αν πήγαινα προς τα κει, σίγουρα θα φευγα με νύφη.

Και στο Κισινάου, αλλά και αυτήν η κοπέλα η Ρωσίδα του τύπου,μ χαν πει δεν υπάρχει μέλλον για έναν νέο άνθρωπο αν παρέμενε εκεί.

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο;

Εχω γνωρισει και εγω γκομενες απο σιβηρια
Με το καλημερα σου λενε για γαμο και μιλαμε για 8+
Σε διακοπες κλπ εκτιμουν και αυτη που κατεβασα προσπαθουσε να μας κανει οικονομια, καλο δειγμα γραφης αλλα παρακατω δεν προχωρησα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οταν ειχαν στειλει κοσμο Ρωσια για να εκπαιδευτει/παραλαβει τους S300 αρκετοι παντρευτηκαν ρωσιδες
Ακομη και αυτοι που ηταν παντρεμενοι χωρισαν τις ελληνιδες
Δεν ειναι τελειες αλλα σιγουρα πιο ανταποδοτικες απο τις ελληνιδες και αναγνωριζουν αυτα που τις προσφερεις

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Κάτι τέτοια ερωτήματα μου θυμίζουν κάτι γεροντοπαλικαρα σε ελληνικές ταινίες του 1950.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εχω γνωρισει και εγω γκομενες απο σιβηρια
Με το καλημερα σου λενε για γαμο και μιλαμε για 8+
Σε διακοπες κλπ εκτιμουν και αυτη που κατεβασα προσπαθουσε να μας κανει οικονομια, καλο δειγμα γραφης αλλα παρακατω δεν προχωρησα

τσιμπησες το τυρακι!

οσο πιο πολλα σου "σωσει" τοσο πιο πολλα θα έχει να φαει η ιδια!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Και στο Ellada Κισινάου, αλλά και αυτήν η κοπέλα η Ellinida Ρωσίδα του τύπου,μ χαν πει δεν υπάρχει μέλλον για έναν νέο άνθρωπο αν παρέμενε εκεί.

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο; Ναι!!! στο Ελλάντα πιά!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Η ερωτηση θα ειχε νοημα πριν 10-15 χρονια.
Τωρα πια αλλαξανε οι εποχες.
Με την παγκοσμιοποιηση και την ανοδο των social media καθε κοπελα
ακομα κι απ'το πιο απομακρυσμενο χωριο εχει στρατια μουνοδουλων να την παρακαλανε.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36

Αντε βρε και καλούς απογόνους!!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.222
Πόντοι
20.686
Δυστυχως η Βασιλειαδου πεθανε και η Αννιτα Πανια τοχει κοψει νομιζω.

cpl2018

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2018
Like
247
Πόντοι
20
Πριν μερικα χρονια  40 απογοητευμενα γεροντοπολικαρα της SUGARTOWN με τον Δημαρχο τους μπροσταρη,  πηγαν στην Ρωσια να βρει νυφες αλλα δυστυχως γι'αυτους, χωρις αποτελεσματα και τσαμπα εξοδα...

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Κωφάλαλη, από ορφανοτροφείο που δεν έχει τηλεόραση. Αυτή είναι η ιδανική νυφη. :grin:

Εχω πάει με κωφάλαλη πόρνη. Δούλευε σ' ένα κάθετο σπιτάκι της οδού Φυλής, δίπλα από το νυν στούντιο που φέρει και τον αριθμό της οδού στην ονομασία του.

Πάνε χρόνια φυσικά από τότε, αλλά η εμπειρία μού είχε φανεί εξαιρετική.

Ίσως ακουστεί λίγο ή πολύ μισογύνικο αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μία κωφάλαλη σύντροφο.

Ίσως να έφταιξε κι η συγκεκριμένη γυναίκα που δούλευε σ' εκείνον τον οίκο.

Πιτσιρικάς ων αποτίμησα πολύ θετικά την όλη εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom