leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
προτεινω μεριλιν Σ45 προγραμμα b2b με καυτο λαδι στα 100 2 φορες σε 1 ωρα.
για μενα καλυτερο απο nuru και vfm!!
Καυτό???
Για καβούρντισμα?
προτεινω μεριλιν Σ45 προγραμμα b2b με καυτο λαδι στα 100 2 φορες σε 1 ωρα.
για μενα καλυτερο απο nuru και vfm!!
Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί αυτό δε μετακόμισε απέναντι στο 18 αυτό που δούλευε η Τζέσικα δεν είναι κ λένε οτι έκλεισε κιόλας Θα με τρελάνετε έχω μπερδευτεί
ρε τύπε πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ για τη διαλεύκανση του τοπίουΥπάρχει το Συγγρού 40-42 όπου δούλευε η Τζέσικα και η Μέρυλιν και που (υποτίθεται ότι ) έκλεισε αλλά τελικά δεν έχει κλείσει.
Υπήρχε όμως παλαιότερα και το Συγγρού 45,στον 4ο όροφο,το οποίο αρχικά μετακόμισε Μεσογείων 289 αλλά επέστρεψε πάλι στην ίδια διεύθυνση.
Εκεί λοιπόν (στο Συγγρού 45) έχει αναφερθεί ότι πήγε η Μέρυλιν από το Συγγρού 40-42-μεταγραφάρα δηλαδή!
Οπότε η Τζέσικα από το Συγγρού 45 (και κατόπιν Μεσογείων 289) πήγε στο Συγγρού 40-42 και η Μέρυλιν από το Συγγρού 40-42 πήγε στο Συγγρού 45!
Αλλαξομασαζιές!!!
..στο 6ο ηταν αν θυμαμαι καλα..τωρα πηγε στον 4ο...Υπάρχει το Συγγρού 40-42 όπου δούλευε η Τζέσικα και η Μέρυλιν και που (υποτίθεται ότι ) έκλεισε αλλά τελικά δεν έχει κλείσει.
Υπήρχε όμως παλαιότερα και το Συγγρού 45,στον 4ο όροφο,το οποίο αρχικά μετακόμισε Μεσογείων 289 αλλά επέστρεψε πάλι στην ίδια διεύθυνση.
Εκεί λοιπόν (στο Συγγρού 45) έχει αναφερθεί ότι πήγε η Μέρυλιν από το Συγγρού 40-42-μεταγραφάρα δηλαδή!
Οπότε η Τζέσικα από το Συγγρού 45 (και κατόπιν Μεσογείων 289) πήγε στο Συγγρού 40-42 και η Μέρυλιν από το Συγγρού 40-42 πήγε στο Συγγρού 45!
Αλλαξομασαζιές!!!
..στο 6ο ηταν αν θυμαμαι καλα..τωρα πηγε στον 4ο...
κανονικα.εχουν κανει συμβολαιο με την λυρικη...
Θυμάμαι την καταχώρηση αλλά νομίζω και στο σχετικό θρεντ,στις πρώτες σελίδες,πρέπει να αναφέρεται ο 4ος όροφος. ;)
(Αλήθεια,μέσα σε εκείνο το ασανσέρ παίζει ακόμη κλασσική μουσική;;; )
Από μετρό Ακρόπολη πόσο περπάτημα είναι?
..στο 6ο ηταν αν θυμαμαι καλα..τωρα πηγε στον 4ο...
Πολύ κοντά-μη σου πω ότι ο σταθμός Συγγρού Φιξ σε εξυπηρετεί ακόμη καλύτερα.
Τελικα αξιζουν τα 120 για nuru ?
ποιο ειναι το nuru???αυτο που σου κανει μασαζ και κατα λαθος το χωνεις?
to nuru ποσο κοστιζει την ωρα?