Νέα

Νυχτερινή Αθήνα χειμώνας 2022 - 2023

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω το νήμα για να συζητήσουμε επιλογές και μαγαζιά για Αθήνα για τον τωρινό χειμώνα. Που πήγαμε, πως περάσαμε, που σκοπεύουμε να πάμε, μπουζούκια, συναυλίες, λαιβ, τιμές χώροι, μουσικές, ποτά, μουνιά, κέφι και ό,τι άλλο αφορά το εθνικό μας σπόρ. Μετά από την περίοδο κοβιντ νομίζω δικαιούμαστε ένα τέτοιο νήμα.

Ξεκινάω με ένα δίλλημα

Για Χριστούγεννα θέλουμε να πάμε με έναν κολλητό είτε:

1. CABANA LIVE STAGE με ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ
ή
2. VEGAS LIVE STAGE με ΓΟΝΙΔΗ ΜΕΛΑ

πήγε κανένας πρόσφατα και πως πέρασε; Τι προτείνετε απ τα δύο;

Επίσης απορία, θα έχουμε διπλές τιμές το Σάββατο των Χριστουγέννων; Έχω καιρό να βγω ανήμερα. Για να ξέρω αν είναι να κάνω υπερωρίες στα κάλαντα (joking :tooth:)

Ελπίζω σε μία εποικοδομητική χαρτογράφηση της νυχτερινής Αθήνας από τους έμπειρους και περπάτημενους συμφορουμίτες :headbaning1:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.945
Πόντοι
3.656
Αν μπορείτε να βγείτε οποιαδήποτε άλλη νύχτα .... θα είναι καλύτερα ...... γιορτές θα έχει ζευγάρια που τελευταία φορά που είχαν βγει πλήρωσαν με δραχμές και άλλα με πανωφόρια που μυρίζουν ναφθαλίνη ........

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.327
Πόντοι
12.756
Γονιδη τον ακουσα πριν την καραντινα που ηταν με Σφακιανακη καλοι και οι 2...καλυτερα εκει,,
δευτερον ναι οι τιμες ειναι τσιμπημενες λογω εορτων...οχι ακριβως νταμπλ ντοτ αλλα ακριβοτερα..
Ρεμος πχ εχει κανει τιμες φιαλης με ζωνες...τεταρτη ζωνη 160 ευρω,τριτη ζωνη 180 κλπ

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.327
Πόντοι
12.756
Οπουδηποτε εντος Αθηνας, απο Διονυσο και Βαρυμπομπη μεχρι Βαρκιζα και Ελευσινα
αν πας μονο με φιλο σου δηλαδη 2 ατομα θα σας θαψουν σε καποιο παρακμιακο τραπεζι να ξερεις

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
αν πας μονο με φιλο σου δηλαδη 2 ατομα θα σας θαψουν σε καποιο παρακμιακο τραπεζι να ξερεις
Ναι ξερω, αμα σου πω το προτιμω, δεν εχω προβλημα. Στα μπουζουκια γενικα γουσταρω ψιλοαπομερα τραπεζια, αρκει να βλεπω πιστα και να εχει και κανα μουνι-βυζι τριγυρω να λικνιζεται

• Like
Αντιδράσεις: enduro

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.556
Γονιδη τον ακουσα πριν την καραντινα που ηταν με Σφακιανακη καλοι και οι 2...καλυτερα εκει,,
δευτερον ναι οι τιμες ειναι τσιμπημενες λογω εορτων...οχι ακριβως νταμπλ ντοτ αλλα ακριβοτερα..
Ρεμος πχ εχει κανει τιμες φιαλης με ζωνες...τεταρτη ζωνη 160 ευρω,τριτη ζωνη 180 κλπ

Όταν λες 4η ζώνη εννοείς στο πάνω διάζωμα μακριά που βλέπεις από γιγαντοθόνη μόνο ? :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.327
Πόντοι
12.756
Ναι ξερω, αμα σου πω το προτιμω, δεν εχω προβλημα. Στα μπουζουκια γενικα γουσταρω ψιλοαπομερα τραπεζια
τοτε εισαι κομπλε
Όταν λες 4η ζώνη εννοείς στο πάνω διάζωμα μακριά που βλέπεις από γιγαντοθόνη μόνο ? :confused:
ετσι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.556
Οπουδηποτε εντος Αθηνας, απο Διονυσο και Βαρυμπομπη μεχρι Βαρκιζα και Ελευσινα
Ελευσίνα αξίζει να πας για ανεφοδιασμό μόνο ... ίδια βενζίνη με τα μαγαζιά και πιο φτηνά το λίτρο ... και επιστρέφετε σε μαγαζάκι

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ελευσίνα αξίζει να πας για ανεφοδιασμό μόνο ... ίδια βενζίνη με τα μαγαζιά και πιο φτηνά το λίτρο ... και επιστρέφετε σε μαγαζάκι
Ελευσινα εχει ωραια νυχτερινη ζωη επι τη ευκαιρια. Εχω περασει πολυ καλα εκει πριν καμια δεκαετια. Και πολυ μουνι

• Like
Αντιδράσεις: enduro

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.556
Ελευσινα εχει ωραια νυχτερινη ζωη επι τη ευκαιρια. Εχω περασει πολυ καλα εκει πριν καμια δεκαετια. Και πολυ μουνι
Τύπε ναι μουνοφωλιές είναι το Κωλομουνάκι, η Γλυφοκωλάδα και new entry η Ελευσίνα ... και πουτανάρες ε .. τι νομίζεις τσάμπα τα ονομάσανε Ελευσίνια τα μυστήρια ? :confused:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω το νήμα για να συζητήσουμε επιλογές και μαγαζιά για Αθήνα για τον τωρινό χειμώνα. Που πήγαμε, πως περάσαμε, που σκοπεύουμε να πάμε, μπουζούκια, συναυλίες, λαιβ, τιμές χώροι, μουσικές, ποτά, μουνιά, κέφι και ό,τι άλλο αφορά το εθνικό μας σπόρ. Μετά από την περίοδο κοβιντ νομίζω δικαιούμαστε ένα τέτοιο νήμα.

Ξεκινάω με ένα δίλλημα

Για Χριστούγεννα θέλουμε να πάμε με έναν κολλητό είτε:

1. CABANA LIVE STAGE με ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ
ή
2. VEGAS LIVE STAGE με ΓΟΝΙΔΗ ΜΕΛΑ

πήγε κανένας πρόσφατα και πως πέρασε; Τι προτείνετε απ τα δύο;

Επίσης απορία, θα έχουμε διπλές τιμές το Σάββατο των Χριστουγέννων; Έχω καιρό να βγω ανήμερα. Για να ξέρω αν είναι να κάνω υπερωρίες στα κάλαντα (joking :tooth:)

Ελπίζω σε μία εποικοδομητική χαρτογράφηση της νυχτερινής Αθήνας από τους έμπειρους και περπάτημενους συμφορουμίτες :headbaning1:
τους ακούω στην νταλίκα στα ταξίδια που κάνω. Με τον πόνο μας παίζεις;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αν δεν παίζει γκόμενα,τί να βγεις ρε μαν;Αυτές οι σκατογιορτές μονο για ζευγάρια είναι έξω
Οχι ρε μαν, μια χαρα και για μας τους εργενηδες. Ουισκακιον, φυστικακιον, φρουτακιον, μουσικουλα, ματι, οφθαλμολουτρο απο τις κορασιδες που λικνιζονται τριγυρω, και αμα λαχει ριχνεις κι εναν πουτσο μετα, το Σαμπινακι θα δουλευει 11-5 ελπιζω οπως παντα. Και φυσικα πατσα στο τελειωμα, με μπολικο μπουκοβο και τελος μια κολα για χωνεψη :D:
Καπως πρεπει να καλοπερασουμε κι εμεις οι πτωχοι και πενιτες :dunno:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.556

Πωωωωωωω τύπε τι μου θύμισες .... μαγαζάρα τις ”Νταλίκες” του Μπαρμπαγιάννη που είχαν μόνιμο πρωταγωνιστή το Χρήστο Νικολόπουλο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Οχι ρε μαν, μια χαρα και για μας τους εργενηδες. Ουισκακιον, φυστικακιον, φρουτακιον, μουσικουλα, ματι, οφθαλμολουτρο απο τις κορασιδες που λικνιζονται τριγυρω, και αμα λαχει ριχνεις κι εναν πουτσο μετα, το Σαμπινακι θα δουλευει 11-5 ελπιζω οπως παντα. Και φυσικα πατσα στο τελειωμα, με μπολικο μπουκοβο και τελος μια κολα για χωνεψη :D:

Ξενερωμα...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τυπε Μελα ακουγαμε απο δεκαετια 80! και δεν τον εχω δει ποτε λαιβ
Τερλεγκα χορευα ζεμπεκικα οταν ημουν εξωτερικο και παλι δεν τον εχω δει λαιβ.
Ειναι μεγαλο το διλλημα οπως καταλαβαινεις :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.327
Πόντοι
12.756
Τυπε Μελα ακουγαμε απο δεκαετια 80! και δεν τον εχω δει ποτε λαιβ
Τερλεγκα χορευα ζεμπεκικα οταν ημουν εξωτερικο και παλι δεν τον εχω δει λαιβ.
Ειναι μεγαλο το διλλημα οπως καταλαβαινεις :tooth:
Τερλεγκα τον εχω ακουσει 5-6 φορες τωρα εχει πεσει καπως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom