Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 518K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα ομαδα. Καποιος εμπειρια απο Μπιανκα ή Βικτορια απο nuru vip? Και αν περιλαμβανει φραπε το προγραμμα
Παιδιά από Victoria δεν έχω εμπειρία ακόμη αλλά Sarah kai Bianca είναι σούπερ οι κοπέλες. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Sarah είναι γενικά πολύ ανετη

MalenaMarkos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Δεν έχω εμπειρία αδερφέ με τις συγκεκριμένες κοπέλες αλλά και στα δυο καταστήματα με όλες τις κοπέλες νομίζω ο φραπές είναι στάνταρ
καλησπερα. NuruVip δεν εχουμε επισκεφτει ακομη. Για το nuru ομως εχουμε αποψη. Αν εξαιρέσω τη Μαρία η οποία ήταν η πιο "κρυα" απο ολες, (χωρις παρεξηγηση παρακαλω ειναι θεμα χημειας) Εχουμε παρει Μπέλα(η οποια μετακομισε στο nuruvip) Elen(ηοποία με χαρα αναλαμβανει και γυναικα και αντρα -δεν γνωριζω αν κανει ζευγαρι-) Μπιάνκα η οποία ειναι πολύ μικροσωμη ομως με διαθεση να ευχαριστησει... ν(και αν δεν κανω λαθος ειναι και στα 2)
Απο οτι εχω καταλάβει, πρωτη φορά ειναι ολα τα κοριτσια πιο συγκρατημενα, εαν επαναληφθει επισκεψη και ξερουν ειναι λιγο πιο ανετες. ομως υπάρχουν ορια τα οποια στα βαζουν πολύ ηπια.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.151
Πόντοι
1.796
Παιδιά από Victoria δεν έχω εμπειρία ακόμη αλλά Sarah kai Bianca είναι σούπερ οι κοπέλες. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Sarah είναι γενικά πολύ ανετη
Bianca είναι πολύ ωραία γκόμενα, αλλά δυστυχώς από nuru δεν το πολυέχει.

καλησπερα. NuruVip δεν εχουμε επισκεφτει ακομη. Για το nuru ομως εχουμε αποψη. Αν εξαιρέσω τη Μαρία η οποία ήταν η πιο "κρυα" απο ολες, (χωρις παρεξηγηση παρακαλω ειναι θεμα χημειας) Εχουμε παρει Μπέλα(η οποια μετακομισε στο nuruvip) Elen(ηοποία με χαρα αναλαμβανει και γυναικα και αντρα -δεν γνωριζω αν κανει ζευγαρι-) Μπιάνκα η οποία ειναι πολύ μικροσωμη ομως με διαθεση να ευχαριστησει... ν(και αν δεν κανω λαθος ειναι και στα 2)
Απο οτι εχω καταλάβει, πρωτη φορά ειναι ολα τα κοριτσια πιο συγκρατημενα, εαν επαναληφθει επισκεψη και ξερουν ειναι λιγο πιο ανετες. ομως υπάρχουν ορια τα οποια στα βαζουν πολύ ηπια.
Μαρία δυσκοίλια γκόμενα, αλλά κάνει το καλύτερο nuru.
Έλεν ή Ελένη; Επειδή παλιά είχαν μια Έλεν 50άρα η οποία ήταν μαστόρισσα. Η τωρινή Ελένη είναι ωραία τύπισσα αλλά ούτε αυτή δεν το πολυέχει το nuru.
Μπιάνκα που λέτε, είναι άλλη στο Μιχαλακοπούλου/Παγκάτι κι άλλη στο vip - Στο πρώτο είναι φιλιππινέζα ενώ στο δεύτερο βαλκάνια.

Σόρρυ για τις διορθώσεις, αλλά προσπαθώ να ξεκαθαρίζω το τοπίο όποτε μπορώ.

MalenaMarkos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Bianca είναι πολύ ωραία γκόμενα, αλλά δυστυχώς από nuru δεν το πολυέχει.

Μαρία δυσκοίλια γκόμενα, αλλά κάνει το καλύτερο nuru.
Έλεν ή Ελένη; Επειδή παλιά είχαν μια Έλεν 50άρα η οποία ήταν μαστόρισσα. Η τωρινή Ελένη είναι ωραία τύπισσα αλλά ούτε αυτή δεν το πολυέχει το nuru.
Μπιάνκα που λέτε, είναι άλλη στο Μιχαλακοπούλου/Παγκάτι κι άλλη στο vip - Στο πρώτο είναι φιλιππινέζα ενώ στο δεύτερο βαλκάνια.

Σόρρυ για τις διορθώσεις, αλλά προσπαθώ να ξεκαθαρίζω το τοπίο όποτε μπορώ.
Θα πω απλα πως ΟΝΤΩΣ ειναι διαφορετικες οι κοπελες(ΞΕκΑΘΑΡΟ απο τις φωτο των 2) και σαφως χωρις παρεξηγηση οι διορθωσεις.

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Η bianca δεν είναι ίδια στα 2 μαγαζιά. στο nuruvip είναι ελληνοβουλγαρα ενώ στο άλλο Indonesia.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom