Νέα

Νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γενικότερα ο κόσμος κυκλοφορεί λιγότερο απ' ότι παλιά?

• ναι, γάμησέ τα !!!

Ψήφοι: 6 30,0%
  • βλέπω μία πτώση

Ψήφοι: 9 45,0%
  • μπα, δεν νομίζω

Ψήφοι: 4 20,0%
  • δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Ψήφοι: 1 5,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας.Θα θελα πληροφορίες για τα καλύτερα club στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι.Βσικά ποτέ δεν εξερευνησα την Αθήνα λόγω του ότι δεν είχα αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να πάω σε πολυ απομακρυσμένες περιοχές.Ωστόσο τώρα έχω τη λαχτάρα το καλοκαίρι που θα ρθω να πάω στα πιο in στέκια.Με ενδιαφέρουν μαγαζιά που να παίζουν dance,techno,trance,RnB και ξένα γενικά και επειδή ακούω συνε΄χεια για παραλιακή να λένε,ξέρετε έτσι μαγαζιά του γούστου μου εκεί;Σας παρακαλώ όσοι είστε master της νυχτερινής ζωής ας με βοηθήσετε!Δυστυχώς τα site του exodos και athinorama δεν πολυβοηθούν μιας και έχουν ως επι το πλειστον μόνο ονόματα μαγαζιών και τηλέφωνα και λίγα reviews..

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μπες κι εσύ στο μαγικό κόσμο του ί ν τ ε ρ ν ε τ

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
μ' ένα κλικ, μαθαίνεις τα πάντα....

φόρουμ για trance μουσική ;)

Απλά όπως είπα στα site του exodos & athinorama έχει ως επι το πλειστον μόνο ονόματα από μαγαζιά και ελάχιστες παρουσιάσεις χώρων με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι παιζει στα πιο πολλά..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Απλά όπως είπα στα site του exodos & athinorama έχει ως επι το πλειστον μόνο ονόματα από μαγαζιά και ελάχιστες παρουσιάσεις χώρων με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι παιζει στα πιο πολλά..
κώστα το πιο αντιπροσωπευτικό είναι το αθηνοραμα.
Αλλά στη παραλιακή έχει μαγαζιά για όλα τα γούστα.
Επειδή τις κριτικές τις κάνει καθένας ανάλογα με τα γούστα του, άμα τα παίρνει από κάπου, ή άμα γνώρισε εκεί κάποια γκόμενα καλό θα είναι να πας ένα βράδυ καθημερινής και να κάνει βόλτα σε αυτά για να σχηματίσεις προσωπική άποψη.

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
κώστα το πιο αντιπροσωπευτικό είναι το αθηνοραμα.
Αλλά στη παραλιακή έχει μαγαζιά για όλα τα γούστα.
Επειδή τις κριτικές τις κάνει καθένας ανάλογα με τα γούστα του, άμα τα παίρνει από κάπου, ή άμα γνώρισε εκεί κάποια γκόμενα καλό θα είναι να πας ένα βράδυ καθημερινής και να κάνει βόλτα σε αυτά για να σχηματίσεις προσωπική άποψη.

Οκ,το θέμα όμως είναι σε ποιό ύψος της παραλιακής περίπου,δηλαδή υπάρχει κάποιο σημείο κατατεθέν που είναι μαζεμένα τα πιο πολλά club και bar?Βλέπεις η παραλιακή είναι πολύ μεγάλη.Εγώ μιας και δεν έχω αυτοκίνητο θα χρησιμοποιώ τραμ,μετρό και λεωφορείο...

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Σόρυ αν δε βρήκα κάτι σχετικό που πιθανώς υπάρχει, αλλά καμμιά συζητησούλα-κριτική για τις εξόδους μας κάνουμε;
Για να ξέρουμε που πάμε και που τα σκάμε!
"Κέντρο Αθηνών" λοιπόν, με το κλασικό One-man-show του Νίκου Βέρτη... Το γνωστό μαγαζί (του Πλούταρχου) είναι οκ.
Το σέρβις καλό, οι σερβιτόροι συμπαθείς και το παλεύουν καλά. Τα τασάκια άδειαζαν διαρκώς, και οι παγο... θήκες ( ; )  :idiot:  γέμιζαν διαρκώς. Όπως πρέπει δηλαδή!
Κόσμος, κυρίως 20-30+, γυναικοπαρέες πολλές, το μαγαζί σχεδόν γεμάτο. Αααααα ρε κρίση που περνάμε  :P
Το πρόγραμμα, με τα ντεζαβαντάζ του "Βέρτης one-man-show", για όσους γνωρίζουν. Δηλαδή: δεν υπάρχει ισάξιος παρτενέρ, οι 2ες φωνές είναι στην πλειοψηφία 3ες και 4ες, λίγο αχταρμάς το πρόγραμμα, κομμένα σουξέ, μόνο ρεφραίν, πάνω που σε φτιάχνει στο γυρίζει τούμπα και ξενερουά, απο καψούρα ζειμπεκικο, από ζειμπέκικο, κλάμα κλπ... Είναι καλός, αλλά....
Εκτός από την καλή εξυπηρέτηση του μαγαζιού, στα highlights η εξαιρετική και πολυμελής ορχήστρα του. Μιλάμε για ΠΟΛΥμελής, όχι αστεία! Εκτός απο τα κλασικά και απολύτως απαραίτητα, ντραμς, πλήκτρα, κιθάρες, μπάσο, 2 μπουζούκια, το μενού περιλαμβάνει πολλά έγχορδα αλλά και χάλκινα. Άλλωστε, τα τραγούδια του έχουν πολλά στοιχεία από χάλκινα, βιολιά κλπ.
Δεξιά και αριστερά της βασικής ορχήστρας λοιπόν, βρίσκονται από τη μία πλευρά 5 (ΠΕΝΤΕ!) βιολιά και ένα τσέλο και από την άλλη, δύο κορνέτες, ένα φλάουτο, ένα σαξόφωνο, ένα  :jerking:μπόνι και ένα... κατιτίς ακόμα  :think:  δε θυμάμαι πως το λένε... Τα δυο μπουζούκια τον πλαισιώνουν επί σκηνής, μαζί με ένα κλαρίνο... Προσπάθησα κάποια στιγμή να τους μετρήσω όλους, αλλά βαρέθηκα, ήταν πολλοί!  :grin: Και επίσης, 3 δεύτερες φωνές μαζί του. Δύο κορασίδες και ένας νεανίας... Συνολικά, ωραίο θέαμα, ωραίος ήχος.
Βγαινει περιπου 1:30 για μια ώρα και μετά περιπου 2:30 και μέεεεενει.
Σε γενικές γραμμές, τα 170 γιούργια "η φιάλη κομπλέ", με ξηροί καρποί και εκλεκτά φρούτα, από τη μια σου φαίνονται οκ, στα πλαίσια της αγοράς, από την άλλη λες, ρε γμτ, καλός είναι αλλά ένα πιο "νορμάλ" πρόγραμμα; Κρύο ζέστη, κρύο ζέστη...  :-
Α! Οι συνήθεις "ύποπτοι" παρκο-μαφίες, που βρίσκονται παντού, έχουν καταλάβει δημόσιους χώρους, προαύλιο εκκλησίας, δρόμους, το κάτω μέρος της γέφυρας και μαζεύουν (φυσικά μαύρα) 10ευρα.....  :tickedoff:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Επισκέπτης
Ωραιο θεμα. Εχουμε και λεμε λοιπον. Κεντρο του χωριου, πλατεια. Κατω από τα πλατανια υπαρχουν τα τραπεζια των 2 καφενειων. Καφε – Ψησταρια ΠΑΝΑΓΟΣ. Μεσα είναι 2 παπουδες και βλεπουν τηλεοραση. Εξω κατω από τα πλατανια μια παρεα 4 Αλβανων, άλλη μια παρεα 3 Ελληνες σε άλλο τραπεζι. Σκαμε μυτη κατά τις 11,30. Αρχικα ειμαστε 3 αλλα στην πορεια ερχονται αλλοι 3. Η κυρα Γιωργια φερνει τις μπυρες και τον πρωτο μεζε που αποτελειτε από πατατες τηγανιτες, ντοματα, ελιες, σαλαμι. Από τα μικρα ηχεις που είναι στερεομενα στο πλατανι ακουγονται λαικα ασματα. Κατά τις 12,30 αναλαμβανει καθηκοντα ο Σταυρος ο γιος της ο οποιος παρολο που καταβαλει φιλοτιμες προσπαθειες, δεν την παλευει με τιποτα. Ο δευτερος γυρος μεζε περιεχει χοιρινο με πατατες φουρνου που εφτιαξε το μεσημερι η μανα του. Οι μπυρες αργουν να ερθουν, τα τασακια τα αδειαζουμε μονοι μας. Ο Σταυρος χαζευει στην τηλεοραση. Ευτηχως το μουσικο προγραμμα εχει αλλαξει. Πλεον από τα ηχεια ακουγεται Reggae σιγανα, να μην ενοχλουμε κιολας. Οι Αλβανοι και οι παπουδες την κανουν για υπνο. Η ωρα είναι 1 και σκαει ο πρωτος μπαφος, ακολουθει 2ος και 3ος. Κατά διαστηματα ερχονται αυτοκινητα και καποια κοπελα θα κατεβει. Είναι οι γαμπροι που φερνουν τις γκομενες του χωριου που ειχαν παει να διασκεδασουν στην πολη. Ένα από τα ζευγαρια αραζει μαζι μας. Η ωρα εχει περασει 2 το βραδι. Ο Σταυρος θελει να κλεισει γιατι εχει δουλεια στο κτημα το πρωι. Φερνει 9 μπυρες, σβηνει φωτα ,μουσικη πληρωνεται, κλειδωνει και την κανει με τα ποδια. 38 μπυρες  και 2 μεζεδες, κοστος 65 ευρω, από 11 ευρω το ατομο. Αρχιζουμε ενας –ενας να φευγουμε για σπιτια μας. Σε γενικες γραμμες καλα τη βγαλαμε κι αποψε.

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ε όχι ρε γαμωτο μου διαλύσατε το thread!!Εγώ το πρωτάνοιξα και δεν μιλούσα για πίστες και ταβέρνες!!Το thread μου αυτό το άνοιξα όπως θα δείτε στο πρώτο post μου για πληροφορίες σχετικά με club ξενης μουσικής στην παραλιακή.Τώρα γιατί οι mods δεν σέβονται τίποτα και πάνε και συγχνεύουν άσχετα thread είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Έλεος!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Μόνο εγώ έχω την εντύπωση πως από τις αρχές του καλοκαιριού και μετά, ο κόσμος που κυκλοφορεί για διασκέδαση έχει μειωθεί δραματικά? Καφετέριες, εστιατόρια, μπουζούκια, clubs, cinemas, malls και άλλα δε θυμίζουν σε τίποτα τους πρόσφατους παλιούς εαυτούς τους . Βούλα, Γλυφάδα, Φλοίσβος,  Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Μικρολίμανο, Πασαλιμάνι,  Ζέα, Κορυδαλλός, Μπουρνάζι, Θησείο, Ψυρρή, Κολωνάκι, Παγκράτι, Βεϊκου,  Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Φάρος, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηράκλειο, Μαρούσι , The Mall, Κεφαλάρι, Πολιτεία και ένα σωρό άλλα μέρη που ξεχνάω τώρα, σπάνια θα τα πετύχεις να γίνεται της κακομοίρας για καφέ & φαγητό, χώρια που τα μισά έχουν κλείσει. Στα μπουζούκια αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν μείνει εκτός και είτε πρόκειται για τα καλά παρασκευοσαββατόβραδα ή τις φοιτητικές πεμπτοκυριακές, μετά τις πρώτες 1-2 βδομάδες σπάει ο κόσμος. Clubs πέρα από το Villa (αρχικά) και Venue/Candy Bar (στη συνέχεια) δεν ακούγονται, ενώ για καθημερινές βραδιές πλέον ούτε λόγος.

Θυμάστε την καλοκαιρινή περίοδο πόση κίνηση είχε η παραλιακή για να μπεις στο Ακρωτήρι ή μέχρι να φτάσεις σε Room/Guzel/Galea/Bocca ? Τι κομβόι αυτοκινήτων δημιουργούνταν τα μεσημέρια από Διόνυσο για Νέα Μάκρη ενώ το περασμένο καλοκαίρι το πολύ-πολύ να έβλεπες κανα λεωφορείο? Πόσο τίγκα ήταν η Πειραιώς και η Ιερά Οδός γύρω στα μεσάνυχτα ενώ τώρα άντε να κολλήσεις σε καναδυο φανάρια? Πόσο κόσμο έβλεπες στα εκδοτήρια των cinemas ενώ τώρα σου δίνουν το εισιτήριο πριν τους πεις καλά-καλά ποιά ταινία θες να δεις? Τι ουρές πετύχαινες σε μπουζουκοτουαλέτες ενώ τώρα δεν ξέρεις που να πρωτοκατουρήσεις? Πλέον όπου πας, παρκάρεις αμέσως, κάθεσαι αμέσως, παραγγέλνεις αμέσως και θες να φύγεις σχεδόν αμέσως. Πάει το τζέρτζελο, η βαβούρα και ο χαμός.

Άκουγα για «κρίση, κρίση, κρίση» αλλά εδώ μιλάμε για νίλα μεγάλη. Πέρα από Βάρκιζα που αυτό το καλοκαίρι λόγω Mojito & Ιsland γινόταν πανικός και το Γκάζι που αναβαθμίστηκε και προσελκύει κόσμο λόγω του μετρό, νομίζω πως όλες οι άλλες περιοχές έχουν σημειώσει μεγάλη πτώση και τα γενικότερα σχόλια που ακούγονται είναι απαισιόδοξα.

Πιστεύετε πως αυτό το φαινόμενο οφείλεται μονάχα στην οικονομική κρίση ή και σε άλλους παράγοντες? Μήπως παραέγινε πολύς ο κόσμος που βαριέται να βγει και τελικά προτιμά να λιώσει σε τηλεόραση & internet ή σε φιλικά σπίτια? Πότε λέτε να αλλάξει αυτό το σκηνικό σχετικά με τα θέματα διασκέδασης & εξόδων γενικότερα?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν φταίει η κρίση.

Φταίει που εγώ άρχισα να βγαίνω. Τρομάζει ο κόσμος...  :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος