analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Αν διαβάσεις τη σελίδα της κοπέλας, η απάντηση έρχεταια από μόνη της ... "Ούτε για αστείο"Υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Αθήνα;;;
Αν διαβάσεις τη σελίδα της κοπέλας, η απάντηση έρχεταια από μόνη της ... "Ούτε για αστείο"Υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Αθήνα;;;
? Δε λν δοκίμασες την Κύπρο...αν εσείς είστε πίσω 50 τότε εδώ είναι 500?Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο γενικώς στην Ελλάδα γιατί είμαστε 50 τουλάχιστον χρόνια πίσω από τον υπόλοιπο κόσμο στο θέμα των ερωτικών υπηρεσιών και δυστυχώς λόγω ψευτο-ταμπου όπως και στις ΗΠΑ δε πρόκειται ποτέ να αλλάξει κατά τη γνώμη μου αυτό
πωω ρε φιλε μπηκα και την ειδα, δειχνει πολυ καυλιάρα!!!Αν εννοείς barbaramassage.hu ναι εννοείται και ήταν εξαιρετική εμπειρία!!
Εγω ειχα παει παλια σε ενα μαγαζί στην Συγγρού ωραια εμπειρία ουτε μαγιο
Δεν νομίζωυπάρχει ακόμα;
πωω ρε φιλε μπηκα και την ειδα, δειχνει πολυ καυλιάρα!!!
Ναι δουλεύει κανονικαΤο Nuru συνεχιζει και δουλευει, μετα απο τα τελευταια γεγονοτα ή το σταματησαν? Το λεω διοτι το site έχει πεσει. Οχι τιποτα αλλο, αλλα θελω να μπω να δω εκεινη τη φωτογραφια που ειχαν βαλει στο site, και εδειχνε την κοπελα με το τατουαζ. Νομίζω οτι ειναι η κοπελα που μου εκανε το "Τουρκικο Μπανιο" στο Ανδρομεδα, και με αναψε για τα καλα...
Είσαι σίγουρος, φίλε? Γιατι ειχα παρει τηλεφωνο πριν 2,3 εβδομαδες (πριν τις διακοπες τους) και μου ειπαν οτι δεν το παρεχουν πλεον το Nuru.Ναι δουλεύει κανονικα
Τώρα το είδα για άλλο μαγαζί έλεγα.Είσαι σίγουρος, φίλε? Γιατι ειχα παρει τηλεφωνο πριν 2,3 εβδομαδες (πριν τις διακοπες τους) και μου ειπαν οτι δεν το παρεχουν πλεον το Nuru.
Εχει κλεισειΚαλησπέρα μύστες για πείτε τι γίνεται με νουρου τι πληρώνουμε και μέχρι που φτάνουμε ;;
Πάντως εγώ μίλησα μαζί τους λένε 100€ μια ώρα νουρου τίποτα πονηρό είπε , τώρα εάν γίνεται τίποτα στα ενδότερα δε γνωρίζωΕχει κλεισει
Με το nuru.gr ή με το http://nurumassage.gr/ μιλησες?Πάντως εγώ μίλησα μαζί τους λένε 100€ μια ώρα νουρου τίποτα πονηρό είπε , τώρα εάν γίνεται τίποτα στα ενδότερα δε γνωρίζω
Με το δεύτερο φίλε μου αλλά με μήνυμα όχι τηλεφωνικόςΜε το nuru.gr ή με το http://nurumassage.gr/ μιλησες?
Το πρωτο εχει κλεισει το δευτερο λειτουργει κανονικα και στο τηλεφωνο απανταει ενας τυπακοσ λιγο αποτομος