GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 2.546
Αννα Ελευσινα
Σύνδεσμος της;Αννα Ελευσινα
Παιζει χωρις αγγελια,τηλ εχω.Σύνδεσμος της;
Παιζει χωρις αγγελια,τηλ εχω.εχεις
Μια περιγραφή της η φωτογραφία της καιντο τηλέφωνο της πλιζ γενικα τι φάση αξίζει?Παιζει χωρις αγγελια,τηλ εχω.
Και συγκεκριμένα επί ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ εποχής Ανδρέα και όχι των επιγόνων του κόμματος.Αυτή είναι τιμή επι ΠΑΣΟΚ!
Τηλ σε μηνυμα,ειναι 43,φωτο της υπαρχουν στο νημα ελευσινα και περιξΜια περιγραφή της η φωτογραφία της καιντο τηλέφωνο της πλιζ γενικα τι φάση αξίζει?
Καλησπερα, θα ήθελα και εγώ τηλ αν γίνεταιΤηλ σε μηνυμα,ειναι 43,φωτο της υπαρχουν στο νημα ελευσινα και περιξ
τηλέφωνο της πλιζΠαιζει χωρις αγγελια,τηλ εχω.
Στειλε μουτηλέφωνο της πλιζ
Αυτή είναι που ψάχνετε.Έκφυλη κυρία θέλει τρέλες 6934506149 - Marmeladies
Κυρία ερασιτέχνης 46 ετών. Τρελαίνομαι για πούτσα. Μαζί μου θα νιώσεις την κάψα και τα υγρά από το μουνάκι μου, αλλά και το ποσο σφιχτή είναι η κωλάρα μου στα τέσσερα. τιμή για μία ώρα 60 ευρώ. Δεν υπάρχει χώρος. Μπορώ να έρθω σε ξενοδοχεία στου Σκαραμαγκά. Τηλέφωνο 6934506149www.marmeladies.gr
Έκφυλη κυρία θέλει τρέλες 6934506149 - Marmeladies
Κυρία ερασιτέχνης 46 ετών. Τρελαίνομαι για πούτσα. Μαζί μου θα νιώσεις την κάψα και τα υγρά από το μουνάκι μου, αλλά και το ποσο σφιχτή είναι η κωλάρα μου στα τέσσερα. τιμή για μία ώρα 60 ευρώ. Δεν υπάρχει χώρος. Μπορώ να έρθω σε ξενοδοχεία στου Σκαραμαγκά. Τηλέφωνο 6934506149www.marmeladies.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή είναι που ψάχνετε.
Δεν έχω κάνει δοκ
εξαιρετικη !!!!!!!!!!!Έκφυλη κυρία θέλει τρέλες 6934506149 - Marmeladies
Κυρία ερασιτέχνης 46 ετών. Τρελαίνομαι για πούτσα. Μαζί μου θα νιώσεις την κάψα και τα υγρά από το μουνάκι μου, αλλά και το ποσο σφιχτή είναι η κωλάρα μου στα τέσσερα. τιμή για μία ώρα 60 ευρώ. Δεν υπάρχει χώρος. Μπορώ να έρθω σε ξενοδοχεία στου Σκαραμαγκά. Τηλέφωνο 6934506149www.marmeladies.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή είναι που ψάχνετε.
Δεν έχω κάνει δοκιμή
καλησπερα μπορω να εχω το τηλεφωνο της παρακαλω;Παιζει χωρις αγγελια,τηλ εχω.
εξαιρετικη !!!!!!!!!!!
Ναι,στειλε μου μηνυμακαλησπερα μπορω να εχω το τηλεφωνο της παρακαλω;
Καλησπέρα έχει δικό της χώρο; Αν μπορείς στείλε τηλ ευχαριστώ πολύΤην έχεις δοκιμάσει ;;;
Καλησπέρα έχει δικό της χώρο; Αν μπορείς στείλε τηλ ευχαριστώ πολύ
Καλησπερα !!!!! και σε εμενα φιλαρακο μου ,ξερεις εσυ .Καλο ξημερωμα !!!! τι θα γηνει με την Ν,Ερυθραια εχεις νεα ?????Ναι,στειλε μου μηνυμα
Στειλε μου μηνυμα!Για Ερυθραια οχι δεν μπορω να παω νωρις μπας και τη βρω!Καλησπερα !!!!! και σε εμενα φιλαρακο μου ,ξερεις εσυ .Καλο ξημερωμα !!!! τι θα γηνει με την Ν,Ερυθραια εχεις νεα ?????
Τι μηνυμα να σουστειλω την στιγμη που δεν εχεις νεα απο ΕΡΥΘΡΑΙΑ εγω πηγα προ 2-3 ημερωνκαι δεν βρηκα τιποτα και οπως σου εγραψα γαμησα τηνΚασσανδρα μετα 3ωρη βολτα. ,κανε κατι οταν καταιβεις !!!!!Στειλε μου μηνυμα!Για Ερυθραια οχι δεν μπορω να παω νωρις μπας και τη βρω!
Θα ψαξω Ροζαλια που ναι χαμηλων τονων και πληροφορει,η μοναδικη σοβαρη ελπιδα να βρεθει τροπος επικοινωνιας με ερυθραια ειναι η ροζ οσο δε μπορουμε να βρουμε εμεις τη Μαρια!Τι μηνυμα να σουστειλω την στιγμη που δεν εχεις νεα απο ΕΡΥΘΡΑΙΑ εγω πηγα προ 2-3 ημερωνκαι δεν βρηκα τιποτα και οπως σου εγραψα γαμησα τηνΚασσανδρα μετα 3ωρη βολτα. ,κανε κατι οταν καταιβεις !!!!!